tirsdag 31. juli 2018

Posekort til babygutt og babyjente

Hei og hopp!
I dag vil jeg dele to posekort med dere, med hvit papirpose som base.

Babykort er noe av det koseligste jeg lager, og da jeg så dette nusselige motivet fra Allegra Digital visste jeg bare at det måtte bli babykort. Andre ting som er felles for de to kortene er mønsterark fra Studiolight - So Spring, Folia mosgummi, tekstdie fra Papirdesign og enamel dotter/hjerter fra Marianne Design.

 Masse lag på lag med de herlige papirene fra So Spring serien. Jeg har revet bort noen lag nederst i venstre hjørnet for å få med de fine detaljene i det bakerste arket. Pyntet med lekker perleblonde fra Kort&Godt, blomster fra I Am Roses og enamel hjerter fra Marianne Design.

 Toppen av skrivefeltet er stanset ut med en Magnolia die. Jeg har stemplet en liten tekst inni hjertet. Stempelet er fra Kort&Godt M-305.

 Lag på lag med ark på kort nr. 2 også. Her har jeg stanset ut en bladgren med en Sizzix die i hvit kartong og limt diverse blomster oppå. Enamel dotter fra Marianne Design.

Inni hjertet på tagen har jeg her brukt #stempler fra to forskjellige stempelplater fra Staz, #medomtanke og #denfølelsen.

Produkter fra Studiolight, Folia, Marianne Design, Sizzix og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

Ønsker dere en nydelig dag!

mandag 30. juli 2018

Et sommerlig kort i blått

Kortet er laget av blå kartong fra Papirdesign.



Mønsterarkene og motivet er fra Studio Light.

Teksten er stickers fra Papirdesign.

Chipboard fra restebunken.

Produkter fra Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

Chase

Jeg liker så godt dette mønsterarket fra Papirdesign som jeg har brukt som bakgrunn. Det passet perfekt til disse bildene. Dotsene jeg har brukt er også fra Papirdesign


På bakgrunnen har jeg hatt på litt Marabu hvit mousse sammen med en Studiolight-stensil.

Bokstavene er stickers fra Papirdesign.

Produkter fra Marabu og Studiolight distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

søndag 29. juli 2018

Bryllupskort

Hei!
Sommeren er høysesong for bryllup, og da kommer det inn bestillinger på kort. Og med bilde av det kommende ekteparet, gjør kortet mye mer personlig. 


Nydelig perlerad langs kanten av kortet fra Kort og Godt

Blomster fra I am roses


Stilfull tekst dies fra Papirdesign

Alle mønsterarkene er også fra Papirdesign


Lekkert tekststempel fra ny plate til Papirdesign : Brudepar PD18386


Takk for at du kikket innom!
♥♥♥

lørdag 28. juli 2018

Rosa bryllupskort i str A5

Kortet er laget i a5 str ved å brette et Fabriano Accademia 200g A4-ark i to.



Mønsterarkene er fra Studio Light og motivet er fra Maja Design. "filmrullen" bak motivet er stanset ut med die fra Sizzix.

Teksten er stanset ut med die fra Papirdesign.



Metallkvistene er emaljerte charms fra Kort og Godt.

Blomster fra blant andre I am Roses.



Teksten inne i kortet er et stempel fra Kort og Godt. Brudeparet er stanset ut med die fra Craft and you.



Produkter fra Fabriano, Sizzix og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

fredag 27. juli 2018

Life is a beautiful ride - mixed media kort


Jeg syns det er gøy å leke med ulike medium og skape mine egne bakgrunner. Det er en spennende prosess, og jeg vet aldri helt hvordan resultatet kommer til å bli. Til dette kortet, har jeg brukt flere av mine favorittprodukter: Cosmic Shimmer Pixie Powder, Van Gogh akvarellmaling og Marabu Mixed Media Art Crayons.


Det nydelige sommerfuglstempelet er fra Studio Light -  So Spring 282 og passer perfekt til denne typen "Mixed Media" kort. Jeg har stemplet med vannfast stempelpute på Van Gogh akvarellpapir.



