søndag 31. juli 2016

Konfirmasjonskort

Min niese ble konfirmert i juni og jeg fikk oppdrag med å lage gratulasjonskort til henne som moren hennes skulle gi henne.

På kortet har jeg brukt mønsterpapir og roser fra Papirdesign. Den hvite rammen er stanset ut av en die fra Marianne Design. Teksten er stanset ut i rosa mosegummi fra en die fra Papirdesign. Borden på høyre side av bildet er stanset ut av en Sizzix-die.
Produkter fra Marianne Design og Sizzix forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

HER kan du finne din nærmeste forhandler.


lørdag 30. juli 2016

Bryllupskort

Et bryllupskort med motiv og mønsterark fra Studiolight.


Chipboards-swirlene fra Wycinanka har jeg dabbet med hvit akryl mousse fra Marabu. Ved bestillinger fra Wycinanka hender det at det pakkes med hele chipboardsark for å beskytte produktene. Disse kartongarkene tar jeg alltid vare på. De er fine til permer på minialbum og de er også supre å stanse ut diecuts i. ♥lig til lykke - har jeg stanset ut i nettopp slik chipboard, med dies fra Papirdesign. Også denne er dabbet med hvit akryl mousse fra Marabu.

Blonden på tagen i posekortet er fra Papirdesign.


I overkant har jeg stanset ut en Sizzix® Thinlits™ Die Set 2PK – Lace by Tim Holtz® - bord og lagt under chipoarden. Under motivet har jeg stanset ut Sizzix® Thinlits™ Die – Doily #2 by Tim Holtz®.

Sommerfuglene er stanset ut med en herlig anvendelig dies fra Marianne Design; CR1354 Butterflies.Produkter fra Marabu, Marianne Design, Studiolight og Sizzix distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


fredag 29. juli 2016

Samme utgangspunkt - to vidt forskjellige resultat

Det er moro å scrappe sammen med andre, og utfordre hverandre. I forbindelse med treffet Team Scrappelyst hadde tidligere i vår, utfordret Elin og Katrine hverandre til å lage en LO ut i fra gitte kriterier. Det er så morsomt å se hvor forskjellig det kan bli!

Kriteriene som ble satt:
-hvit bakgrunn
-mixed media
-scrapplyst skisse #21


Elin:
Jeg tok vist litt av og viser her fram en eksplosjon av farger. Med hvit kartong fra Kort og Godt som base, ble det limt på diverse restepapirer, blonder, chipboards fra Wycinanka og osteklut. Alt dette malte jeg hvitt med gesso, for så å spraye med farger når gessoen var tørr.

Sprayene heter Mixed Media Art Spray, og her har jeg brukt fargene: Sitrongul, Skyblue, Apple, Raspberry og Lavendel. Jeg har prøvd å ta igjen fargene i bildet mitt, og har brukt sprayene både direkte på bakgrunn, og som mix i paste for å legge på kantene. Piler, ramme og bokstaver er fra Wycinanka.Katrine:
Jeg valgte å holde LOen min i blåtoner med innslag av hvitt, sort og sølv. Bakgrunnen er bygget opp av remser av restepapir, chipboard fra Wycinanka, små metallpynt og diverse utstansede "figurer" på Papicolor kartong. 1-2 strøk med gesso over, deretter har jeg brukt Marabu Akryl Mousse sammen med en stensil, og så har jeg lekt meg med Marabu Art Spray i fargene sky blue, caribbean blue og grey.

Utstanset doily (661498) og "blonde"bord (661499) fra Sizzix Tim Holtz er en del av bakgrunnen. Enamel dotter og figurer som er pyntet med er fra Marianne Design.

Blomstene er fra I Am Roses. Jeg valgte å spraye dem med sølvfarget Marabu Art Spray, og så malte jeg senter sort. De fine fjærene er stanset ut med en die fra Marianne Design og deretter sprayet i samme farger som bakgrunnen. Mattene bak bildet er kartong fra Papircolor (sort + hvit som har blitt sprayet) og en liten bit mønsterark fra Papirdesign.

Tittelen er klistreboktaver fra Freckled Fawn.

Produkter fra Marabu, Papicolor, Marianne Design og Sizzix distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Liste over forhandlere/butikker kan du finne HER.

