tirsdag 4. desember 2018

Julekort og tags i tradisjonelle farger

Hei og hopp!

I dag kommer det julekort og tags i tradisjonelle farger, rød og grønn, fra meg.
Jeg har brukt noen herlige motiver fra byDigitalPaper som passet ypperlig med Papirdesigns Hjem til jul mønsterark. Motivarket heter Christmas Tags og består av 6 tags og 3 sirkelformede motiver i herlig tradisjonell julestil. Alle kort/tags har baser av Papicolor kraft kartong i enten hvit eller natur.


Første kort måler 4"x8". Her er det meste fra Papirdesign: ark, dies til å stanse ut granbar og trær, julestjerne og stempel. Grønn og hvit bølgepapp er fra Folia. Julestjernene har fått et lite lag med Cosmic Shimmer Sparkle Texture Paste i fargen Apple Red.

Så en enkeltsidig tag i samme størrelse som kortet over. Det er mange av de samme produktene som går igjen, men her har jeg også brukt cut-out fra Studio Light (konglen ved blomsten). Button med tekst fra Papirdesign. Her har det meste fått et tilfeldig stryk av hvit gesso fra Marabu Mixed Media.

Neste kort ut måler 4"x6". Enkelt oppsett og enkelt pyntet. I tillegg til produktene jeg har nevnt tidligere så har jeg brukt hvite blomster fra I Am Roses, rød glittertape fra Best Creation (hullforsterker på tagen) og en klistremerke tekst fra Papirdesign.

Samme mål på dette kortet. Den herlige teksten er stempel fra Papirdesign og er stanset ut med en die fra Kort&Godt. Den lille bjellen i toppen av tagen er fra Marianne Design.

 Så til en ensidig tag igjen, også denne med målene 4" x 6". Granbarkrans og tekst er begge stanset ut med Papirdesign dies, mens den store snøkrystallen under motivet er stanset ut med en die fra Marianne Design (Eline's snøkrystall). To søte bjeller er knytt fast i toppen.

 Jeg hadde to tag-motiver til overs og lagde noen raske pakkelapper. Klistremerke tekster fra Papirdesign, stjerner i glittermosgummi fra Folia stanset ut med Papirdesign die og glitrende hullforsterker i toppen.

Produkter fra Papicolor, Folia, Studio Light, Marabu, Marianne Design, Din Fantasi og Best Creation distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ønsker dere en nydelig desember-dag!

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.