fredag 12. juli 2024

Kort til 40års-jubilant


 Dette kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 310. Printet på fotopapir og stanset ut med rammedie fra Marianne Design. Kombinert med kvadratdie med sømmønster fra Papirdesign.

Mønsterarkene, button og tekstklistremerker jeg har brukt er fra Papirdesign. Sommerfuglen er klippet ut av mønsterark derfra. 

Ønsker dere en fin dag.

 

torsdag 11. juli 2024

Flappkort til konfirmant

  

Søljediesen fra Papirdesign er så nydelig. Til dette kortet har jeg stanset den ut i speilkartong i sølv, og skålene på søljen har jeg stanset ut i gull. 
Produkter:

onsdag 10. juli 2024

Pastellkort med hundemotiv

 

Jeg elsker disse søtene hundene som finnes på WJensenDesign sitt motivark #265. Her er hunden printet ut på et litt grovt ark, slik at det fremstår mer som et pastellmotiv. Det er stanset ut med en sirkel-die og limt fast oppå en utstanset sirkelbord og deretter en kakeserviett. Jeg har pyntet med tekst-stickers fra Papirdesign, og kaker klippet ut av et ark fra Craft oClock. 


tirsdag 9. juli 2024

Kort til 20års-jubilant


 Dette kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 309. Printet på fotopapir til dette kortet. Rammen og tallene er stanset ut med dies kjøpt via Ali Express. 

Mønsterarkene og tekstklistremerkene jeg har brukt er fra Papirdesign.

Epoxyhjertene er fra Staz. 

Ønsker dere en fin dag.

 

mandag 8. juli 2024

Kort til konfirmant

Dette kortet til hestekjær konfirmant, er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 293. Printet på fotopapir og stanset ut med firkant die med sømkant fra Papirdesign. Rammen bak er stanset ut med en bruktkjøpt die. Jeg vet dessverre ikke produsenten. 

Mønsterarkene, tekstdie og tekstklistremerkene jeg har brukt er fra Papirdesign.

 Epoxyhjertene er fra Staz. 

Ønsker dere en fin dag.

 

søndag 7. juli 2024

Til lykke

 Hei!
 
I dag vil jeg dele et bryllupskort med dere. 
Kortet er i ca. A5 størrelse.
 
Produktliste:
-Papirdesign mønsterark
-vellum med gullprikker
-klippeark fra ScrapBoys
-Papirdesign klistremerketekst
-Scrapiniec chipboard
-Nuvo crystal drops
-3D puter
 


 
Ønsker dere en kjempefin dag!
 

lørdag 6. juli 2024

Gratulerer konfirmant


Dette kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 324. Printet på fotopapir til dette kortet.

Mønsterarkene, stempelteksten og vimpelstickersen jeg har brukt er fra Papirdesign.

Alle dies benyttet på dette kortet er fra Papirdesign, unntatt doilierammen som er et Ebay-kjøp.  Tekst og søje er stanset ut i sølv speilkartong fra Marianne Design.


Sølvfargede halvperler er fra Nille. Ønsker dere en fin dag.

 

fredag 5. juli 2024

Humoristisk herrekort


Litt humor til bursdagsbarnet kan vi tåle. Dette kortet er laget i 15cm*15cm av kraft kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 313. Printet på fotopapir og stanset ut med heksagondie fra Papirdesign. Doilien bak motivet har jeg stanset ut med die fra Cheery Lynn. 

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Tekstdie, talldies, klistremerketekst og button fra Papirdesign.    

"nå igjen?" har jeg skrevet med rubons fra resteskuffen. Der fant jeg også en liten bart-sticker i svart glitter som jeg klistret på. 


Det trekantede mønsterarket inne i kortet har jeg limt som en lomme, slik at det er plass til et gavekort eller pengegave. 


Ønsker dere en fin dag.

 

torsdag 4. juli 2024

Gavepose med klem

 

Jeg har pyntet en gavepose som skal være en liten gave. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign på bakgrunnen. Tekstene er stanset ut av en die fra Papirdesign. Pynten er klippet ut av en klippeblokk fra Craft o'Clock.

onsdag 3. juli 2024

Vinner av utfordring for juni

 Tusen takk til alle som deltok på juni-utfordringen vår. Det er alltid gøy å se hvor kreative bidrag dere lager til utfordringene våre.