Ha en kreativ dag!

torsdag 28. juli 2016

Gratulerer

Jeg har laget et enkelt posekort med motiv fra et av Studiolight sine lekre motivark. På kortet har jeg også brukt tekst-die fra Papirdesign, mønsterpapir fra Studiolight og enamel dots fra Marianne Design.Produkter fra Studiolight og Marianne Design forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

HER kan du finne din nærmeste forhandler.onsdag 27. juli 2016

Hjerteklem

Har du noen ganger opplevd å se på et ferdig prosjekt, for plutselig å se at kortet har fått et helt eget utrykk, som du kanskje ikke planla da du startet? Det opplevde jeg med dette kortet her:

Motivet fikk jeg fra Katrine da vi var på scrappetreff i vår, og selv om det var utenfor min komfortsone, så tiltalte det meg veldig. Det er sart og dystert, trist og tankefult på samme tid. Jeg valgte å bruke mønsterpapir fra Studiolight til bakgrunn, også de i sarte farger.

Hjerteklem er stanset ut, i hvit mosegummi, med en dies fra Kort og Godt. Den flotte kakeservietten er også stanset ut, den er fra en Sizzix Thinlits Die - Doily #2. Den er stanset ut i et mønsterark fra Marianne Design.  Borden er stanset med Sizzix Thinlits Die - Lace, og der har jeg brukt hvit kartong fra Papercolor. Jeg har brukt roser fra I Am Roses, og pyntet både de og tekst med glitter.

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

tirsdag 26. juli 2016

Venninnegave

En liten papirpose har blitt til en venninnegave.


Pyntet opp med mønsterark og motiv fra Stusiolight. Klem er stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Kort og Godt. Opprinnelig med et hjerte foran teksten, men den har jeg klippet vekk her.
Bak motivet har jeg lagt en kakeserviett og en doilie stanset ut med Sizzix® Thinlits™ Die – Doily by Tim Holtz®. Borden i overkant av bildet er stanset ut med Sizzix® Thinlits™ Die Set 2PK – Lace by Tim Holtz®. Sommerfuglene er stanset ut med dies fra Marianne Design, CR1354 Butterflies.


I posen har jeg lagt et halssmykke med en koselig tekst.Produkter fra Sizzix, Marianne Design og mosegummi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

HER kan du finne din nærmeste forhandler.

mandag 25. juli 2016

Kort med blomster

Scrappelyst sin utfordring denne måneden er blomster. Siden jeg er veldig glad i blomster, har jeg laget et par ekstra inspirasjonsbidrag med blomster på selve motivet. Motivet og bakgrunnsarket er fra Studiolight på begge kortene. 

Den lekre borden på det øverste kortet er stanset ut fra en Tim Holtz/Sizzix-die. Båndet er farget med Marabu spray i fargen Raspberry.Den lekre pynten på hver side av motivet er chipboard fra Scrapiniec. De hvite bladene er fra I am Roses


Jeg håper å få se akkurat ditt bidrag i juli-utfordringen vår!


Produkter fra Studilight og Tim Holtz/Sizzix forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

HER kan du finne din nærmeste forhandler.søndag 24. juli 2016

Kort og Godt - Bryllupskort

Jeg har laget et bryllupskort med Kort og Godt papirer, samt testet ut funksjon av limpenn i kombinasjon med embossingpulver!

Jeg tok utgangspunkt i en hvit papirpose, og mønsterarket "Bryllup 1" fra Kort og Godt. Siden arket hadde teksten "Bryllup" innprintet, ville jeg prøve å fremheve det. Jeg brukte Sakura Quicky Glue - Limpenn direkte oppå printet, før jeg strødde over sølvfarget embossingpulver og varmet opp. 

Som dekor har jeg brukt blomster fra I Am Roses, samt kakeservietter, litt blonder og halvperler.

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

lørdag 23. juli 2016

De beste gratulasjoner

Jeg har laget et gratulasjonskort med utgangspunkt i et smalt og avlangt posekort. Motivet på kortet er et motiv fra Lulu Design Art. Teksten er stanset ut i mosegummi med en die fra Papirdesign.  Tagen rundt selve kortet er stanset ut av en tag-die fra Marianne Design.Tagen er limt fast rundt papirposen.


