fredag 23. februar 2018

Sjokoladegaver

Den travle juletid og julestrid er forbi, vi skriver nytt år og nye muligheter. Men nytt år byr på nye muligheter for å gi gaver: Bursdager, venneselskaper, morsdag, farsdag osv osv. Og selv om veldig mange forbinder toffifee med juletider, er de like supre å pynte til andre anledninger! Her kommer et lite knippe toffifee esker jeg har pyntet med tanke på blant annet bursdager:


Først to stykk i samme stil. Her har jeg utnyttet mønsterarkene maks, med å bruke forside og bakside på begge boksenes. Oppsettet er likt, bare med motsatt mønsterarkpaneler. Mønsterarkene er fra Papirdesign, det samme er stempeltrykket. Jeg har brukt rammer av chipboard til å markere stempeltrykket, som er stanset på kraft kartong fra Papicolor. Blomster fra I Am Roses og Papirdesign, pyntedråper fra Kort og Godt og litt halvperler her og der.



Neste boks er også dekorert med mønsterark fra Papirdesign. Rammen i kraft er fra Marianne Design, og pyntebær, krølleroser og stempeltrykk er fra Kort Og Godt.


Til slutt enn naturfarget boks med blomster fra I Am Roses, som jeg har spritet litt opp med Comic Shimer pixie powder i fargen ancient copper. Det synes litt dårlig på bildet, men gir en herlig skinnende effekt. Har stanset rammer med dies fra Sizzix. 

Produkter fra Marianne Design, Sizzix, Papicolor og Cosmic Shimmer føres i norge via Global Hobby og Kunst.



1 kommentar:

  1. Oi, så flotte gaver! Og for en herlig chipboard på den øverste...du og du...lekkert altså :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.