onsdag 31. mai 2023

Konfirmasjonskort til gutter

Jeg har laget to konfirmasjonskort i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 159 og 153. Printet ut på fotopapir til disse kortene.

Jeg har brukt mønsterark fra restebunken.

Dies, button, chipboard og tekstklistremerker er fra Papirdesign  


Ønsker dere en fin dag.

 

tirsdag 30. mai 2023

May the force be with you

 

Guttungen min er utrolig glad i alt som handler om utkledning og skuespill, så det har blitt en del layouter med han i diverse utkledninger. Denne gangen var det Darth Vader som sto for tur, og da passet det fint med en litt røffere, mørk layout. 


Alle mønsterark kommer fra Papirdesign. På bakgrunnarket har jeg brukt svart akvarellmaling i kombinasjon med svart maling og stensil i områdene der jeg planla å ha mønsterark. Jeg har deretter bygget lag på lag med diverse diecuts og mønsterark. 

"Stjerna" bak bildet er en die fra Papirdesign. Det samme er bladene under teksten, disse er misteltein-diesen til Papirdesign, delvis klippet opp. 


Tekststripene er skrevet på skrivemaskin. Skrivemaskinen synes jeg er utrolig nyttig når jeg lager layouter og kort, da har jeg alltid mulighet til å lage tekststripene jeg trenger, uten å trenge å printe fra maskin. Jeg kan også skrive rett på små restebiter.



mandag 29. mai 2023

Til lykke med konfirmasjonsdagen

   

Et konfirmasjonskort med motiv fra et av de nye stempelsettene. Stemplet på hudfarget kartong og på et av de nye mønsterarkene. Sirlig klippet ut og montert sammen. Hår og kopp har jeg enkelt fargelagt med brun tusj. 



Produkter:

søndag 28. mai 2023

Kort med utklippsmotiv fra Papirdesign

 

Jeg elsker de nye utklippsarkene til Papirdesign. Det er ren terapi og sitte og klippe ut motivene, og ikke minst er motivene så flotte til ulike kort. På dette kortet har jeg brukt roser og sommerfugler jeg har klippet ut. Bakgrunnarket er fra Papirdesign. Teksten er stanset ut av en die fra Papirdesign.








lørdag 27. mai 2023

Konfirmasjonskort med hjemmelaget bakgrunnsark


Jeg lekte meg med akrylspray og stempel på et akvarellark og endte opp med et bakgrunnsark jeg synes passer til dette motivet jeg har benyttet her. Stempelet jeg har brukt på bakgrunnen er fra Studio Light. 

Resultatet ble et flappkort i størrelsen 4"6".

Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 154. Printet ut på fotopapir til dette kortet.

Hexagondiesen er fra Papirdesign. det samme med tekstklistremerker, button, dotter og tekststempelet inni i kortet. 



Ønsker dere en fin dag.

 

fredag 26. mai 2023

Konfirmantkort - jente

Jeg har laget to konfirmantkort til jenter, med nydelige motiv fra WJensenDesign, motivark nr 128. Hun har utrolig mange fine motiver på facebooksiden sin, og disse er blant mine favoritter. Jeg anbefaler en titt innom siden hennes.

Begge kortene måler 5,5 inch. Motivene er skrevet ut på fotopapir og stanset ut med dies fra Papirdesign.


På det første kortet har jeg kombinert mønsterark fra Papirdesign sin nyeste kolleksjon "Verdifull", ark fra tidligere kolleksjoner og fra annen produsent. Flere av mønsterarkene er stanset ut med vimpeldies fra Papirdesign. Som ramme rundt motivet har jeg stanset ut en doily. Jeg har stanset ut "Gratulerer" med en dies fra Papirdesign. Klistremerker og noen av blomstene er fra samme produsent. 




På det andre kortet har jeg også brukt mønsterark fra både nye og eldre Papirdesign-kolleksjoner. Flere av mønsterarkene er også her stanset ut med vimpeldies fra Papirdesign. For å forlenge vimplene til den størrelsen jeg ønsket, har jeg kuttet dem i to og skjult skjøten bak et mønsterark. Rammen rundt motivet er stanset ut med rammedies fra Papirdesign

Konfirmant er stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Kort og Godt. Klistremerkene er fra Papirdesign.

