fredag 31. juli 2015

Idyll

Hva er vel mer idyllisk enn hvite småhus, blikkstille vann og en robåt liggende til kai? Jeg drømmer meg tilbake til dette når jeg ser på sommerværet vi har i år.

Jeg har prøvd å holde LO-en enkel og med duse farger for å fremheve stemningen i bildet.  Papirene jeg har brukt er fra Papirdesign.  På bakgrunnen har jeg brukt blant annet grå Akryl Mousse fra Marabu. Disse er veldig anvendelige og jeg liker godt  at de kommer i mange forskjellige farger.

Jeg har bygget opp bak bildet med tags, mønsterark, kakeserviett og osteklut. De søte små blomstene jeg har pyntet med er fra Papirdesign, og det samme gjør bokstavene jeg har brukt som tittel.  Jeg har også stemplet med #stempel fra Staz og pyntet med chipboard fra blant annet Wycinanka.

Akryl Mousse fra Marabu, Staz og Wycinanka  finnes i sortimentet til Global Hobby og Kunst.  Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Håper du lot deg inspirere av litt idyll...
torsdag 30. juli 2015

Kort til ei lita prinsesse

Et kort til ei lita prinsesse med motiv klippet ut av et ark fra Scrapberrys.

Roser, halvperler, chipboardstjerner og chipboardtekst fra Papirdesign.  Mønsterark fra restebunken.Innsiden av kortet er pyntet med mønsterar, noen halvperler og en glitrende washitape. Denne og flere typer washitape distribueres via Global Hobby og Kunst. Klikke deg inn HER for å finne din nærmeste forhandler.
onsdag 29. juli 2015

En gammel skatt...

Jeg letet i arkivet (les: roteesken) med motiver og kom over en gammel skatt fra by Digital Paper. Motivet inspirerte til et posekort.

Mønsterarkene er fra Studiolight. Bak motivet har jeg limt en blonde og et par kakeservietter.


Pyntet med blomster fra Prima, Kort&Godt og I Am Roses. Bladene kommer også fra I Am Roses. Noen enkle perlegrener får også være med. Teksten og lyktestolpen er chipboard fra Wycinanka.


Produkter fra Studiolight og Wycinanka distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for informasjon om din nærmeste forhandler.

Ha en kreativ dag!

tirsdag 28. juli 2015

Gratulerer

Det har blitt en del bursdagskort i det siste, først og fremst fordi lageret er tomt! Men også fordi jeg koser meg masse med å lage de. Her er et posekort laget for Scrappelyst:


Basen er en papirpose som vanlig. Jeg har scrappet restepapirer her, med et lekkert motiv fra Studiolight. Den siste kolleksjonen derfra er så snop, da bildene bare trykkes ut i stede for at man må klippe. Jeg har stanset ut en ramme med Marianne Design dies, og pyntet opp med chipboards fra Wycinanka. De tre produsentene føres alle gjennom Global Hobby og Kunst. Deres forhandlerliste finner du HER.


 Blomstene er fra I am Roses, og halvperlene fra Papirdesign.


http://elinshobbykrok.blogspot.no/

mandag 27. juli 2015

Konfirmasjonskort til "ikkeprinsesse"

Jeg fikk bestilling på kort til jentekonfirmant med info om at mottaker ikke led av prinsessesyndromet- så da måtte det bli et ikke-prinsessekort:


Mønsterark fra studiolight og diecuts stanset ut med dies fra Sizzix 660222 thinlits Die Set 4PK - Scribbles & Splat 39660222. #tekster stemplet med stempel fra Staz. Motivet er fra Kort og Godt.søndag 26. juli 2015

Verdens beste

Heisann! Her har jeg laget ett posekort som passer til en god venninne eller kanskje mamma :)
De nydelige motivene er fra Studio Light, det samme er mønsterarkene.
Chipboard rammen er fra Wycinanka, 
det samme er teksten(men denne er laget spesielt for scrappegarasjen)

StudioLight og Wycinanka produkter forhandles av Global Hobby og Kunst.


lørdag 25. juli 2015

Damekort

Jeg har laget et damekort i A5-størrelse. Jeg har brukt Scrappelyst sin kortskisse nr 1 som inspirasjon. Bakgrunnsarket er fra Papirdesign.


