lørdag 23. september 2023

Nydelig konfirmant

 Dette kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 209. Printet ut på fotopapir til dette kortet og stanset ut med die fra Papirdesign

Vimpeldies, tekstdies, buttong og tekstklistremerke er også fra Papirdesign

Hjerteborden er en die fraAlexandra Renke - Film hearts, stanset ut i hvit bølgepapp for litt struktur.

Epoxy hjerter og dotter er fra Marianne Design. 

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.


Ønsker dere en fin dag.

 

fredag 22. september 2023

Layouts med tur-tema

God morgen!

I dag vil jeg vise tre layouts med tur-tema til dere. 

Når jeg scrapper layouts, liker jeg godt å bruke flere bilder på en side, slik at det blir en slags "historiefortelling" og dokumentasjon.

Den første siden er fra en tur langs Mineralstien på Evje. 
Jeg har brukt et mønsterark fra 49 & the Market som bakgrunn og det er så dekorativt i seg selv at man nesten ikke trenger noe annet. 

For å skape litt ekstra liv til bakgrunnen rundt bildene har jeg brukt stensil sammen med ulike grønntoner Distress Ink Oxide. I tillegg har jeg dekorert med rub-ons fra 49 & the Market. Bak bildene har jeg brukt noen biter mønsterark fra restekassen, blant annet fra Papirdesign og Studio Light.

Jeg har pyntet siden med forskjellige papirelementer, klistremerkeord fra Papirdesign og dotter fra samme produsent.

Tittelen er klistremerkebokstaver fra Papirdesign.


Den neste siden er fra camping på Evje.

Det tøffe mønsterarket jeg har brukt til bakgrunn, er fra Papirdesign og ser ut som ekte bark. Jeg har kombinert det med mønsterark fra Studio Tekturek, med mer grafisk design, og liker godt kontrasten. Bakgrunnen er tilført litt struktur ved hjelp av Akryl Mousse og stensil, samt rub- ons fra 49 & the Market.

Siden er pyntet med papirelementer, samt chipboardstjerner og klistremerker fra PapirdesignDen tredje siden er fra ei hinderløype i Lyngdal.
Til denne siden har jeg valgt et nydelig mønsterark fra Studio Light som bakgrunn. Jeg har brukt akvarellmaling, Akryl Mousse, Glimmermist og rub-ons for å skape enda mer liv til bakgrunnen.
Bak bildene har jeg bygget opp med ulike mønsterark fra restekassen, blant annet fra Studio Light og Papirdesign.

Tittel er klistremerkebokstaver fra Papirdesign.
Ellers har jeg pyntet med chipboard og papirelementer, dotter og en enamelsticker.
Klistremerkeordet er fra Papirdesign.
 


Takk for at du titter innom.

Ha en fin dag.
torsdag 21. september 2023

Gamle favoritter

Heisann!
 
Jeg har gravd litt i gamle favoritter og hentet frem noen kjempekoselige motiver fra byDigitalPaper. Resultatet ble to bursdagskort.
 
Produktliste:
-hvit kartong
-Studio Light mønsterark
-BoBunny mønsterark
-Papirdesign klistremerketekster
-tags
-diverse roser
-Mintay chipboard
-Scrapiniec chipboard
  Ha en nydelig dag!


onsdag 20. september 2023

Art Journal - Chin up

Jeg synes det er gøy å lage litt Art Journal med knalle farger og gule farger er skikkelig glad-farger synes jeg. Bakgrunnen her er sprayet med Dylusion-sprayer i gul og oransj. Jeg ha brukt akrylmousse sammen med en stensil for å lage trekantene her og der. Motivet og teksten er fra Studio Light.

 

tirsdag 19. september 2023

I dag er du stjerna

Et kort til MC-kar som fyller 49. Kortet er laget i 10cm*15cm av sølv perlemor kartong.  Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 177. Printet ut på fotopapir og stanset ut med die fra Papirdesign.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light. Vimpeldie, stempeltekst, klistremerketall og klistremerketekst er fra Papirdesign

Stempelteksten har jeg stanset ut med en 1"punch og montert med en epocysticker med glitter i. 

  Ønsker dere en fin dag.

 

mandag 18. september 2023

Dressjakkekort til en konfirmant

 Hei alle sammen! Etter en lang tids pause er jeg endelig i gang med litt hobby igjen. Ene datteren i huset var i konfirmasjon og da måtte mor lage kort. Det kom ønske om dressjakke så da ble det det :-) 

Jeg har brukt diverse mønsterark fra Papirdesign og jakkedie fra X-cut. 

