søndag 1. juli 2018

Grow old with me

Her kommer det et nytt mixed media bilde fra meg. Denne gangen hadde jeg noen eldre digitale motiver liggende, som jeg gjerne ville bruke opp. Selve platen jeg har brukt, er ca A5 str, og baksiden på en tegneblokk. Jeg valgte ut 3 stk bilder, og stanset ut et hjerte midt i bildet på den ene av de. Jeg brukte det utstansede hjertet pluss et til  for å skape fokuspunkt i bildet.


Som vanlig grunner jeg platen med hvit gesso fra Amsterdam, før jeg limer på bilder og motiver med medium gel matt, også den fra Amsterdam. Når dette har tørket begynner jeg å jobbe med bildet. Her har jeg brukt Marabu Mixed Media Art Crayons i fargene plomme, lavendel, hvit, sort og sky blue. Jeg jobber og gnikker fargene godt utver, men her har jeg valgt å la de blå stripene være litt mer synlige en vanlig. Syntes dette ga en kul effekt.


Jeg skyggelegger som vanlig først med sort art crayon, før jeg outliner med Sakura KOI Watherbrush str M og Van Gogh akvarellmaling i fargen 708 Payne grey. Også her har jeg valgt å la lyset falle fra øvre høyre side, noe jeg ser jeg har lett for å gjøre. Jeg har lagt til hvite highlightede detaljer med Sakura Gelly Roll - White str 10. 


Til dekor har jeg klippet ut noen enkle små papirblomster, samt valgt noen passende tekststrimler. Disse har jeg også skyggelagt for å fremheve litt ekstra.


Produkter fra Amsterdam, Marabu, Sakura og Van Gogh distribueres gjennom Global Hobby og Kunst. Sjekk HER for å finne din nærmeste forhandler.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.