Med oss på utfordringen har vi Papirdesign   


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte produktene: 


Og vinneren ble:

bidrag nr 2 brouwers_hanne


Vi gratulerer så mye og du kan smykke bloggen din med vinnerbanneren og linke tilbake til oss, dersom du ønsker det.Vi ber deg om å sende oss postadressen din på mail til; scrappelyst@gmail.com
Gir ikke vinneren lyd fra seg innen det har gått 4 uker fra annonsering, går premien videre til en senere anledning.Det var tett i toppen så vu rydder plass til tre til på pallen som kan smykke seg med vår topp 3 banner er:
 
bidrag nr 12 Jorunn Elin


bidrag nr 4 Jose


og bidrag nr 14 Lia


Sommerhilsen med lommeklem


Jeg har laget små tags med sommerhilsen og lommeklem. Motivene med sommerhilsningene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 342. Printet på litt ru tegneark fra Fabrianp til sisse tagsene. 

En lommeklem er en koselig oppmerksomhet til en venn. På disse tagsene får du lommeklem i form av en søt liten and til å ta av og putte i lomma. I lomma kan anda ligge som en trygg trøst å ta i hånda for en lommeklem ved behov. 

Jeg har diktert og printet ut noen forskjellige tekster og stanset ut disse, tags og vimpler med dies fra Papirdesign

Ønsker dere en fin dag.


 

Kort til konfirmant

 

Dette kortet har jeg laget med utgangspunkt i en litt stor papirpose. Brettet inn mot midten fra begge langsidene, og siden med åpning danner en pengelomme.

Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 294. Printet på fotopapir til dette kortet.

Mønsterarkene, dies og tekstklistremerker  jeg har brukt er fra Papirdesign.


Ønsker dere en fin dag.

 

tirsdag 2. juli 2024

Konfirmasjonskort til lesehestenJeg digger kortmotivene fra  W.JensenDesign. På dette kortet har jeg brukt et motiv fra ark nr  298. Jeg har brukt motivark i lyse farger, og hatt på litt artspray fra Marabu i gull før jeg har stanset ut forskjellige diecuts fra Papirdesign og lagt lag på lag.


"kjøre konfirmant" og "Gratulerer" er begge dies fra Papirdesign. Disse har jeg stanset ut og limt lag på lag. For at teksten på kconfirmantdiesen skal komme bedre frem, har jeg valgt å stanse den ut i hvit kartong også, og limt innmaten fast inni diesen. Tekstklistremerket kommer også fra Papirdesign.mandag 1. juli 2024

Sommerutfordring for juli og august - Alt er lov

Nå er det sommer og vi kjører sommerutfordring over både juli og august. Vi gjør det så enkelt som at vi kaller den "Alt er lov", og ja, det betyr at absolutt alle varianter av bidrag er lov - så lenge det er relatert til papirhobby.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.august 2024 kl 20.00 og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi WJensenDesign


Sammen med henne gir vi vinneren 3 valgfrie digitale motivark. 

Delta ved å linke inn bidraget ditt via Inlinkz, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene). Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at vi i denne utfordringen trekker en tilfeldig vinner.

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at Inlinkz har en begrensning på max 50 bidrag. Dersom antall bidrag overstiger dette og du ikke får lastet inn via Inlinkz, kan du legge inn link i kommentarfeltet under. Du er selvsagt fortsatt med i trekningen av premien for denne utfordringen.


Katrine:
Siden alt er lov blir det jul i juli fra meg. 
 
Et smalt kort i liggende format i tradisjonelle julefarger. Mønsterark, klippeark og dies er alt fra Papirdesign. Røde rhinestones er fra Staz, mens snøfnuggene er punchet ut med Martha Stewart punch i glitterkartong.
Kristin:
Siden det er sommer, ble det blomster på dette bidraget fra meg. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign som bakgrunn. Jeg har deretter limt fast en utstanset die cut i sølv oppå. slik at mønsterarket synes litt igjennom. Deretter har jeg limt fast blomster jeg har klippet ut, som passer i fargene til mønsterarket. 


 Wenche:  

 
Dette takkekortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 175. Printet på fotopapir og stanset ut med en rammedie som er et bruktkjøp,og jeg vet ikke produsenten av denne dessverre.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign

De rosa epoxyhjertene jeg har pyntet med er fra Staz. 

Linda: 

Jeg har laget et konfirmasjonskort i klare rosa farger. Det lekre motivet kommer fra WJensenDesign og er fra motivark nr 316. Jeg har brukt dies fra Papirdesign, samt tekstklistremerker herfra. Inni kortet har jeg brukt en tekstdies fra Papirdesign sammen med en tekststripe skrevet på skrivemaskin.You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter