onsdag 30. november 2016

Staffelikommode til brudeparet

Hei! I dag vil jeg vise frem en staffelikommode laget til et brudepar i sommer. Jeg synes det er veldig gøy å lage litt mer ut av det enn et vanlig kort når det er til slike store anledninger, og koser meg med prosjektene selv om det er litt mer pirk. Jeg har brukt malen til Elin Venge som utgangspunkt for prosjektet.

Jeg har brukt mønsterark i rosa og grått fra Papirdesign, kartongen er perlemorkartong med fin shimmer fra Papicolor. Topp og bunnplate er forsterket med tykkere papp.

Motivet er enkelt og greit her en kjempesjarmerende chipboard fra Wycinanka. Bak den har jeg stanset ut en lekker doily med en Sizzix die. Kantene på enkelte av panelene er embosset i fargen metallic silver.

Blomstene er fra I Am Roses, og de er festet med 3d-dodz til prosjektet. Litt finmasket tyll under gir det lille ekstra. Hjertecharm fra Din Fantasi.

Skuffens håndtak er en sløyfe jeg har brettet av mønsterpapir og festet med en brad.

Nedi skuffen har jeg pyntet enkelt med en flott stempeltekst fra kaBoks. Den samme hjertecharmen fra Din Fantasi går igjen her.

Nedi skuffen ligger det et lite kort. Teksten er en die fra Papirdesign, stanset ut i grå mosegummi for så å bli sprayet med Marabu art spray i fargen silver. De samme pynteelementene går igjen, også her.

Ønsker dere alle en kjempefin dag!

tirsdag 29. november 2016

Produkter fra Kulricke

Vi er så heldige å ha fått med oss en flott samarbeidpartner på tampen av året. Kulricke har mange fine dies og stempler i butikken sin. Butikken er tysk, men damen bak er norsk, så kikk innom butikken og du vil finne flere norske tekster bl a, 

Wenche:
Jeg har laget en gavepose hvor teksten Winter Wonderland er stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Kulricke


Mønsterark og motiv er fra Studiolight. Tekststriper har jeg printet ut fra PCen, og gjort en vri med det første ordet *julens*, hvor jeg har bruk Jul fra dies fra Papirdesign, opprinnelig Juleklem. 


Produkter fra Studiolight, Marabu og mosegummi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.



Linda:

Jeg har dekorert en 200g sjokolade med lekre ark fra Papirdesign, og tekst stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Kulricke. Rammen og juletrærne er også dies fra Papirdesign. 


Jeg har brukt hvit akrylmousse fra Marabu med stensil for å lage "strikkemønsteret" på arkene.  Ellers er rammer og trær festet med 3D-puter for å få litt opphøyd effekt. Esken knyttes sammen med Hug Snug, og har et skrivefelt inni. 


mandag 28. november 2016

Julegaveposer - Gaver som passer til alle

Er det EN julegave som passer til alt og alle, så er det en riktig koselig pyntet julepose med noe spennende oppi. Det kan være sjokolade eller annet snop, kaffe eller te, et lys eller tre, velværeprodukter, neglelakker... Fritt frem hva du vil ha oppi posene altså. 

Jeg har pyntet tre papirposer med hank, som jeg vil viser dere i dag:
Posene er i helt vanlig kraft farge og finnes hos butikker som TIGR, Søstrene Grene etc. Jeg har pyntet mine i skikkelig gode gammeldagse julefarger: Rødt, grøn, lilla og hvit. Inni posene har jeg denne gangen lagt med kaffe for to, samt en liten søtsmak til kaffekoppen ;)

Jeg har scrappet med herlige produkter fra Creative Ekspressions denne gangen: Både mønsterark og utstanset ramme, er fra dem. Jeg har brukt motiv fra Studiolight og chipboardteksten er fra Wycinanka. Legg merke til at kaffepakkene er valt for å matche posen :D

Også her er det brukt lekre mønsterark fra Creative Ekspressions. Diesen, som også er brukt over, er fra Festive Collection og heter Holly Octagon Frame. Den oppleves helt perfekt fra min side; Akkurat passe stor, mange muligheter med flere rammer innover, kan vendes i flere vinker. En ny favoritt.
Halvperler, eller også kaldt dugdråper, produsert av Staz.

Tredje og siste julepose i dette innlegget. Håper du lot deg inspirere til å lage en gavepose du også :)

søndag 27. november 2016

Happy


Nå på vinteren kan det være fint å mimre litt til varmere tider, så i dag vil jeg vise en layout med bilder fra i sommer. På bakgrunnsarket har jeg brukt Art Spray fra Marabu i fargen Caribbean blue og Grå, sammen med Akryl paste fra Marabu. Deretter har jeg laget cluster og pyntet med washi, doilies, osteklut og blomster. Tittelen er stanset ut i Mosegummi. Blomstene kommer fra Iamroses. Alle ark kommer fra Papirdesign. Produkter fra Marabu, og mosegummi forhandles gjennom Global Hobby og Kunst

Detaljer:


lørdag 26. november 2016

Gaveposer til en kaffeelsker

Hei! I dag vil jeg vise frem tre dekorerte gaveposer til en kaffeelsker. Passer fint som venninne/vertinnegave, eller til en hvilken som helst anledning i grunn. De herlige tekstene/motivene jeg har brukt på posene er fra Lulu Design Art, Coffee Digital Collage Sheet.