Da stempeltrykket var tørt, drysset jeg Cosmic Shimmer Pixie Powder  over og sprayet med vann. Jeg beveget arket i forskjellige retninger for å få fargen til å "renne" slik jeg ønsket.  Da jeg var fornøyd, la jeg bakgrunnen til tørk.

Neste steg var å skape litt "skygge" rundt kanten på bakgrunnen. Til dette brukte jeg Marabu Mixed Media Art Crayon i fargen Lavendel, som jeg gnikket utover med fingrene.  For å fremheve noen av detaljene på sommerfuglen, brukte jeg Van Gogh akvarellmaling.  Jeg blandet sammen to farger for å få akkurat den fargenyansen jeg ønsket. Til slutt brukte jeg en hvit Sakura Gelly Roll 08 til å lage "highlights" på stempeltrykket. Jeg har lenge vært på jakt etter en hvit penn som blir ordentlig hvit, selv på mørke bakgrunner, og endelig har jeg funnet den. Den kommer i tre forskjellige tykkelser: 05, 08 og 10.

Jeg limte bakgrunnen på et svart panel og monterte det hele på en kortbase brettet av hvit Papicolor kartong.

Denne typen kort trenger ikke mye pynt. Et par "tekststriper" og en sommerfugl, så er kortet komplett. Begge deler er digitale filer fra Allegra Digital.



Innsiden av kortet er i tråd med forsiden helt enkel: Mønsterark fra Studio Light - So Spring.


Produkter fra Papicolor, Cosmic Shimmer, Marabu, Studio Light, Van Gogh og Sakura forhandles i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en kreativ og fin dag :-)

torsdag 26. juli 2018

Bordkort med Papirdesign

I dag vil jeg vise et par bordkort jeg har laget kun ved hjelp av ark / kartong og dies fra Papirdesign.



Når gameren skal konfirmeres er dette kanskje en idè som faller i smak?

Bakgrunnen på denne joysticken er stanset ut i lys blå kartong fra Papirdesign, mens den svarte kartongen er fra Papicolor. Skrivefeltet er stanset ut i hvit kartong fra Papicolor.

Joysticken henger elegant over kanten på glasset.



Det neste bordkortet er en mer sporty variant for fotballentusiasten:



Stanset ut med dies fra Papirdesign i hvit og svart kartong fra Papicolor.

Produkter fra Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

Ovalt bursdagskort

Min mann ble nylig 45 år og han måtte selvsagt få et skikkelig bursdagskort. Kortet er laget med utgangspunkt i en stor oval die fra Studiolight. Jeg har stanset ut selve basen til kortet fra den. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign


Dette er diesen jeg har brukt som base på kortet.

Tallene er et stempel fra Papirdesign. Jeg har stemplet på hvitt ark og klippet dem ut. 


Stjernen er stanset ut av en Papirdesign-die. Rosene er fra Papirdesign.


Prosukter fra Studiolight distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

onsdag 25. juli 2018

Summervibes

I skrivende stund er det sommer, det er sol, det er VARMT! Dagene nytes ute i det fri og scrappingen min er ikke like aktiv på denne årstiden dessverre. Men jeg har alltid noen prosjekter på gang, og noen på lur som ikke har blitt vist frem. Så her kommer et innlegg med summervibes:


Er det en ting jeg virkelig forbinder med sommer, så er det sommerfugler <3 De er så flotte og kommer i alle ulike typer størrelser, fasonger og farger. Akkurat denne sommerfuglen er et lekkert stempel fra Studiolights kolleksjon "So Spring". 

En ting til som gir meg sommerfølelse er faktisk vannfarger - akvarell. De gir vakre duse toner, og er supermoro å leke med. Her har jeg brukt Van Goghs akvarellfarger til å fargelegge motivene mine.


Basen er 15x15 cm og laget på hvit kartong fra Papicolor. Deretter har jeg brukt mønsterark fra Studiolights So Spring kolleksjon, paperpad 75. Jeg har semplet stempeltrykk med vannfast blekk og fargelagt med akvarellfarger og vannpensel fra Sakura. Kantene er svertet med blekk og bakgrunnen har fått dråper av Amsterdam Ink i fargen Deep gold.