Ellers er det dotter, klistremerker og stjerner fra Papirdesign. Bokstavene er fra Scrapmagasinets alfabetdie.

"Konfirmant" er stanset ut 5 ganger og montert sammen. Jakken er montert på foamtape

Innsider med flere stempler fra Papirdesign.

Ønsker dere alle en super dag :-)

søndag 17. september 2023

Mer inspirasjon til september-utfordringen

 Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.


Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:
Jeg har mange favoritter, men på dette kortet har jeg kombinert flere av dem. Jeg elsker kombinasjonen av rosa og turkis, og har tatt utgangspunkt i det på dette kortet. Videre elsker jeg denne tekst-diesen fra Papirdesign. Bladene er jeg også veldig glad i, og det er også en die fra Papirdesign.


 Wenche:  

 Dette kortet er laget i 10cm*15cm av kraft kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 39. Printet ut på fotopapir til dette kortet.

Mønsterark, dies og tekstklistremerker jeg har brukt er fra Papirdesign. Tekstklistremerkene er en stor favoritt her hos meg. Jeg bruker dem nesten på alt jeg lager. 
     
Puffy hjerteklistremerker fra resteskuffen. 

Linda: 


Jeg har som Kristin, mange favoritter. Og på dette kortet har jeg kost meg med mange, både nye og gamle favoritter. Jeg har tatt et dykk i gamle resteark fra Papirdesign. De er min desidert største favoritt når det kommer til mønsterark. Kartongen har jeg kjørt en runde i en ny embossingfolder som straks ble en favoritt. Jeg har brukt motiv fra WJensenDesign,, motivark nr 152. in absolutte favoritt go-to når det kommer til motiver. Jeg har pyntet med en gammel tag-favoritt, som jeg er så redd for å bruke opp at de ofte blir lagt ned igjen i skuffa. "Gratulerer" er en die fra Papirdesign, og den fineste gratulasjonsdiesen jeg vet om. Nest siste favoritt er misteltein-bladdiesen fra Papirdesign. Egentlig en juledie, men denne kan brukes hele året. Og aller siste favorittene jeg har fått inn på dette kortet er stifter og hvit akrylspray, sprutet på med stanga til sprayen. 

Heidi:
Jeg har brukt motiv fra WJensen design, motivark nr 02, vår egen Wenche fra designteamet. Hun har utrolig mange flotte bilder til salgs. Her er motiv for alle anledninger. Virkelig verdt en titt! Mine favoritter her er produkter fra Papirdesign. Her har jeg brukt både ark, dies og dotter derfra. Noe jeg bruker på nesten alle mine kort.
lørdag 16. september 2023

80 år

   


Å lage bursdagskort til 80årsjubilant er koselig. Og med blomstrende produkter fra Papirdesign blir det tradisjonelt og pent. 


Produkter:

Ark:
Dies:
PD 2200900 Tall 4 
Stempel:
Pynt:

 Kortet kan du også se hos Papirdesign
Ønsker dere en fin dag. 

fredag 15. september 2023

Turist i eget land - 3 layouts

Hei!

I løpet av koronaårene fikk vi besøkt mange spennende destinasjoner i eget land.
I dag vil jeg dele 3 layouts som viser noe av de vi har opplevd som turist i Norge.

 Den første siden er fra "Helleren" i Jøssingfjord, et sted hvor man blir tatt 100 år tilbake i tid og som virkelig er verdt et besøk.

Når jeg valgte ut møsterark og andre elementer tok jeg utgangspunkt i fargene og strukturene på stedet. Jeg valgte et dust grønt ark fra Kort og Godt som bakgrunn, sammen med et treverksark fra Papirdesign

Bak bildene har jeg bygget opp med ulike papirelementer.
Ellers har jeg pyntet med hyssing, diverse chipboard-elementer samt klistremerker fra Papirdesign

Tittelen er klistremerkebokstaver fra Papirdesign.
Den neste siden er fra Koboltgruvene på Modum. Her fikk vi være med på gruvevandring i en av gruvene, en spennende opplevelse for både store og små.

Jeg har valgt et litt rustikk treverksark som bakgrunn, og kombinert dette med mønsterark i mørke blåtoner. Jeg har laget litt liv til bakgrunnen med bakgrunnsstempler, ulike stensiler, Distress Ink og Akryl Mousse. I tillegg har jeg sprutet litt med blå Akryl Spray.

For å få dokumentere opplevelsen best mulig, har jeg valgt et oppsett med mange mindre bilder. 

Som pynt på siden har jeg brukt ulike papirelementer, tags, chipboard og dotter.

