søndag 16. desember 2018

Julepyntet Toffifee

Jul og Toffifee går hånd i hånd, og det har lett for å bli dekorert en hel del av de her i gården. Her kommer nok et lite dryss av pyntet konfekt, til inspirasjon for noen og glede for andre ;) 

 Nr 1 er pyntet med mønsterark og utstanset "god jul" tekst fra Papirdesign, litt hvit bølgepapp, motiv fra Studio Light, blomster fra I Am Roses og masse små perler. Den hvite kransen bak bildet er stanset ut med die fra Creative Expressions.

 Boks nr 2 er også kledd i nydelige papirer fra Papirdesign, med motiv fra Studio Light og litt enkel dekor. Jeg velger gjerne mosegummi til tekstene jeg stanser ut, for å skape litt dimensjon i prosjektet. Kantene er gjennomgående rufset og svertet på alle boksene.

Boks 3 har fått naturlig preg med naturfarger. Mønsterark og moiv fra Studio Light. Krans-effekten er forsterket med å stanse ut grener i hvit kraft kartong fra Papicolor, som jeg deretter har limt rett på prosjektet for opphøyet effekt. Enkel dekor med hamp og en liten bjelle. Har også testet flytende perler for første gang, noe jeg kjenner at jeg godt kan like!

 Tradisjonelle julefarger i rødt på min 4 boks. Foruten motiv og litt jute/hamp, er alt annet fra Papirdesign. Synes dette stempelet er så koselig også <3

Til slutt en boks dekorert i kjørlige vinterfarger, med mønsterark og motiv fra Studio Light.
Det søte treet er stanset ut med dies fra Papirdesign, i hvit bølgepapp. Bak bilde har jeg brukt våtromsplatetape :p 

Jeg har pyntet en Toffifee-eske med en blidgutt av en nisse fra by Digital Paper.

Mønsterarkene er fra StudioLight.

Dies og tekst-sticker er fra Papirdesign.Produkter fra Studio Light, Papicolor, Marianne Design, Creative Expresions og mosegummi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.