torsdag 28. november 2019

Fire posekort til jul

Hei og hopp!

Litt inspirasjon til årets julekort fra meg i dag.
Fire posekort i restepapirets ånd. Storparten av bakgrunnene er satt sammen med rester fra Papirdesigns mange julekolleksjoner, men det er også noen biter fra Studio Light.

Det første kortet har et av mine favorittstempler fra Papirdesign som motiv. Jeg har stemplet på sort kartong fra Papicolor og embosset med hvitt embossingpulver fra Cosmic Shimmer. Dette pulveret er min absolutte favoritt til stempler med liten skrift/små detaljer. På bakgrunnen har jeg strøket litt Marabu akryl mousse langs kantene, og på selve motivet har jeg brukt skolekritt for å få frem tavle-følelsen.

 Jeg har pyntet med granbar stanset ut med Papirdesign dies, hvite julestjerner fra Papirdesign, paljettsløyfe og enamel stjerner fra Marianne Design.

 Resten av kortene er i liggende format. På kort nummer to har jeg ikke brukt noe motiv, men latt pynten i seg selv være blikkfanget. Stor julestjerne og grå rose er begge fra Papirdesign. Øvrig pynt er bølgepapp fra Folia, kakeserviett, chipboard fra Scrapiniec, pyntebær og utstansede hjerter.

 Tredje kort ut, med stjerne og tekst i fokus. Begge er stemplet på kraft kartong fra Papicolor og embosset hvitt med Cosmic Shimmer embossingpulver.

Pyntet med blomster fra Papirdesign, utstanset granbar, pyntebær, kakeserviett og utstansede hjerter. 

 Fjerde og siste kort for i dag, i litt varmere toner enn de tre andre. Stemplet tekst fra Papirdesign som motiv, også denne embosset hvit. Teksten er stanset ut med dies fra Kort&Godt.

 Pyntet med blomster fra blant annet Papirdesign, store pyntebær, bølgepapp fra Folia, chipboard fra Scrapiniec og enamel stjerner fra Marianne Design.

Produkter fra Studio Light, Marabu, Cosmic Shimmer, Papicolor, Marinne Design og Folia distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for å finne din nærmeste forhandler. 

Ønsker dere en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.