Produkter fra Marianne Design og mosegummi forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

HER kan du finne din nærmeste forhandler.


fredag 22. juli 2016

Bryllupskort med lomme

Heisann! I dag vil jeg vise fram ett bryllupskort jeg fikk på bestilling. Temaet skulle være husbygging og det skulle være plass til en bankremisse. Slik ble resultatet.


Chipboard er fra Wycinanka, og jeg har brukt noen nydelige mønsterark fra Maja Design.
Blomster og de hvite bladene kommer fra I am Roses


Innsiden er enkel, med tekst fra Kort og Godt og Stempelglede. 

Hjerte charm er fra Global Hobby og KunstTakk for at du var innom og kikket!

torsdag 21. juli 2016

En skisse - to Layouter

Hei hei alle sammen :) 

I dag vil Linda og Kristine vise dere to layouter som er laget ut fra samme skisse, mønsterark og bakgrunn. De samarbeidet om å lage så lik bakgrunn som mulig. Etter at bakgrunnen var klar fikk de ikke se hva den andre scrappet før begge to var ferdig med sine layouter. Og det ble et spennende resultat! :D 

Dette er skissen som ble brukt, det er en av våre ny skisser her hos Scrappelyst
og du finner den HER sammen med våre andre skisser.


Utgangspunktene de scrappet videre på:
Bildet ble tatt med mobil på treff, derfor ble det ikke den beste kvaliteten på bildet.
Linda sitt utgangspunkt er til venstre og Kristine sitt til høyre.

Bakgrunnen er bygd opp av to ark fra Papirdesign, fra den nye serien "Muligheter". Deretter har vi brukt hvit Acryl Mousse fra Marabu. Vi har stemplet med diverse bakgrunnsstempler fra bl.a Papirdesign, embosset litt, og deretter sprutet litt med maling. Helt til sist er de store sirklene tegnet på med en penn. 

Her ser du de to ferdige LOene ved siden av hverandre. 
Som dere kan se, ble resultatet veldig forskjellig, selv om bakgrunnen var så godt som identisk. Dette er en morsom måte å scrappe på, og kan anbefales dersom du har ei scrappevenninne i nærheten. (Eventuelt kan dere samarbeide over nettet) 

Linda

Jeg har valgt å bruke to bilder i stedet for ett. Jeg har fulgt skissa ganske strengt, men valgte å ha litt pynt i form av washitape, klistremerker og papirpynt langs kantene også.


Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign bak bildene, sammen med utstansede Doilies stanset ut med Sizzix dies Doilie #2. Denne diesen stanser veldig godt ut, og er helt nydelig. Tittel og piler er stanset ut i svart mosegummi, noe som gir en fin effekt på LOen. Ellers har jeg pyntet med litt svart sytråd og tekst-klistremerker. Kristine
På min tolkning av skissen har jeg valgt å ha to bilder i stedet for ett bilde. Ellers har jeg prøvd å være tro til skissen ved å ha noen elementer plassert på de samme plassene som på skissen. I tillegg til å bruke litt samme pynt som finnes på skissen, f.eks. piler, sirkler, ord og tittel. 

Viewmaster figuren har jeg stanset ut med dies fra Sizzix i svart kartong fra kort og godt. Den har fått litt hvit maling på for å skape en chalkboard look. Den blå splæsjen er fra samme Sizzix dies. Tittelen "kuleste gutten" er en chipboard fra Scrapiniec. Det som er så gøy er at Scrapiniec har produsert mange norske ord og titler i chipboard som er helt perfekt i størrelse til både layouts og kort! ♥ 
Boblene har jeg stanset ut i kraft natur kartong fra Papicolor. Den kartongen har litt lysere farge en vanlig kraft kartong som jeg syns noen ganger kan bli litt for mørk og "brun". Men denne kartongen var bare helt nydelig i fargen! 


Produkter fra Papicolor, Sizzix, Marabu og mosegummien som er brukt, forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst. Liste over butikker finner du HER

♥♥♥
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake.
Vi håper at du fikk inspirasjon til å være kreativ :) 

Klemmer fra Linda og Kristine