onsdag 31. august 2016

Vinner av utfordring for august


Tusen takk til alle som deltok på Utfordring for august - sommer og ferietid. Det er alltid gøy å se hvor kreative bidrag dere lager til utfordringene våre.

Med oss på august-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.


Sammen med dem gir vi vinneren denne herlige, sommerlige pakken med 2 paperpads i str 6"6" fra Studiolight og en flott bil-dies fra Sizzix.
Og vinneren ble:

bidrag nr 23 Heidi
Et nydelig kort som oser av sommer og varme lekne dager.Vi gratulerer så mye og du kan smykke bloggen din med vinnerbanneren og linke tilbake til oss, dersom du ønsker det.
Vi ber deg om å sende oss postadressen din på mail til; scrappelyst@bbnett.no.

Gir ikke vinneren lyd fra seg innen det har gått 4 uker fra annonsering, går premien videre til en senere anledning.
Det var jevnt i toppen denne gangen, med mange herlige prosjekter. Så da gleder vi oss over å rydde plass til tre til på pallen denne gangen, som kan smykke seg med vår topp 3 banner:

bidrag nr 4 Maribidrag nr 2 Elisabethog bidrag nr 20 MarieFølg med videre, snart er det klart for ny utfordring. 

Vente på mamma

Da Scrappelyst hadde scrapetreff i april, fikk jeg en uventet utfordring fra Ann Kristin, Hun hadde stanset ut en lekkert Sissix-doily, men den viste seg å ha bittelitt feil rødfarge til det prosjektet hun holdt på med. Heldigvis hadde jeg rød kartong i akkurat rett fargetone. Som en "takk" fikk jeg denne røde doilyen henne i retur med utfordring om å bruke den til noe. Jeg hadde ingen kartong eller annet som matchet, så jeg måtte være litt ekstra kreativ. Den røde fargen jeg har brukt på trekantene og til å farge sirklene, er derfor mixet sammen selv ved hjalp av hvit Marabu Mousse og rødt blekk. 

Bakgrunnsarket og bokstavene er fra Papirdesign. Stjernene er stanset ut av en die fra Marianne Design. Den fine doilyen fra Ann Kristin er stanset ut av en Sizzix-die. Sirklene over bildet, er en chipboard fra Scrapiniec.


Produkter fra Marabu, Marianne Design og Sizzix forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

HER kan du finne din nærmeste forhandler.


tirsdag 30. august 2016

Bag Topper-dies fra Marianne Design

Gaveposer laget med Bag Topper-dies fra Marianne Design. Elsker disse allerede ♥♥♥ 

Det er kommet en formet som en kopp, CR1376  Bag Topper Mug, og denne jeg har benyttet her som er mer allround, CR1377 Bag Topper Bow. NAvnet har denne fått fordi i settet følger det med dies til å lage en søt liten sløyfe. 

Mønsterarkene jeg har stanset ut i er fra Papirdesign


Jeg har puttet neglelakke i disse små gaveposene. Stempelteksten på denne første er fra Kort og Godt


Den neste har jeg stemplet med en stempeltekst laget med Imagepac Stempelmaskin. Stempelet er designet av Scrappelysts egne dyktige Kristin


Bling perlene er fra Marianne Design.
Produkter fra Marianne Design og Imagepac distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

mandag 29. august 2016

Øyeblikk i livet

Et posekort fra meg i dag, laget med glede og omsorg til ei god venninne som venter smått.
Gleder meg masse til å gi henne dette ved en passende anledning:


 Her har jeg brukt en hvit pose som base, og punchet toppen med hjerter. Mønsterpapirene er fra Marianne Design og Studiolight. Motivet er fra Studiolight.

T
Tekststrimlene har jeg selv printet ut, og den nydelige rammen er fra Wycinanka. Jeg har pyntet opp litt med halvperler fra Papirdesign og blomster fra I Am Roses.


Alle kanter er rufset lett, og svertet med distress vintage photo (som forøvrig er min favorittfarge til sverting).

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

søndag 28. august 2016

Arvegods


Jeg fikk trillevognen vi søsknene hadde når vi var små, og det er en ting jeg er veldig glad i. Og det har vært en vogn alle ungene mine også har vært veldig glad i, og lekt mye med. Den begynner å bli svært gammel og slitt, men det øker i grunn bare sjarmen. Jeg ønsket å lage en Layout der vognen var tema, for å få dokumentert hvor mye den har betydd for ungene også.
Alle arkene på denne LOen kommer fra 7Dots Studio og serien Fortune Teller. Jeg har brukt et brunt ark som base, men revet et turkis ark og lagt på høyre side, for å lage todelt bakgrunn. Etterpå har jeg brukt Marabou acryl mousse i fargen hvit og skrapt utover med spatel, og deretter grå acryl mousse med stensil oppå. Over dette har jeg igjen hatt Marabou Art Spray i fargen Caribbean Blue.


