torsdag 31. januar 2019

Konfirmasjonskort med fotballtema


Vårsesongens konfirmasjoner kommer fortere enn vi aner, så det er bare å begynne å tenke på vårens unge lovende allerede nå.

Jeg har laget et konfirmasjonskort til en fotballinteressert gutt. Dette kortet kan også sees i Papirdesigns blogg. 


Den dresskledde gutten, "tillykke med dagen" og "kjære konfirmant" har jeg montert med 3Dlimputer for litt dimensjon i kortet.


Materialliste:

onsdag 30. januar 2019

Velkommen 2019

I startgropen på det splitter nye året 2019, tenkte jeg å vise dere noen koselige kalendere som jeg laget til julemessen jeg deltok på rett før jul. En populær gave, både for meg og andre. For hvem ønsker seg vel ikke litt ny og lekker veggpynt når et nytt år står for dør? 
Gjør dere klare for et lite bilderas!

Alle kalenderne har harde plater som base, primært baksider til tegneblokker ol. Jeg har deretter brukt nydelige mønsterark i fra Papirdesign på samtlige. Mønsterarkene er fra div serier, noe nytt noe gammelt. Her har jeg, i tillegg til englemotivet, brukt en nydelig clearstamp tekst fra Papirdesigns PD17248 Konfirmant -Jente  plate. Jeg har pyntet opp med blonderester, osteklut, blomster fra bl.a I Am Roses og bølgepapp fra Folie. Bølgepapp i ulike farger er forøvrig en gjennganger på kalenderne mine.

Her har jeg brukt blomster og små perler fra Kort og Godt i tilleg til det andre. Hvit bølgepapp og noen halvperle - dråper her og der. Jeg har laget fester med å sette to hul i platen, før jeg trer igjennom enten blonder, hamp eller en kombinasjon av begge.

En kalender for den reiseglade? Selve kalender-arkene er et 30x30 ark fra Papirdesign som er kuttet opp og festet med splittbinders til bakplaten. "Hallo" med skygge og taggen bak motivet er stanset ut med dies fra Papidesign, begge fra samme sett. Motivet og cutouts er forøvrig fra Studio Light.

Her har jeg piffet opp med blonder i samme farge som bakgrunn, samt noen utstansede blader. Søte små grønne perler fra Kort og Godt, og det tror jeg jammen ta den grønne brede blonden også er fra.

Nok et nydelig stempel fra Papirdesign, dette fra plate PD18475 - Nyt livet. En av mine store favoritter for tiden <3  Halvperler fra samme produsent. Jeg har stanset ut sirkler med dies fra Marianne Design.

Her har jeg brukt tekst og mønsterark fra Papirdesigns serie Vennskap. Snurreblomstene er fra Kort og Godt. I tillegg har jeg lurt med en kakeserviett. På nesten alle kalendere har jeg brukt hvit akrylmaling fra Marabu til å børste over paneler, blomster ol.

Her har jeg brukt blomsterranker og utstansede bladranker til dekor. Den nydelige rammen bak kalenderblokken er stanset ut med dies fra Marianne Design som heter twine oval, den er SÅ lekker <3

Dagens siste kalender! Det ble mange på en gang det, men kanskje fant du litt inspirasjon til å lage din egen? Jeg lager mange av disse hvert år og koser meg veldig med dem.

Produkter fra Folia, Marabu, Marianne Design og Studio Light distribueres i Norge igjennom Global Hobby og Kunst. Kontakt de gjerne for å finne din nærmeste forhandler.
tirsdag 29. januar 2019

Pastellkort

Så fort julen er over, er jeg klar for vår og litt lettere farger. Jeg endte derfor opp med å lage et kort i pastellfarger, som jeg synes gir litt vårpreg.

Bakgrunnen er laget selv med ulike typer Marabu Mousse, Cosmic Shimmer Sparkle Paste, Cosmic Shimmer Pixie Powder og blekk. Die cuten bak blomstene og teksten er dies fra PapirdesignProdukter fra Marabu og Cosmic Shimmer distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


mandag 28. januar 2019

Bursdagskort


Jeg har laget et bursdagskort med et stempel fra Papirdesign. Dette kortet kan også sees i Papirdesign sin blogg. Jeg synes denne stempelteksten er helt nydelig, og kommer til å bruke dette stempelet masse. På dette kortet har jeg stemplet teksten på svart kartong og embosset med hvitt Detail embossingpulver.