Til tittelen har jeg brukt ulike klistremerkealfabet. Jeg har også limt på klistremerkeord fra Papirdesign, samt stempler fra samme produsent.Den siste siden er fra Erik Alfreds Oppfinnerpark, som plutselig dukket opp i Lyngdal under korona. Det er et sted med mange morsomme aktiviteter, blant annet sykkelkarusell som var en av favorittene her i huset.

Jeg har valgt et oppsett hvor jeg fikk plass til mange bilder, og brukt mønsterark fra Papirdesign. Jeg har valgt papir og elementer som er med på å gjenskape stemningen fra parken. 

Noen av mønsterarkene er stanset ut med vimpeldies fra Papirdesign, og jeg har også laget egne vimpler av flagg klippet ut fra et Papirdesign-ark.

Eller har jeg brukt hyssing, chipboardelementer, billetter, samt klistremerkeord fra Papirdesign. Takk for at du tittet innom innlegget mitt. 

Ha en fin dag.torsdag 14. september 2023

Hurra, hurra, hurra

Hei og hopp!
 
I dag vil jeg dele to bursdagskort til ungdomsjenter.
Begge kortene måler 4x6 inches og har baser av hvit kartong.
 
Produktliste:
-Motiver fra W.JensenDesign, motivark nr 184
-BoBunny mønsterark
-Studio Light mønsterark
-Papirdesign klistremerketekster
-Papirdesign chevron-die
-Frimerke-die
-Staz dotter
-Kulricke hurra-die
-vellum
-diverse glitterkartong
  
Ha en super dag!

onsdag 13. september 2023

Art Journal - He loves me

 

Her har jeg laget en side i en av mine Art Journals. Bakgrunnen er farget  med knall blå-turkis maling og grå tavlemaling. Jeg har brukt stensil og akrylmousse for å lage det turkise lans kantene. Motivet og teksten er fra en die cut-blokk fra StudioLight.tirsdag 12. september 2023

Konfirmant


Dette kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet av jenta jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 208. Printet ut på fotopapir til dette kortet.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Tekstdie er fra Papirdesign og den ovale rammediesen er fra Studio Light. 
     
Pyntet litt ekstra med charms for å få frem interessen for fotball. 

Ønsker dere en fin dag.

  

mandag 11. september 2023

Konfirmasjonskort til gutt med fotballtema

 Hei hei!

September er konfirmasjonstid der hvor jeg bor, så da er det greit å få laget opp et lite lager med konfirmasjonskort. 

I dag vil jeg vise to konfirmasjonskort til gutt med fotballtema. 

Kortene er laget i størrelse 4 x 6 med tøffe motiv fra WJensenDesgn, motivark nr 12, og mønsterark fra restekassen.


På det første kortet har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign. Motivet er skrevet ut på fotopapir og stanset ut med "frimerkedies". "Kjære Konfirmant" er stanset med dies fra Papirdesign, mens de små tekstene er klippet ut fra et mønsterark fra samme produsent. Dottene er også fra Papirdesign.


På kort nr. 2 har jeg brukt mønsterark i grønntoner fra forskjellige produsenter, blant andre Papirdesign.
Fotballen er fra et utklippsark fra Papirdesign. Jeg har brukt samme tekstdies som på det øverste kortet. Kortet er pyntet med chipboardstjerne fra Papirdesign og dotter fra blant annet Papirdesign.
Ha en fin dag.søndag 10. september 2023

Konfirmantkort med sterke farger

 


WJensenDesign har noen kjempekule motiver til ungdom i klare, friske farger, motivark nr 184. I dag vil jeg vise to kort der jeg har brukt disse motivene. Hun har en serie med jenter og en med gutter, og dette er motiver til å bli skikkelig glad av. Jeg har brukt 3D embossingfolder på kartongen før jeg har brukt akvarellfarger som matcher motivet og latt det renne nedover. Diesen bak motivet er en doiliedie fra Papirdesign.


Forsiden av kortet er ikke full høyde, så deler av innsiden synes fra utsiden. Inni har jeg en enkel tekst, denne fra en stempelplate fra Papirdesign. 


Neste kort er laget med svart kartong som base. Også denne har fått en runde i embossingfolderen, og med litt maling over, for å fremheve embossingen. 


Gratulerer er en die fra Papirdesign. Tekststripene er klistremerker, også disse fra Papirdesign. Jeg har pyntet med litt papirrester og dotter i rosa. Innsiden har jeg valgt å pynte med et motiv fra samme serie, og noen tekststriper skrevet på skrivemaskin.