tirsdag 31. desember 2019

Takk til våre samarbeidspartnere 2019

Vi er ved veis ende av vårt sjette år her i Scrappelyst. Det herlige, kreative året 2019 glir elegant over til 2020.  

Ønsker du å samarbeide med oss i det kommende året, er det bare å ta kontakt :-) scrappelyst@bbnett.no

Tusen takk til ALLE våre Samarbeidspartnere gjennom 2019. Tusen takk for godt samarbeid, takk for fine ord, takk for premier, takk for produkter til DTScrappelyst og ikke minst for deres engasjement og tilliten dere viser oss i bloggen Scrappelyst.

Dere fortjener en blomst.En spesiell takk til de som følger med oss over i 2020:


Disse under her, har vi også vært så heldige å hatt med oss som samarbeidspartnere gjennom 2019 i tillegg til de som fremdeles står i lista over våre Samarbeidspartnere.


Vi ønsker dem alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning:c


mandag 30. desember 2019

Takkegave

I dag har jeg lyst til å vise dere en takkegave med kort jeg har laget.Esken er  gjenbruk av emballasje jeg har fått av ei venninne som vet jeg bruker slikt.

Alle mønsterarkene til dette prosjektet er fra Studio Light.

Diesene jeg har benyttet er fra PapirdesignJeg ønsket teksten "et hjerte av gull" på esken, og hadde denne teksten hverken som die eller stempel. Ønsket teksten i gull, ellers kunne jeg printet den ut selvfølgelig. Valgte å kutte ut teksten i selvklebende skiltvinyl i gull fra CreativeArt.no.Epoxy-hjertene er fra Marianne Design.

I boksen ligger det to julehjerter av glass med tekst av samme skiltvinyl;Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. 

Produkter fra Marianne DesignPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

søndag 29. desember 2019

Hjemmelagde julegaver


Jeg synes det er veldig koselig å kunne lage hjemmelagde, personlige gaver til jul og bursdager. I dag vil jeg vise noen av julegavene som havnet under trærne. Jeg har brukt lekre motiver fra InkFive, en digital butikk på etsy. Disse har jeg printet på kartong, og deretter klippet ut. Den grå pakken har en liten tekststripe fra Papirdesign med juletekst på, for å holde gavebåndet på plass.


Den første julegaven i år ble en kopp. Tegningen på koppen har min yngste sønn tegnet, "Mamma Mø og selveste Kråka". Denne scannet jeg inn, og sublimerte deretter på koppen. Bak figurene har jeg en blå "sky" som kommer fra det digitale settet fra InkFive. Utstyr for sublimering får du kjøpt hos Creativeart.no.
Her har de alt du trenger for å komme i gang med vinyl og sublimering, og en helt fantastisk kundeservice!Jeg er glad i å sy, så til to små sjarmtroll ble det pannebånd. Her har jeg brukt svart vinyl som skygge, og lagt refleksvinyl oppå. En helt super måte å sørge for at de blir sett i mørket. All vinyl jeg har brukt, kommer også fra Creativeart.no


Niesa mi fikk en sovemaske. Hun studerer i Trondhjem for tida, og det blir voldsomt lange kvelder (og netter), så da tenkte jeg det var fint at hun kunne få en påminner om at hun må hvile også.


Til sist ble det en foret lue til nevøen min, også denne med refleksvinyl på. Dersom du har lyst å komme i gang med vinyl eller sublimering, anbefaler jeg deg å ta kontakt med CreativeArt, de er utrolig hjelpsomme med alle spørsmål du måtte ha. 

Julekort med digitale ark

Heisann!

I dag vil jeg dele to julekort med dere, hvor jeg har brukt digitale ark.
Jeg har brukt Christmas Papers fra by Digital Paper. Jeg har brukt Photoshop for å "skjære" arkene til ønsket størrelse og deretter skrevet dem ut på tykt Fabriano skissepapir.


 På det første kortet har jeg brukt en stemplet tekst fra Papirdesign som hovedfokus. Jeg ville ikke dekke over den lekre kanten på mønsterarket så jeg har lagt teksten og pynten godt ut på høyre side. Ramme og granbar er stanset ut i bølgepapp fra Folia med dies fra Papirdesign. Blomsten er fra I Am Roses. Øvrig pynt er diverse charms, stjerne i bark og små halvperler.

Det andre kortet er i liggende format. Også her ville jeg unngå å dekke over det lekre "motivet" i arket, så jeg har lagt pynteklyngen i motsatt hjørne. Tekst og granbar stanset ut med Papirdesign dies, små glitterhjerter er stanset ut med punch. Ellers er pynten som på det første kortet.

Produkter fra Folia og Fabriano distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.
 Ønsker dere en nydelig dag!

lørdag 28. desember 2019

Blå-turkis julekort

Jeg har laget to julekort i blå-turkis farge. Pyntet på kortene er fra en nydelig jule-blokk fra Studio Light. Bakgrunnen er laget med  Art Creation Oil Pastels og Cosmic Shimmer Pixie Powder


Her er forsiden av blokken jeg har brukt.

Her er eksempel på en av sidene inni.

Produkter fra Studio Light, Art Creations og Cosmic Shimmer distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Toffifee til jul

I fare for å gjenta meg selv, så må jeg vise dere noen flere toffifee som har blitt dekorert her i huset:


Toffifee #1 er pyntet med mønsterark fra Studio Lights "Winter" kolleksjon. Motivet og ordene er fra Ciao Bella, mens den nyelige hjerterammen er stanset med dies fra Papirdesign. Det søste bling-båndet og snøkrystallene er fra Kort og Godt. Litt hvit bølgepapp fra Folia bak motivet.


