lørdag 31. august 2019

Summer vibes 2019!

I ekte sommerlig ånd, har jeg scrappet et par kort med utgangspunkt i en av Studio Light sine Die Cut 3D blokker. En liten perle av en blokk om man vil ha mange elementer samlet på ett og samme sted: Tekster, motiver, dekor-elementer, større mønsterarkdeler +++

Her kan dere se hva en av mine blokker inspirerte og tillot meg å lage:

Mitt første kort  har fått motiv og tekster fra blokken "Summer Feelings". Jeg har pyntet opp litt ekstra med div blomster fra I Am Roses, noen halvperler fra Staz, en stor kakeserviett og bittesmå søte sommerfugler stanset ut med dies fra Sizzix.

 Innsiden har også motiv-tekst fra samme blokk, samt mønsterark fra Studio Light Paper Pad (15x15) fra samme serie.


Kort nr 2 er også laget med elementer, tekst og motiv fra samme blokk. Den kule formen på kortet er litt juks, for jeg har bare limt den på et vanlig kort brettet på hvit papicolor kartong. MEN effekten er utvilsomt kul. Og denne formen får du også som dies fra Studio Light, om du digger den like mye som meg. Litt blomster fra I Am Roses og Kort & Godt er med, samt en kakeserviett. Og selvsagt må det som ikke synes, nevnes også: 3L 3D puter i bøtter og lass :DFlotte mønsterark, 3D blokker, dies og myyye mye mer fra Studio Light, er å få tak i gjennom Global Hobby og Kunst. Sjekk ut hjemmesiden deres da vel, og finn din nærmeste forhandler ;)

http://elinshobbykrok.blogspot.com/

fredag 30. august 2019

Årets første julekort

Heisann!

Mange av dere lager kanskje julekort hele året, men for meg blir det meste av julerelaterte ting laget fra oktober-desember. Så i år kan vi si at jeg har startet ekstra tidlig, selv om det bare er dette ene kortet foreløpig.

Basen for julekortet mitt er en konvolutt med snurrelukking bak.
Jeg har brukt mønsterark fra Studio Light, litt diverse restebiter, gammelt noteark og rød glitterkartong. Jeg tok utgangspunkt i fargene fra det herlige motivet fra The Art of Paper Crafts, så her ble det tradisjonell jul.


Bak motivet har jeg stukket inn et juletre stanset ut i grønn bølgepapp fra Folia med die fra Papirdesign. Teksten er også stanset ut med Papirdesign die, men i rød glitterkartong. Kortet er ellers enkelt pyntet da jeg synes motivet gjør så mye i seg selv. Enamel dotter med glitter fra Marianne Design og hvite snøfnugg.

Produkter fra Studio Light, Folia og Marianne Design distribueres av Global Hobby og Kunst

Ønsker dere en fin dag!

torsdag 29. august 2019

Ha en fin dag-kort

Jeg har laget to kort med samme ark og pynt. Bakgrunnsarket er fra Studio Light. Det samme er lyspæren, det er et stempel. På bakgrunnsarket har jeg stemplet med et stempel fra Marianne Design. Jeg har også vannet ut litt Gesso og hatt på bakgrunnen for å lage litt hvite sjatteringer. Teksten er et stempel fra Papirdesign

Produkter fra Studio Light og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

onsdag 28. august 2019

Sommerlig kortEt lekent sommerkort laget som et posekort. Mønsterarkene er fra Studio Light.  Detaljer og matte av svart Papicolor kartong.

Teksten øverst til venstre er stemplet med stempel fra Papirdesign, PD 18475 Nyt livet.

Tekststripen nederst til høyre er stempel fra Kort og Godt, M - 418 woohoo.

Damen er et digitalt motiv fra Freze Art. Sommerfuglene er digitale motiv fra the Art of Paper Craft. Printet ut på ark fra Fabriano.

Den svarte sirkelene er stanset ut med die fra Marianne Design, CR1468 Doodle circle.


Produkter fra Marianne Design, FabrianoPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

tirsdag 27. august 2019

Kort med akvarellbakgrunn og sommerfuglmotiv

God morgen!

I dag har jeg lyst til å vise dere et kort, som jeg koste meg veldig med å lage. Det har farger som man bare blir glad av å se på, og motivet jeg har brukt er blant mine favoritter for øyeblikket.

Selve kortet er brettet i hvit kartong fra Papicolor. Den svarte kartongen jeg har brukt er også fra samme produsent.  

Bakgrunnen er laget på akvarellpapir fra Van Gogh, med akvarellmaling fra samme produsent. Teknikken jeg har brukt, er at jeg har malt med akvarellmaling på plast, for så å trykke bakgrunnen mot plasten i flere omganger. Mellom hver gang, har jeg brukt varmepistol til å tørke. På dem måten får man den litt "prikkete" effekten som bakgrunnen her har fått.

For å skape enda mer liv til bakgrunnen har jeg sprutet noen dråper med grå Marabu Art Spray. Ellers har jeg brukt Washitape i forskjellig bredde. 

Det nydelige sommerfuglmotivet er en digital fil fra The Art of  Paper Craft, som jeg har skrevet ut på fotopapir. Jeg har montert det til bakgrunnen med 3d puter fra 3L

Tekststempel og halvperler er fra Papirdesign.


Produkter fra Papicolor, Van Gogh, 3L og Marabu distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag.

mandag 26. august 2019

Can you remember?

"Can you remember who you were, befor the world told you who you should be?"

I min Art Journal nr 2 (for jeg har investert i en ny Marabu Mixed Media Art Journal str A5), har jeg satt meg selv et mål: Hver side jeg lager skal inneholde et budskap. Denne gangen har jeg testet ut to nye tenkikker: Collage og å stemple egen tekst.

 Sidene er bygget opp slik:
* Satt på noen tags og grunnet med hvit gesso. ( Jeg har teste mange, men favoritten til nå er Amsterdam sin).
* Satt på tissuepaper med transparent gesso, også her Amsterdam sin.
* Laget struktur med Marabu Mixed Media Acryl Paste - Sand og bobleplast.
 * Legger på farger: Amsterdam Akryl i regnbuens farger. Derter på og ruller deretter med Marabu Mixed Media Paint Roller.  
* Stemplet med div stempler.
* Klippet ut øyet fra et ukeblad, og satte det på med decopagelim. Etter tørke påførte jeg Marabu Mixed Media Acryl Gesso i sort og la på stensil, tørket med våtserviett før malingen tørket.
* Skyggelagt og markert med hvit og sort Sakura Gelly Roll penner.Teksten er stemplet opp bokstav for bokstav, på hvitt silkepapir. Deretter satt på med decopage lim.
Jeg har droodlet mye med penn på siden min også rundt teksten.


Produkter fra Amsterdam, Marabu og Sakura distribueres i Norge gjennom Global Hobby og Kunst. Sjekk ut hjemmesiden deres HER for finne din nærmeste forhandler.

 http://elinshobbykrok.blogspot.com/


søndag 25. august 2019

En forsinket bursdagshilsen

Heisann!

To posekort, laget i anledning forsinket bursdagshilsen, vil jeg dele med dere i dag.
Begge er laget med hvite papirposer som base, mønsterark fra Studio Light, bølgepapp fra Folia og lekre motiver fra I Love Digi - Watercolor Muffins.

 Bak motivet og teksten har jeg brukt chipboardrammer fra Scrapiniec. Pyntet med blomster fra I Am Roses og halvperler fra Staz.På det andre kortet har jeg stanset ut blomster i gullglitterkartong med en die fra Sizzix. Pyntet med litt små chipboards, blomster og halvperler også her. 


Produkter fra Studio Light, Folia, Staz og Sizzix distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

Ønsker dere en super dag!

lørdag 24. august 2019

Kort med klem

Det er alltid hyggelig å gi en klem i form av et kort.  Her har jeg laget to kort med klem-tekster.