 Første pose. Lavendelfargede mønsterark fra Studiolight, blokk nr. 30. Grenene er stanset ut med Sizzix die, 660822.

Pose nummer to. Rosa ark med et lite hint av turkis fra Studiolight, blokk nr. 27. Bladgrener stanset ut fra samme dies-sett som nevnt over. Posene lukkes med at klaffen øverst brettes ned og knyttes i en sløyfe med hamp på baksiden.

Tredje og siste pose. Også her er mønsterarkene fra Studiolight, blokk nr 28 og 29. Bladgrenene er også fra dies-settet som allerede er nevnt. Alle de lekre blomstene på de tre posene er fra Wild Orchid Crafts. 

Eksempel på hva posen kan inneholde. 

Studiolight og Sizzix distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en super dag!


fredag 25. november 2016

Konfirmasjonskort til gutter

Jeg har laget konfirmasjonskort til to gutter. Jeg har brukt samme mønsteark på begge to, konfirmasjonsark fra Papirdesign. På begge kortene har jeg også pyntet med roser fra Papirdesign og snurre-blomster fra Kort og Godt





torsdag 24. november 2016

Gledelig jul!

Hei!
Her kommer ett bilderas av årets julekort! 
Jeg gjorde det litt greit i år og laget alle kortene etter likt oppsett! 
Veldig kjekt og kjapt! 


Som base har jeg brukt kartong fra Papicolor i fargen lys grå. (Papicolor forhandles av Global Hobby og Kunst)Syns denne passet veldig godt til Papirdesign sine mønsterark fra "Gledelig Jul" serien. Jeg har brukt kun ark fra denne serien på disse kortene :)


Alle har fått de flotte juletrærne fra Papirdesign på seg. Jeg likte den diesen veldig godt! Trærne er stanset ut i kork, og de har fått på seg litt snø ved å bli dabbet med hvit akrylmousse fra Marabu. 


Rammen bak teksten er en dies fra Papirdesign, det samme er stempelet,blomstene og button. Motivet er klippet ut fra ett av mønsterarkene. 



Innsiden er holdt enkel med stempler fra Papirdesign. 



Her har jeg brukt motiv fra en eldre kolleksjon av Papirdesign. Jeg har også pyntet med tekst i trefiner.




Håper du fikk inspirasjon til årets julekort!



onsdag 23. november 2016

Pakkelapper til jul

Ekstra koselig er det å pakke inn julepresanger og feste på de hjemmelagede pakkelapper. Personlig og tradisjonelt. 


De første pakkelappene har jeg laget ut av kaffefargede tags. Disse har jeg stemplet med herlige snømannmotiver fra Marianne Design. Stemplet med embossingblekk og embosset med hvitt detaljembossingpulver fra Creative Expressions, CSDEPWHHITE Cosmic Shimmer True White Detail Emboss Powder. 

Til slutt brukte jeg snøkrystallstensil i kombinasjon med hvit akrylmousse fra Marabu. 

Alle tekststripene jeg har brukt på pakkelappene er fra Papirdesign



Disse pakkelappene har jeg dekorert med stensil i kombinasjon med hvit akryl mousse fra Marabug og rød glitterpaste fra Creative Expressions, CSPASTSPBER Cosmic Shimmer Sparkle Texture Paste Berry Red. 

Pakkelappene under er laget på samme måte, men her ser du også eksempel med en annen av glitterpastene fra Creative Expressions, CSPASTSPFROST Cosmic Shimmer Sparkle Past Frosty Dawn. 


Dette er også koselige førjulsgaver. Legg et knippe pakkelapper i en søt eske, og vipps så har du en vertinnegave: 



Eller putt en bunke i en pose av cellofan;


Produkter fra Creative Expressions og Marianne Design i Norge via Global Hobby og Kunst.

tirsdag 22. november 2016

Mer inspirasjon til CAS-grublisen

Jeg synes det er gøy å utfordre meg selv litt og november-grublisen her hos Scrappelyst har fått meg til å gjøre nettopp det. Oppgaven er Clean and Simple, og det er en stil jeg ikke lager mye i. Selvom jeg føler jeg ikke mestrer det særlig bra, er det gøy å prøve seg. Jeg har derfor laget ennå et kort som ble ganske clean and simple. 

På kortet har jeg brukt mønsterark fra Studiolight, ramme-die (firkanter) fra Marianne Design og stempel fra Papirdesign






Jeg, som Kristin, synes det er gøy å utfordre meg litt i ny og ne. Clean and simple, man skulle tro det var kjempelett, men for meg er hele stilen fortsatt et mysterium. Det å finne rett forhold mellom "white space" og detaljer kan være ganske så utfordrende. 

Her har jeg laget en liten serie med julekort.

Den hvite kartongen er fra Papicolor, og det fremste panelet har fått falsk søm langs kanten. Mønsterarket er fra Papirdesign. På to av kortene har jeg limt fast en stor stjerne i bark og knyttet rundt en sløyfe i tynn hyssing. Fine tekststriper fra Papirdesign har jeg limt fast under sløyfen.

Et smalere kort med et lite barkehjerte som pynt.


Det er fortsatt tid til å bli med på grublisen vår, og vi håper at vi får se akkurat ditt bidrag!


Produkter fra Marianne Design, Studiolight og Papicolor forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

HER kan du finne din nærmeste forhandler.