Toffifee #2 er pyntet med mønsterark og motiv fra Studio Light. Det vil si at motivet egentlig er en del av mønsterarket som heter Snowy Afternoon, men så nydelig da! "Gledelig jul" er stanset med dies fra Papirdesign, i søvglitrende mosgummi og til dekor har jeg brukt hvite julestjerner fra I Am Roses, I tillegg til hvit bølgepapp fra Folia, har jeg brukt litt hamp. Alltid litt hamp ;) 


Toffifee #3 er dekorert med mønsterark og motiv fra Studio Light (Ultimate Scrap Collection). Jeg har stanset ut "Gledelig Jul" i rød mosegummi denne gangen, og brukt den flotte rammen fra "Hjerteklem" samlingen til Papirdesign. Sølvfarget bølgepapp fra Folia, blomster fra I Am Roses og litt hvit ham til en forandring.

Produkter fra Studio Light, Folia og Papicolor distribueres via Global Hobby og Kunst. Din nærmeste forhandler kan du finne på deres hjemmeside HER.

fredag 27. desember 2019

Toffifee med motiver i svarthvitt

Hei

Å pynte toffifee-esker er noe av det koseligste jeg gjør før jul og har nesten blitt en slags tradisjon. Denne gang har jeg pyntet tre esker med motiv fra Manu Design Studio og mønsterark fra Studio Light.

På den første esken har jeg brukt mønsterark fra Studio Light - Ultimate Scrap Collection. Snøflakdiesen er fra Papirdesign, mens de små filtsnøfnuggene og halvperlene er fra Kort og Godt. Julehilsen er stanset ut i glittermosegummi med en dies fra Kort og godt. God jul button er fra Papirdesign. Bølgepappen er fra Folia.


På eske nr 2 har jeg brukt mønsterark fra Studio Light - Snowy Afternoon. Rammen rundt motivet er stanset ut i svart kartong fra Papicolor med en dies fra Papirdesign. Juleklem og kristtornen er også dies fra Papirdesign, stanset ut i henholdsvis rød og sølvfarget bølgepapp fra Folia. Blomsten er fra I am Roses, bærene fra Kort og Godt og button fra Papirdesign. Halvperlene er fra Kort og Godt.


På den 3. esken har jeg brukt mønsterark fra Studio Light - Ultimate Scrap Collection. Rammen rundt motivet er stanset ut i sølvfarget bølgepapp fra Folia med en dies fra Papirdesign. Gledelig jul er også stanset ut med dies fra Papirdesign, i hvit mosegummi.  Halvperlene er fra Kort og Godt, mens blomstene er fra I am Roses.


Produkter fra Papicolor, Studio Light, Folia samt mosegummi med og uten glitter distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag.


torsdag 26. desember 2019

Liten julehilsen

Det er koselig med små julehilsner og jeg har dekorert et tomt glass og puttet sjokolade oppi. Perfekt, liten hilsen i romjula.Glasset har pyntet med mønsterpapir og tekst fra Papirdesign.

Juleposer med kaffe og te

Dekorerte poser med kaffe og te er flotte vertinnegaver i jula. Jeg har derfor pyntet opp en pose jeg har hatt julekaffe oppi og en pose jeg har hatt julete oppi.

Begge posene er dekorert med mønsterark fra Papirdesign. Teksten på posene er klistremerker fra Papirdesign. Grankvisten på teposen er stanset ut av en die fra Papirdesign.


Posene er veldig enkle å lage, og ikke minst veldig hyggelige å gi bort.

onsdag 25. desember 2019

Blå julekort med Papirdesign

Hei og hopp!

Julekort i blåtoner er så absolutt en av mine favoritter. I dag vil jeg dele fire kort i 4"x6" størrelse med herlige mønsterark fra Papirdesign - Julenatt i nettopp blått! Alle kortbasene er brettet av kraftkartong fra Papicolor, i enten natur eller hvit.

På det første kortet har jeg brukt arkene Julemorgen og Juleglede. Jeg har stanset ut stjernemønsteret med die fra Papirdesign og limt motivet oppå.

Teksten er fra Norsk Stempelblad og er stanset ut med en 1" punch, og på toppen har den fått et epoxy-klistremerke. Pyntet med en søt liten blonde"duk", glitterstjerner og halvperler fra Staz.

 Det andre kortet har samme oppsett og samme mønsterark, bare omvendt rekkefølge for å passe motivet bedre.

 Teksten er en trefigur fra Papirdesign som jeg har malt hvit med Marabu gesso. Hvit julestjerne fra Papirdesign, blå blomst fra I Am Roses. Granbar stanset ut i hvit bølgepapp fra Folia med die fra Papirdesign.

 På det tredje kortet har jeg brukt begge sider av arket Skitur sammen med sølvfarget glitterkartong. Både tekst og dies som er brukt er fra Papirdesign.

Teksten er stemplet på sort kartong fra Papicolor og embosset i hvitt Cosmic Shimmer Details embossingpulver. Snurreblomsten er fra Kort&Godt.

Fjerde og siste kort ut for i dag. Har brukt arkene Skitur og Julenatt. 

Både tekst og ramme er stanset ut med dies fra Papirdesign, i henholdsvis glitterkartong og bølgepapp fra Folia.

Produkter fra Papicolor, Marabu, Folia og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

Hva er din farvoritt farge eller fargekombinasjon til julekort?

Ønsker dere en kreativ dag!