Jeg har forsøkt å farge motivene ut fra bakgrunnen på kortet og fargene derfra.


I tillegg til noen tekststrimler, har jeg brukt litt hamp og vokset bomulltråd fra Kort og Godt.


Håper dere også fikk litt sommerfølelse av disse kortene. 
Minner om at de flotte Studiolight produktene, samt produkter fra Sakura, Amsterdam og Van Gogh, distribueres gjennom Global Hobby og Kunst her i Norge. Sjekk ut din nærmeste levrandør HER :D

tirsdag 24. juli 2018

Mixed media tag

God dag!
I dag vil jeg vise frem en mixed media tag hvor jeg hovedsaklig har brukt Royal Talens Van Gogh akvareller og Marabu Mixed Media hvit gesso.

Jeg har benyttet meg av en ferdigkjøpt tag som base. Det første jeg gjorde var å lime fast noen små papirrester, samt en bit Folia bølgepapp og en chipboardrest, på bakgrunnen. Jeg malte en 2-3 strøk med gessoen for å få en jevn og godt overflate. Jeg blandet hvit, lys brun og oransje akvarellmaling i en palett for å oppnå den fargen jeg ønsket. Deretter var det bare å male i vei på tagen. Jeg har prøvd å få til en litt gradert farge, fra mørkt oppe til venstre og litt lysere nedover. Sakura KOI vannpensel er et supert penselvalg og gjør det mye mer lettvint å få til den graderte fargen da man bare kniper på den for litt mer vann der det trengs.


Langs venstre side av tagen har jeg strøket et tynt lag av sort akvarellmaling, langs den høyre siden litt hvit gesso - det hjelper å "ramme inn" tagen litt synes jeg.
Når malingen var ferdig tørket limte jeg lag på lag med blonde fra Kort&Godt, tyll, chipboard og hamp før jeg begynte pyntingen. Hovedmotivet på tagen her er en lekker sommerfugl fra Allegra Digital, Digital Collage Sheet Butterflies. Jeg har limt fast en liten nøkkel-charm i midten på den for å gjøre den enda litt mer spennende.

Teksten er klistremerker fra Tim Holtz.

Alle blomstene er fra I Am Roses, sorte pyntebær fra Kort&Godt. Alt har fått hvit gesso på seg her og der. De hvite bladgrenene er stanset ut med en Sizzix die i kartong fra Papicolor og jeg har bøyd/brettet dem litt for å gi dem litt mer liv.


Produkter fra Royal Talens Van Gogh, Marabu, Folia, Sakura, Sizzix og Papicolor distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere alle en strålende dag!

mandag 23. juli 2018

Ha en fin dag - kort


Studio Light har mange fine dies med god størrelse til å bruke som baser på kort- blant andre diessettet jeg har brukt til dette kortet, Studio Light Embossing Die Cut Stencil nr.96. Kortet er laget i av hvit Papicolor kartong.

Lilla mønsterark og sommerfugler er også fra Studio Light. Motivene er fra et klippeark fra Scrapberrys. 

Det blå og lilla mønsterarket har jeg laget av Royal Talens Van Gogh-akvarellark farget med Cosmic Shimmer Pixie Powder. Mandala stempel fra Marianne Design er stemplet og embosset med hvit Detail embossingpulver fra Cosmic Shimmer. 

Tekstdie fra Papirdesign.

Grå og rosa tråd til å knyte sammen kortet er fra Kort og Godt


Produkter fra Cosmic Shimmer, Marianne Design, Royal Talens, Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

Mønsterark på mønsterark

Noen ganger er det gøy å prøve å kombinere mønsterark og denne gangen har jeg brukt 3 ulike mønsterark hvor alle er i fokus på hver sin måte. Det oransje mønsterarket som er fremst er fra Papirdesign


Snirklene er chipboard som jeg har farget med Marabu Art Spray. Dotsene er også fra Papirdesign.

Tittelen er bokstaver fra et Studiolight-klippeark. Teksten er skrevet med Sakura Pigma Micron-penn.

Produkter fra Studiolight, Sakura og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.