Regler

Vi legger ut en utfordring den 1. i måneden, med innleveringsfrist siste dag i måneden. Vinneren kåres innen 1 uke etter fristen. Reglene under gjelder også for andre oppgaver/utfordringer som legges ut i bloggen.
 • Alle som ønsker kan delta på våre utfordringer, men det må linkes fra eget blogginnlegg hvor bidraget publiseres. (har du ikke egen blogg se eget punkt i reglene for hvordan du leverer) Linken skal lede oss direkte til bidraget ditt, så husk å bruke en blogg eller et åpent galleri. Blogginnlegget må inneholde link tilbake til Scrappelyst, slik at man lett ser at det er utfordring hos oss som er løst.
 • Bidraget/blogginnlegget legges inn ved hjelp av InLinkz i oppgaveinnlegget.
 • Dersom du ikke har egen blogg: 
  • Du kan levere bidrag ved å poste på din Instagram. Dette bidraget skal linkes inn i InLinkz. I instagramposten din skal du også referere til oss ved å skrive at du "deltar i utfordring hos @scrappelyst ". 
  • Bidraget ditt kan sendes inn på e-post scrappelyst@bbnett.no. 
  • Du kan også levere ved å sende ditt bidrag på melding til Scrappelyst på Facebook, Kun bidrag mottatt på melding blir registrert, ikke de som evt postes direkte på vegg i Facebook. Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at bidrag som kommer på e-post ikke vil bli publisert i bloggen vår, med mindre de er en av topp tre. 
 • Du kan delta med et hvilket som helst papirprosjekt, f.eks kort, LO, bokser osv. Det viktigste er at du får benyttet deg av scrappelysten din når du har laget det. Vi godkjenner ikke digitale layouts.
 • Utfordringene våre kan kombineres med utfordringer i andre blogger, men det er ikke anledning til å kombinere Scrappelyst sine egne utfordringer selv om disse skulle overlappes i tidsfrist.
 • Bidraget kan ikke ha vært publisert tidligere, noe som betyr at du ikke kan linke til blogginnlegg datert bakover i tid.
 • Du kan delta så mange ganger du ønsker, men legg inn bidragene dine ett og ett. 
 • Designteamet stemmer frem topp 3, hvorav nr 1 blir vinneren av utfordringen. 
 • Av hensyn til sponsorene våre blir premie levert ut kun ved minimum 5 deltagere (vi presiserer deltagere, ikke bidrag). Ved færre enn 5 deltagere spares premien til en senere anledning. 
 • Vinneren må ta kontakt med oss på e-post-adresse scrappelyst@bbnett.no innen 4 uker fra annonsering, for å få tilsendt premien.
 • Vi tar forbehold om retten til å slette de bidrag i InLinkz som ikke følger våre regler og/eller oppgavekriterier

20 kommentarer:

 1. Eg synes nå at det er greit at ein må ha blogg for å delta. Kjekt å sjå kossen andre har løyst ei utfordringsoppgåve, og å hente inspirasjon i andre blogger.
  Liker at det går an å kombinere med andre utfordringar, men alt med måte, så eit tak på 10 utfordringar er bra. Eg har min egen regel med maks 5 utfordringar pr kort :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselige innspill. Er fint å få tilbakemeldinger fra dere brukere av bloggen.

   Slett
 2. Hvordan linker man tilbake til dere?

  SvarSlett
  Svar
  1. For å linke tilbake til oss, må du kopiere linken på blogginnlegget her inne og lime dette inn som en link i ditt eget innlegg. Her finner du også en liten forklaring: https://support.google.com/blogger/answer/41379?hl=en

   Slett
 3. Tusen takk for svar :-) Da fikk jeg det til :-)

  SvarSlett
 4. Kan man levere digitale sider - sånn som digitale PL-sider?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi godkjenner ikke digitale layouts.

   Slett
 5. Do you accepte submisions from other countries?

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes, we do accept submissions from other countries. :)

   Slett
 6. Ved flere bidrag på samme utfordring. Skal man ha forskjellige blogg innlegg pr bidrag,og linke opp hvert innlegg, eller samle alle i et innlegg, deretter linke det opp til dere ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.

   Du må legge dette inn i flere innlegg på din blogg og legge til hvert av dem i utfordringen.

   Gleder oss til å se det du lager!

   Slett
 7. Hello. I do not understand your reply from adziamar asking "Do you accept submisions from other countries?" I'm in the UK, so can I enter your challenges please?

  SvarSlett
 8. Hei :)
  Siden dere ikke godtar digitale layouts, så er det kanskje ikke greit med digi stempler heller?
  ~Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er selvsagt fullt mulig å bruke digi-stempler på ditt papirprosjekt, det er det ingen begrensning på.

   Slett
 9. Jeg skulle gjerne ønsket meg at det var mulig å levere med YouTube-innlegg. Jeg har ikke en aktiv blogg lenger, og bruker kun YouTube. Er dette noe dere kan vurdere på sikt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette skal vi finne ut av :-) Vi vil veldig gjerne tilrettelegge for at at alle som ønsker det skal kunne delta.

   Slett
 10. Hva betyr det at Scrappelyst sine egne utfordringer ikke kan kombineres med andre utfordringer? Er grublisen f.eks. en av Scrappelysts egne utfordringer? Skjønte ikke helt det der, nei. Fint om dere forklarer hva som menes med det, til meg som har vært borte fra kortblogging noen år. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Det er korrekt som du selv skriver. Vi har fast to oppgaver i måneden, en utfordring og en grublisen. Disse kan ikke kombineres med hverandre. Altså kan ikke samme bidrag leveres til flere av våre oppgaver/utfordringer/grubliser.

   Håper dette var forståelig. 😊

   Slett
  2. Aha! Da skjønner jeg. Takk for forklaring.

   Slett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.