Motivet har jeg funnet på nettet og det er printet ut på vanlig kopipapir.

Jeg har pyntet med ulike blomster.

Inni kortet har jeg laget skrivefelt på begge sider.


fredag 24. juli 2015

Bryllupskort

Bryllupskort med ark og motiv fra Studiolight.


Chipboards fra Wycinanka, og hjertebord stanset ut med Marianne Design DF3413 Design Folder Extra - Hjerter 39993413. Roser fra Staz.

torsdag 23. juli 2015

God bedring

I dag vil jeg vise frem et "God bedring" kort.

Jeg har brukt en blomtermønstret papirpose som base, mønsterarkene er fra Studiolight. En stor hjertedoily fungerer som en matte, eller ramme om du vil, for pynten og teksten. Bladrankene er stanset ut med Sizzix Bigz Die - Garden Green i hvit kartong.


Blomstene er fra Prima. Fuglen og fuglehuset er chipboard fra Wycinanka.

Bokstavene er fra Papirdesign. Både de, arkene og pynten har fått litt gesso på seg.

Inni har jeg en tag i hvit kartong med stanset kant på toppen. Jeg har pyntet med diverse papirrester fra forsiden på kortet, samt brukt avkapp fra toppen av posen som en lomme for den lille papirposen som rommer en koselig overraskelse. 

Produkter fra Studiolight, Sizzix og Wycinanka distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for informasjon om din nærmeste forhandler.

Ha en kreativ dag!
onsdag 22. juli 2015

Du er verdifull

Jeg har et veninnekort å vise dere i dag, laget med bølgepapp som base. Jeg har brukt motiv og mønsterpapirer fra Studiolight, som føres gjennom Global Hobby og Kunst. De fører også hugsnug bånd, som jeg laget sløyfe  med.


De kule vingene er stanset ut med en Sizzix big die. Halvperler og stempeltrykk fra Papirdesign. Jeg har også brykt søm rundt panel og motiv denne gangen.


http://elinshobbykrok.blogspot.no/

tirsdag 21. juli 2015

Bryllupskort med pengelomme

Jeg har laget et bryllupskort ut fra denne tutorialen.


Mønsterark fra 7Dots og motiv fra Studiolight,

mandag 20. juli 2015

Rosa bursdagskort

Jeg har laget et skikkelig rosa bursdagskort til ei lita jente som fylte 5 år. På kortet har jeg brukt mønsterpapir fra Papirdesign. De små rosene er også fra Papirdesign.

Vimplene er limt fast på sugerør. Vimplene er laget av washi-tape


Nederst på sugerørene har jeg limt fast en sløyfe laget av tyll.


Inni kortet har jeg laget en enkel skrivematte.


søndag 19. juli 2015

Fine smågaver

I dag vil jeg vise frem to neglelakkesker. De har jeg laget etter malen i Ett Trykk Nr.3/2105.
Enkle og morsomme å lage, og så koselige å gi bort.


På den første har jeg brukt mønsterark fra Studiolight Paperpad Nr. 14. Et herlig distresset chevronmønster som passet fint til den honninggule kartongen fra Bazzill. Pyntet enkelt med osteklut, blomster fra Prima og chipboard fra Wycinanka.Jeg har fulgt malen i bladet ganske slavisk på denne esken. Slik ser den ut åpnet.

Samme kartong på eske nr. to. Mønsterarket her er fra Marianne Design, en ny blokk i a5 str. som heter Rustic Wood. Kjempemange lekre ark i den blokken! Pyntet med osteklut, hamp, blomst fra Prima og chipboard fra Wycinanka.

Denne esken modifiserte jeg litt i forhold til den opprinnelige malen. Jeg brukte her en punch fra Stampin' Up øverst, og tilpasset skilleveggen inni slik at den ikke skulle synes så godt.

Produkter fra Marianne Design, Studiolight og Wycinanka distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for informasjon om din nærmeste forhandler.