Dabbet litt hvit gesso både på den sorte kartongen og de lilla rosene, for litt mykere overganger.

Den hvite matten til tekst-diesen har jeg stanset ut i hvit bølgepapp. Dette gir litt ekstra dimensjon til kortet. Har også montert denne på kortet med 3d-limputer.
Materialliste:
Dies:
Annet:

søndag 27. januar 2019

Søte små jentegaver

Noen ganger er det skikkelig koselig å lage jenteting! Rosa, lilla, glitter og glam :p 
Hehe ok, kanskje ikke så mye glam da, men det er vel ingen tvil om at disse små gaveeskene er myntet på søte små prinsesser?
                         

Disse små boksene fant jeg på et restesalg, og de var akkurat passe store til å romme søte smykker (som ingen jenter kan få nok av vel?). En gylden mulighet til å få brukt opp litt rester også, å her var det fram med restekassen: Samtlige rester er fra Papirdesign sine mønsterark. 

Utførelsen er enkel: Litt rufsede og svertede kanter, en stor blomst, litt osteklut og hamp, og de søte ordene er stempet med clear stamps fra Kort og Godt.

Samme dekor som over, men her har jeg også sneket med noen lekre fibertråder fra Kort og Godt. De kommer ikke til rette på bilder, for i virkeligheten glitrer de som bare det, i mange ulike fargetoner. Disse er primært rosa og grønntoner i. Jeg har også lagt litt glitter på blomsten min her.Kjenner du en prinsesse som ville satt pris på en slik? Jeg har to stk (på henholdsvis 7 og 10 år) som siklet veldig over scrappepulten da disse pågikk ;)

lørdag 26. januar 2019

Kort til en hundreåring


Det er ikke hver dag man blir spurt om å lage et kort til en hundreåring, så det var i grunn et morsomt oppdrag. Jeg valgte å bruke opp litt rester til diecuts lag på lag, og brukte et blått ark som matte (samme som doilien på selve kortet) og treverkark som bakgrunnsark over matta. Alle arkene kommer fra Papirdesign, fra seriene "hjem til jul", "tur i skogen" og "vennskap". Jeg har brukt forskjellige dies til å stanse ut doilies og pynt, og limt disse lag på lag. Blomstene kommer fra IamRoses. Jeg har stanset ut "100" i hvit mosgummi, med dies fra Sizzix. Tekststripene er skrevet på skrivemaskin.
Til sist har jeg sprutet litt hvit spray på kortet, og funnet frem noen små halvperler fra Papirdesign som siste finish. Så håper jeg mottaker blir fornøyd! ^_^


fredag 25. januar 2019

Say cheese

Jeg hadde lyst til å lage en litt leken LO med dette bildet av min sønn. Jeg har derfor jobbet frem en LO med mange lag, mye lekenhet og ulike detaljer. På bakgrunnen har jeg brukt van Gogh akvarellmaling i brun og grønn for å lage noen sjatteringer. Jeg har klippet ut små vimpler og lagt disse i flere lag. Det hvite og det blå "båndet" er kreppapir jeg har sydd fast.

Jeg har brukt samme kreppapiret øverst til venstre.


Produkter fra van Gogh distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

torsdag 24. januar 2019

Kort til en vennVi trenger litt farger nå, gjør vi ikke? Litt løst og ledig fargespill.

Dette kortet er laget på en base av hvit Papicolor kartong, kuttet 15 cm høyt.

Bakgrunnsarket har jeg laget med gel plate fra Speed Ball og Amsterdam akrylmaling på  ark fra Fabriano, slik som jeg viser hos Global Hobby og kunst HER.

Giraffene er fra et digitalt ark fra I love digi Designs. Teksten er stempel fra Papirdesign.

Hjertebakgrunnen er stanset ut med die fra Sizzix.


Produkter fra Fabriano, Amsterdam, Sizzix, Speedball, og  Papicolor  distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

onsdag 23. januar 2019

Trust your crazy ideas

Nå er det en stund siden sist jeg publiserte et mixed media prosjekt, så da er det vel på tide?
Jeg har laget en ny side i Art Journalen min, denne gangen en enkel A5 side. 
Jeg har brukt stencil og Marabu Mixed Media Mousse som hoved-element på denne siden:


 Først har jeg grunnet siden med Amsterdam Transparent Gesso, så slipper jeg at siden krøller seg og fargene blir lettere å jobbe med. Den tørker også ganske kjapt. Jeg prøver å unngå å bruke varmepistol for mye, for da synes jeg sidene krøller seg unødvendig mye. 