På det øverste kortet har jeg pyntet med sommerfugler fra The Art of Paper Craft. Teksten er stanset ut av die fra Kort og Godt.

På dette kortet har jeg latt teksten være i fokus. Det er et stempel fra Kort og Godt. Blomstene er laget ved å påføre stempelsverte over en egenlaget stensil. Stensilen er laget ved å stanse ut blomster fra en Kort og Godt-die. Blingen i midten av blomstene er også fra Kort og Godt.


Produkter fra Marabu og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

fredag 23. august 2019

Bursdagskort til dameJeg har laget et posekort til dame som fyller år. Mønsterarkene er fra Studio Light og motivet er fra Maja Design.

Tekstdie og stempler er fra Kort og Godt, Die 188 Gratulerer og stempel M - 418 woohoo.

Sommerfuglene er digitale motiv fra the Art of Paper Craft. Printet ut på ark fra Fabriano og klippet ut.

De hvite halvperlene er fra Papirdesign.


Produkter fra Fabriano og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

torsdag 22. august 2019

Shakercard med drømmefanger

Hei fininger.
I dag har jeg laget et shakercard til en forandring. Lenge mellom hver gang, men litt morsomme er de jo ;) Denne gangen ble det et kort i lilla og søt stil. Har du lyst å prøve å lage slike kort selv? Vi har så klart en tutorial som hjelper deg på vei ;) Bare klikk deg inn HER.

Jeg tok utgangspunkt i dette nydelige motivet fra The Art Of Papercraft, og valgte fargene mine basert på drømmefangeren. Jeg bygget opp med motiv først, deretter dobbel ring med hvit mosgummi, fylte inni med lilla paljetter fra Kort og Godt (PA246) og til slutt gjennomsiktig plast.

Jeg monterte motivet mitt på en enkel hvit pose med litt hvit bøgepapp og papirer fra Papirdesign (PD1900027). "Gratulerer med dagen" er en sticker fra Papirdesign, fra platen 18384 Konf.Jente.

Som dekor har jeg valgt litt blomster fra I Am Roses, halvperler fra Papirdesign, noen nydelige utklipte sommerfugler fra The Art Of Papercraft og litt hamp fra Kort og Godt. 

 Innsiden matcher så klart utsiden ;) 

http://elinshobbykrok.blogspot.com/

onsdag 21. august 2019

Kort laget av stor og av liten

Min sønn på straks 5 år har oppdaget scrappeplassen min og synes det er så gøy å sitte der sammen med meg. Vi endte derfor opp med å lage et kort hvert, med samme utgangspunkt av bakgrunnsark og de samme lekre blomstene.

Bakgrunnen er laget fra bunnen av selv, med blå Marabu Chalky chic-maling, ispedd andre farger med Amsterdam-akrylmaling

De lekre blomstene er fra Kort og Godt. De er først stemplet på kartong, deretter stanset ut med tilhørende die. Teksten er et stempel fra Kort og Godt.

Her er de to kortene vi laget.

Jeg har stanset ut flere blomster og limt de fast oppå hverandre. Teksten er embosset.

Og her er min sønns kort. Han har limt fast helt selv, og i tillegg pyntet med noen egne klistremerker han hadde liggende.


Produkter fra Marabu og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

tirsdag 20. august 2019

Tre konfirmasjonskort til gutterDisse konfirmasjonskortene er laget i 10cm*15cm av svart kraft Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light og motivene er fra Maja Design. 

Diesene jeg har benyttet på alle 3 kortene er fra Papirdesign; PD 17326 Vimpel og PD 15126 Kjære konfirmant.Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

mandag 19. august 2019

Bunadskort

Det er ingen sak å lage konfirmasjonskort, når man har en slik flott bunads dies fra Papirdesign, med matchende bunadsark! Veldig stilig!

Diesen heter Bunad (stor) PD18400

Arkene heter 


Som søljer har jeg brukt både paljetter og knapper jeg hadde liggende. Samt glitterdotter og halvperler! Her er det bare å bruke fantasien!