Jeg har pyntet med blomster fra Papirdesign og Wild Orchid Crafts.


Stempelet jeg har brukt inni kortet er fra en stempelplate med mange fine konfirmantstempler. Produsenten er Papirdesign. Dottene er også fra samme prosusent.



Ønsker dere en kreativ og fin dag.

Hege



torsdag 25. mai 2023

Eksplosjonsboks til konfirmant

  



Eksplosjonsboks er en fin måte å gi bort pengegave på. Jeg har pyntet min eksplosjonsboks i dag hovedsaklig med blomster 

Du kan se malen til denne boksen her og flere tutorials kan du se her





Sparebøssen jeg har plassert inne i boksen var opprinnelig en glorete plastsak i en sterk blåfarge som ikke passet til dette prosjektet. Etter et par lag med snøeffekt festet jeg på svarte dotter til øyne og nese, og bamsen passet bedre til boksen. 





Produkter:

onsdag 24. mai 2023

Happy Happy Happy

Heisann!
 
I dag vil jeg dele en sommer-LO med bilder fra ferien for to år tilbake.
 
Produktliste:
-Theresa Collins mønsterark
-Studio Calico mønsterark
-Freckled Fawn 3x4 kort og washitape
-Studio Light washitape
-Papirdesign klistremerketekster
-Pinkfresh Studio papirpynt
-diverse enamel dots og puffy stickers
 




 Ha en super dag!


tirsdag 23. mai 2023

Kjære konfirmant

 

 Jeg har laget to flappkort i størrelsen 4"6" av hvit kartong. Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 163. Printet ut på fotopapir til disse kortene. 

Mønsterarkene jeg har brukt er fra restebunken.

 Diesene, button og tekstklistremerkene er fra Papirdesign.

Epoxyklistremerkene er fra Marianne Design.
     


Selvklebende turkise hjerter er fra Kort og Godt


Ønsker dere en fin dag.

 

mandag 22. mai 2023

Kort til gutta

 I dag vil jeg vise to kort med lekre motiver fra WJensenDesign, motivark nr 144 og 146.  Disse har seilt rett opp som en kjempefavoritt. Det er så mye å velge i, farger og detaljer er virkelig flotte, disse kan varmt anbefales. 


Første kort går i litt varme orangetoner og sort. Bakgrunnsarket er fra Papirdesign. På bakgrunnen har jeg brukt litt akryl mousse, både med stensil, og direkte påført med spatel. Deretter har jeg pyntet veldig enkelt med litt dies i sort og mønstret ark, og noen tekststriper. Doiliedie, mistelteinblader og "Gratulerer" er die fra Papirdesign. 



Neste kort er gratulasjonskort til en turglad herremann. Med unntak av et ark, er alle ark her fra Papirdesign. Jeg har brukt bannerdie og mistelteindie fra Papirdesign. "Ut på tur med et smil på lur" er fra motivarket med fjelltur-motiver. Dette har jeg klippet ut og brukt som hovedtekst på kortet. 



søndag 21. mai 2023

Til guttekonfirmanter


 Disse to kortene er laget i 15cm*15cm og i 10cm*15cm av kraft kartong. Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 150. Printet ut på fotopapir til disse kortene.
Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Tekstdies og button er fra Papirdesign.
     
Rammediesen er et bruktkjøp og jeg vet ikke produsenten av denne. 


Ønsker dere en fin dag.

 

lørdag 20. mai 2023

Eksplosjonsboks til konfirmant


Jeg har laget en liten eksplosjonsboks til konfirmant, etter denne malen

Brettet av Papicolor perlemorkartong. Mønsterark, tekstklistremerker og button er fra Papirdesign.

Doiliesene jeg har benyttet inne i boksen er et eldre kjøp fra Panduro. 

Ønsker dere en fin dag.