Tittelen er stanset ut i hvit mosegummi. Ellers har jeg pyntet med klistremerker, papirpynt samt word stickers fra 7Dots Studio. Blomstene kommer blant annet fra I am Roses. Til sist har jeg sprutet med hvit spray over Layouten, etter å ha dekket selve bildet med papir. Det lille hjertet oppe ved blomstene, kommer fra en pakke dotter fra Marianne Design. Disse dottene kommer i pakker med vanlige dotter, hjerter og geotags, i flere forskjellige fargevarianter.Produkter fra Marianne Design og Marabou forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.
 

lørdag 27. august 2016

Traktor-trio

Hei! I dag vil jeg vise frem tre kort laget etter samme oppsett, og med mange av de samme produktene. Noen ganger finner man et oppsett man blir ekstra fornøyd med, så hvorfor ikke lage flere kort i samme slengen?

 Jeg har laget en trio med traktor-chipboard som motiv. Både traktoren, rammen og tekstene er alle fra Wycinanka. Alle mønsterark er fra Papirdesign, kartongen av merket Papicolor og kakeserviettene er fra Din Fantasi. Blomster fra I Am Roses går også igjen på alle kortene.


På bakgrunnen på hvert enkelt kort har jeg brukt akryl mousse fra Marabu i forskjellige farger. På dette første kortet har jeg brukt grå mousse i bunn og hvit mousse sammen med stensil etterpå. Rammen bak traktoren er farget av en egenblandet spray. Jeg har blandet Marabu art spray i fargene skyblue og grey for å oppnå ønsket farge. Denne har jeg også splættet litt på bakgrunnen.


På det andre kortet har jeg brukt hvit og vaniljefarget mousse. Marabu sprayen jeg har brukt er fargen reseda, en knæsj og kul grønnfarge!

Blomstene har også fått litt hvit mousse på seg, og bak dem har jeg knytt en dobbel hampsløyfe.

På det siste kortet har jeg brukt hvit og grå mousse igjen. Sprayen her er i fargen silver.

De små stjernene er wood veneers fra Studio Calico.

Produkter fra Marabu, Papicolor og Din Fantasi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst

Håper du ble inspirert av traktor-trioen min. Ønsker deg en kreativ dag!


fredag 26. august 2016

Sommerlig LO

Hei! Her kommer det en sommerlig LO i dag!

Matildes første bad i Mjøsa i sommer, ble dokumentert med en selfie snap. 

Jeg har falt helt for Marianne Design diesen: Petra's waterlily Jeg syns blomstene var sommerlige og fine. De er kanskje store, men jeg har også brukt den på kort HER

Mønsterarket er fra Websters pages. 


"Strandløve" er chipboard fra Scrapiniec. Jeg har blandet litt rosa i hvit akrylmousse og dabbet på den. Matilde ser mye på my little pony, så derfor er det med ett ekstra "minne" i form av en plast pony... 

Under bildet har jeg brukt en doily dies fra Tim Holtz. Den er bare så lekker!


Dottene og hjertene er fra Marianne Design.


Teksten er ett overlay PL kort. Det samme er den som ligger over bildet med tittel "snap". 


torsdag 25. august 2016

LO med Mixed Media-bakgrunn

En av våre faste lesere og deltakere er Tone K. Jeg blir ofte inspirert av det hun lager og denne gangen har jeg laget en LO basert på en av hennes tutorials.

Bakgrunnen er laget med flere lag med papir som jeg limte fast og deretter malte hvite med Gesso. Jeg lot dette tørke og dekorerte i vei med sprayer, paste og glitter.

Tittelen på LOen er en chipboard fra Scrapiniec. Dotsene jeg har brukt er fra Papirdesign.

Denne måten å lage bakgrunn på, er utrolig morsom og ikke minst en ypperlig måte å få brukt litt restepapir.
onsdag 24. august 2016

Vinflaskekort

For litt siden laget jeg et par flaskemaler i bloggen til Global Hobby og Kunst. Disse finner du HER, sammen med et kort jeg har dekorert etter champagneflaskemalen. 

Jeg har dekorert et kort etter vinflaskemalen nå i dag: 


Flasken er printet ut på hvit Papicolor kartong. Ark og motiv er fra Studiolight. Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Papirdesign. Enamelsickers fra Marianne Design.


Produkter fra Papicolor, Studiolight,  Marianne Design og mosegummi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

tirsdag 23. august 2016

Tøff konfirmant

Konfirmasjonskort til gutter kan være en real utfordring, men noen ganger går det heldigvis på skinner også! Jeg laget dette kortet til min nevø da han konfirmerte seg, og bildet gjenspeiler så klart en tøff og flott ungdom med hjertet for musikk:

Basen er en ganske stor hvit glassin pose, som jeg har kuttet ned til ca 6x6". Treverksmønster er superkult, og veldig i vinden for tiden. De som er brukt her, er fra Studiolight. For å sprite dem litt opp, har jeg brukt marabo acryl mousse i fargen Caribbean Blue sammen med stensil og pensel.

Jeg ønsket å beholde det naturlige preget her, så jeg valgte kvistkartong til tagen inni kortet. Dekoren er også naturlig i farge, med hamp tråd og piler fra Scrapiniec.

Tekststrimlene er tatt fra et 7 Dots Studios stickers ark fra serien Verano Azul.

 Tagen er dekorert i samme stil som utsiden av kortet.

 Marabou mixed media acryl mousse, studiolight og kvistkartong distribueres via Global Hobby og Kunst.

http://elinshobbykrok.blogspot.no/