søndag 23. desember 2018

Dekorerte toffifee esker med motiv fra Studio Light

Hei alle sammen!

I år som i fjor, har jeg dekorert esker med toffifee i førjulstida. Jeg synes det er så koselig å pusle med disse innimellom den ellers travle hverdagen i desember. Jeg liker utrolig godt de nydelige motivene fra Studio Light, så de har fått pryde alle årets toffifee. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light - Winter Days og Papirdesign - Hjem til jul.

På den første esken har jeg brukt mønsterark fra Studio Light - Winter Days. Det nydelige motivet er fra en eldre kolleksjon. Granbaret er stanset ut med dies fra Papirdesign. Derfra er også kakeservietten bak motivet.  "Julehilsen" er en dies fra Kort og Godt.På denne esken har jeg også brukt mønsterark og motiv fra Studio Light - Winter Days, samt granbardies fra Papirdesign. Bølgepappen er fra Folia.


Her har jeg brukt mønsterark og dies fra Papirdesign sammen med det nydelige fuglemotivet fra Studio Light. Perlene er også fra Papirdesign, mens "Juleklem" (charms) er fra Kort og Godt. Teksten er stanset ut i bølgepapp fra Folia.


Enda en eske med fuglemotiv, her sammen med mønsterark fra Studio Light. Julehilsen er dies fra Kort og Godt.


Her har jeg brukt mønsterark fra Studio Light sammen med bølgepapp fra Folia. Pyntebær fra Kort og Godt.


På denne har jeg kombinert mønsterark fra Papirdesign og Studio Light. Jeg har brukt kakeserviett fra Papirdesign bak motivet, samt hvit bølgepapp fra Folia. "Gledelig jul" er dies fra Kort og Godt, stanset ut i svart mosegummi.


Produkter fra Studio Light og Folia, samt mosegummi forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Julehilsen fra

2 kommentarer:

  1. Superflotte! Stilig med slike "natur" motiv :)

    SvarSlett
  2. Så mange flotte esker. Nydelig pyntet.
    Takk for masse flott inspirasjon fra deg og de andre i designteamet. God jul

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.