fredag 30. juni 2023

Adventure this way

 Hei og hopp!

I dag vil jeg dele en layout med herlige sommerminner fra et par år tilbake.

Bakgrunnsarket er fra Papirdesign. Jeg har brukt to farger av Distress Oxide og to ulike stensiler for å piffe opp bakrunnen litt. Øvrig pynt er fra Pinkfresh Studio, Pink Paislee, Freckled Fawn, Doodlebug og Mambi.

Ha en super dag!torsdag 29. juni 2023

Slimlinekort


Jeg har laget 3 nesten identisk like slimlinekort dekorert med tekst og sommerfugler fra mønsterark fra Kort og Godt. Mønsterark fra restebunken. 

Tekstene har jeg stanset ut med die fra Papirdesign. Sommerfuglene har jeg klippet ut.  Blonderammen er stanset ut med die fra Craft and You. 

Jeg har også benyttet tekstklistremerker fra Papirdesign
Ønsker dere en fin dag.


 

onsdag 28. juni 2023

Jentekort


Jeg har laget et bursdagskort og et konfirmasjonskort jeg har lyst til å vise frem i dag. Begger er laget i størrelsen 13cm*13cm av pastellfarget kartong. Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 160, 162 og 27. Printet ut på fotopapir og stanset ut med die fra Papirdesign.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Dies, stempeltekst, tekstklistremerker og buttons er fra Papirdesign.


Ønsker dere en fin dag.

 

tirsdag 27. juni 2023

Gaveboks med godteri


Jeg synes det er hyggelig å gi bort noen overraskelser og gi oppmerksomhet til de som virkelig fortjener det. Jeg hadde derfor lyst til å lage en liten boks, fylle med godteri og gi bort til resepsjonisten på jobb (som gjør en helt fantastisk jobb).

Boksen er en liten papp-boks som jeg kledte med mønsterpapir fra Papirdesign. Jeg stanset deretter ut en doily fra en die fra Papirdesign. Teksten er også fra Papirdesign. Jeg pyntet deretter med matchende blomster.

Jeg fylte boksen med diverse godteri og pakket den inn i cellofan. Jeg hang deretter på en liten tag med en hilsen.mandag 26. juni 2023

Kort til guttebabyer


Jeg har laget to kort i størrelsen13cm*13cm av hvit og kraft kartong. Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 37. Printet ut på fotopapir og stanset ut med dies fra Papirdesign.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra restekassen.

Dies og button er fra Papirdesign.
     
Tekstklisrtemerkene er fra Kort og Godt, Epoxyhjerter er fra Marianne Design.   

Ønsker dere en fin dag.

 

søndag 25. juni 2023

Kondolansekort


Jeg har laget to kondolansekort i 13cm*13cm av kremfarget kartong. Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 116. Printet ut på fotopapir til disse kortene.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

 Motivene er stanset ut med ovaldies fra Kort og Godt, Stempeltekstene er også herfra. 

Rammediesen rundt tekstene er et bruktkjøp og jeg vet ikke produsenten av denne. Ønsker dere en fin dag.

 

lørdag 24. juni 2023

Konfirmasjonskort med gaming- og fotballtema

 Heisann!
 
I dag vil jeg dele et konfirmasjonskort til en konfirmant som liker fotball og gaming.
Kortet måler 4x8 inches og har en base brettet av hvit kartong.
 
Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign, en fin kombinasjon av nyere og eldre kolleksjoner. Som motiv har jeg stanset ut en fotball og klippet ut en gaming-kontroll fra et av Papirdesigns klippeark. Jeg har også stanset ut en splætt med die fra Sizzix og sammen dannes disse elementene en cluster som blir kortets motiv/hovedfokus. 
 
Teksten er stanset ut i sort mosgummi med die fra Papirdesign. Dato og navn er skrevet med Dymo. Blå enamel dots fra Papirdesign blir prikken over i'en.
 
På kortets innside har jeg laget en lomme på skrå. Her har jeg stukket inn en tag hvor jeg har stemplet en fin tekst fra Papirdesign. Her er det også plass til en eventuell pengegave.

 
For litt ekstra dybde har jeg klippet ut en fotball fra klippearket til Papirdesign og limt over den eksisterende fotballen i mønsterarket med 3d-puter.

 Ønsker dere en strålende fin dag!


fredag 23. juni 2023

Sommerklem

Dette kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 125. Printet ut på fotopapir til dette kortet. Rammen er stanset ut med die fra Simple and Basic.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Tekstdie og tekstklistremerke er fra Papirdesign. Teksten er stanset ut i svart kartong og montert på bakgrunn stanset ut i vellum. 

Epoxyhjerter fra Marianne Design, 
     
Ønsker dere en fin dag.

 

torsdag 22. juni 2023

Kort til 50-åring

 I mai ble min mann 50 år, og selvsagt måtte han få hjemmelaget kort. Jeg synes noen ganger det er ekstra vanskelig å lage kort til familie som jeg skal gi bort selv, fordi jeg legger listen så høyt i at kortet skal være så spesielt og ekstra fint. På dette kortet klarte jeg heldigvis å lage det nok pyntet til at det er dekorativt, men ikke overlesset. Jeg ville at 50 skulle være det mest synlige, og det fikk jeg til.


På kortet har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign. Tallene er dies fra Papirdesign. Jeg har stanset ut selve tallet i glitter mosegummi.

Teksten på kortet er klistremerker fra Kort og Godt


onsdag 21. juni 2023

Kort til konfirmant

   


Dette kortet, som du også kan se hos Papirdesign, er laget i tilnærmet A5-størrelse. Enkelt brettet, men det skal ikke mer til for å få et spennende uttrykk, og flere flater å pynte. 


Stanset ut en liten vimpel og montert som en pengelomme inne i kortet: 


Produkter:

tirsdag 20. juni 2023

Gjenbruk av Mozartkule-eske

   

Jeg tar ofte vare på emballasje for gjenbruk, og har hatt en Mozartkule-eske liggende en stund. Denne er nå blitt pusset opp til å kunne romme gave til konfirmant. Det være seg pengegave, smykke eller noe annet som får plass i esken. 

Ved hjelp av Heksagon-diesene er det veldig enkelt og greit å dekorere esken med kartong og mønsterark. 

Her ligger den største av diesene oppå esken, for å vise at størrelsen passer veldig fint: 


Lokket på esken har jeg dekorert lag på lag: 

En stempeltekst pryder innsiden av lokket: 


Stanset ut et kort til å legge i esken sammen med gaven: 
Produkter:

mandag 19. juni 2023

Dinosaurkort

 Her har jeg laget to ulike kort med motiver fra WJensenDesign, motivark nr 101. Disse motivene passer til tøffe gutter. Jeg har valgt å lage begge kortene i samme stil, men litt ulike farger. Bakgrunnene er malt med maling, motivene er stanset ut og limt fast. Alle tekstene er stanset ut av dies fra Papirdesignsøndag 18. juni 2023

Kort til konfirmant


Dette kortet er laget i tilnærmet A5-størrelse av svart kartong. 

Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 159. Printet ut på fotopapir til dette kortet.


Mønsterark, dies, stempeltekst og tekstklistremerker jeg har brukt er fra Papirdesign.

Epoxy klistremerkene er fra Marianne Design,
Jeg har laget en lomme for pengegave ved å lime fast en vimpel slik som dette: 

Ønsker dere en fin dag.