tirsdag 5. november 2019

Utfordring for november - rødt

November er her og vi går mot juletider. Vi har derfor lyst til å ha fokus på fargen rød denne måneden. Oppgaven er derfor: bruk rødt på det du lager. Du velger selv hvor mye, men det skal være lett å se den røde fargen. 

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen/vår har frist den 30.november kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren denne pakken med flotte produkter:  


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Katrine:
Selv om vi går mot jul har jeg valgt å lage et kort til en helt annen anledning. Hovedfargene i kortet er lys sandfarge og turkis, med det røde er godt synlig i blomster og motiv. Mønsterark og motiv er fra Studio Light, blomstene fra I Am Roses og halvperlene er fra Staz.


Dette julekortet har jeg laget i 15cm*15cm størrelse av Papicolor kraft natur kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light

Teksten er en die fra Papirdesign, det samme er støkrystallen og strikkemønsteret nederst på kortet. 

Motivet er et digitalt motiv fra Manu Design Studio. Printet ut på ark fra Fabriano.

Produkter fra FabrianoPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ann Kristin:
Til denne oppgaven så har jeg valgt å lage ett bryllupskort! For rødt trenger jo ikke bare å være jul!
Her har jeg brukt mønsterark, klistremerker, hjertedies, bladdies og blomster  fra Papirdesign.  Og ett rødt glanz hjerte fra Staz. Staz og finrillet bølgepapp forhandles av Global Hobby og Kunst!Hege:

Jeg har laget en julelayout med nydelige mønsterark i rødt fra Papirdesign sin nye juleserie "Julenatt". Bakgrunnen er naturfarget kartong fra Papicolor. Jeg har stemplet med et tektstempel fra Papirdesign. Den store hvite snøkrystallen er stanset ut med dies fra Papirdesign. Klistremerkene og halvperlene er også fra Papirdesign.  Hamptråden er fra Kort og Godt og jeg har brukt hvit Sakura gelly Roll 05 og svart Sakura Pigma Micron PN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.