Før jeg går i gang med stensil, stempler jeg litt her og der med tekststempel og poststempel. Jeg bruker vannfast blekk fra VersaFine ( fargen heter onyx black) slik at jeg kan jobbe med medier oppå stempeltrykket etterpå, uten at det flyter utover.


Jeg har brukt stensil og lagt på grå acryl mousse fra Marabu. Fargene har jeg påført med Marabu Mixed Media Art Spray, kombinert med mye vann for  å få det til å flyte godt utover. Når dette tørker har jeg gått over enkelte områder med Sakura Gelly Roll pennene mine, så klart i matchende farger til siden, bare for å skape litt interesse og dybde i prosjektet.Jeg liker at mixed media sidene mine skal gi et budskap, og siden dette er min "kosebok" velger jeg ofte ord og uttrykk som apelerer til meg selv, noe som trigger meg eller minner meg på noe jeg kanskje ikke tenker på så ofte ;) 

Dekoren er enkel: Hjemmelagede akvarell- sommerfugler. De kan du lage selv, sjekk tutorialen vår HER. Jeg bruker akvarell maling fra Van Gogh.

Jeg har lagt på highlights på sommerfuglene med hvit gelly roll penn fra Sakura, og dottet i vei for å lage litt mer liv i siden. Ser du hvor de har fløyet? ;) 


Alle produkter fra Marabu, Amsterdam, Sakura og Van Gogh føres via Global Hobby og Kunst. 
Ta en titt på hjemmesiden deres for å finne din forhandler.
tirsdag 22. januar 2019

Ut på tur - LO

Hei og hopp!
I dag vil jeg dele en layout med dere.
Mønsterarkene jeg har brukt kommer fra Studio Light - Winter Days. En herlig kolleksjon i naturfarger ispedd litt rosa.

Jeg har brukt et bakgrunnsark i nøytrale farger og mattet bildene med et av de rosa arkene fra kolleksjonen. For å hente inn litt av det blå i bildene brukte jeg Marabu Mixed Media Art Sprays i fargene sky-blue og gentian. Jeg grunnet med Marabu gesso før jeg tilførte farge. Jeg sprayet på plastemballasje og dabbet den mot bakgrunnen til jeg var fornøyd. Jeg har holdt layouten ganske enkel hva pynt angår: bygget opp med litt diverse papirpynt fra KaiserCraft og enamel "dotter" fra Marianne Design.

Jeg har drodlet litt her og der langs ytterkantene av layputen med Sakura Pigma Micron penn.

Produkter fra Studio Light, Marabu, Marianne Design og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for å finne din nærmeste forhandler.

 Ønsker dere en nydelig vinterdag!

mandag 21. januar 2019

Sabeltann

Jeg har laget en LO med bilde av min sønn tatt foran Sabeltann sin flotte båt. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign som bakgrunnsark. Kartet, roret og skattekisten er chipboards. De er farget med Marabu Art Spray i sort, mørk brun og gull. På bakgrunnen har jeg farget med Amsterdam akrylmaling i fargene Carmine og Yellow Ochre. Bannerene bak bildet er stanset ut av dies fra Papirdesign


Teksten i sirkelen har jeg skrevet med Sakura Pigma Micron-penn. Langs ytterkantene har jeg sydd med symaskin.
Produkter fra Amsterdam og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

søndag 20. januar 2019

3 tags

Hei!

By Digital Paper har så utrolig mange flotte digitale motiver! Her har jeg brukt "Unicorn oval images" på 3 tags.


Selve tags basen er stanset ut med Papirdesign sin "Hallo tags PD18415". Mønsterark, klistremerkeord og diesen "hallo" er også fra Papirdesign


Jeg har ellers brukt hvit bølgepapp fra Folia og en meget kul lampedies fra StudioLight! Denne er en av mine favoritter, den passer til så mye!

Folia og StudioLight distribueres av Global hobby og kunstTakk for at du kikket innom!

♥♥♥