lørdag 28. februar 2015

Layout - Love my boys


Å scrappe bilder av seg selv, er noe jeg svært sjelden gjør. Men når jeg fikk en utfordring av Elin om å scrappe bilder av nettopp meg selv, så fikk jeg jo en god unnskyldning til å ta fatt på disse bildene jeg har hatt liggende i et år. Bakgrunnsarket jeg har brukt her, kommer fra Papirdesign, og er et av mine absolutt favorittark å bruke som bakgrunn på LOer. Alle de andre arkene kommer også fra Papirdesign. Jeg har i tillegg brukt chipboard og Wood veneer fra Wycinanka, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Buttonsen kommer fra Badges Foilie

Detaljbilder:fredag 27. februar 2015

Fargerike bilder


Å scrappe fargerike bilder, kan noen ganger være en utfordring synes jeg. Denne gangen hadde jeg lyst til å utfordre meg selv til å scrappe bilder med mye farge og jeg har laget en LO hvor jeg har forsøkt å få bilder og pynt til å matche. Ved å hente opp igjen fargene i bildet, kan jeg lettere bruke knalle farger sammen med den grå bakgrunnen.

På LOen har jeg brukt mønsterark fra 7 Dots Studio sin serie Illumination. Stjernene jeg har pyntet med er chipboards fra Papirdesign.


Stjernene fra Papirdesign er limt fast sammen med en elefant-knapp.På bakgrunnen har jeg brukt ulike sjablonger og Modeling Paste i hvit og sort, for å lage litt mer struktur.torsdag 26. februar 2015

Jente LO i svart og rosa

Da jeg skulle scrappe disse bildene fra hotellfrokost, fikk jeg lyst til å gjøre det litt overdådig og hotellaktig. Jeg fant derfor frem ark med rokokkomønster fra Papirdesign, lysekrone fra Wycinanka og perlebrad fra The Hobby House.

For å myke det hele litt opp, brukte jeg først hvit gesso på en del av bakgrunnen, og så et lag med  stensiler og modelling paste. Jeg lot også en hvit blondeserviett fra Papirdesign stikke frem fra bildene, sammen med mønsterark fra Studiolight.  Svart og rosa er en nydelig fargekombinasjon synes jeg. 

Jeg pyntet med grå halvperler fra Papirdesign, en button og et par blomster.  Tittelen er thickers kombinert med klistremerker fra Papirdesign.  Til slutt stemplet jeg med #stempler fra Staz. Både Staz, Studiolight og Wycinanka finner du i sortimentet til Global Hobby og Kunst.onsdag 25. februar 2015

Gavepose

En liten gavepose pyntet med mønsterark fra Studiolight og en egendesignet stempeltekst.


Stempelet har jeg laget med imagepac stempelmaskin. Det er så utrolig moro å lage egne stempel.

Jeg har pyntet med Perleswirler fra Prima, roser fra Staz og stanset ut med dies fra Spellbinders.tirsdag 24. februar 2015

Hello

Her kommer litt inspirasjon til, og samtidig en påminner om, grublisen vi har gående nå - SØM. Både ekte og falsk søm er tillatt. I hovedinnlegget HER finner du enda mer inspirasjon, og her kan du også levere ditt bidrag.

Jeg har laget en layout med et bilde av min veldig bestemte gutt som har fått tak i pappens mobiltelefon. Alle mønsterarkene er fra Industrial serien fra Studiolight. Disse føres av Global Hobby og Kunst. På bakgrunnen har jeg brukt et par forskjellige sjablonger sammen med gesso. På stjernene har jeg også strødd litt frantage i hvitt med hint av gull.


Jeg har klippet til noen piler av mønsterark som jeg har sydd fast til layouten med symaskin. Jeg har valgt å ikke feste trådene, men la de ligge litt over og under pynten. Tittelen er en wood veneer fra Freckled Fawn.Jeg har pyntet med litt forskjellig metallpynt, blant annet sprocket gears fra Tim Holtz og knapper fra Søstrene Grene. Chipboard fra Wycinanka har jeg også med, og noen hint av gull i form av labels og flag clips.


Teksten har jeg printet og klippet i striper.


Håper du slenger deg med på grublisen vår!


mandag 23. februar 2015

Perfect Moment

I oppstartsgropen! Enda en LO ble til på scrappetreff i høst. Men jeg fikk et stort problem, som fortsatt er et problem, og det er at LOen min krøller seg fælt under behandling av mist og vann.
Da blir det litt mindre pent, og ikke minst vanskelig å ta pene bilder av...

Derfor lurer jeg på om DU har noen gode tips til MEG som er nybegynner med klin og klæsj? Hva gjør du for å unngå at papirene dine ser ut som en u? Legg gjerne igjen noen gode tips under innlegget, jeg prøver hva som helst <3


Mønsterark og dots fra Papirdesign. Jeg har brukt stensil på bakgrunn, sammen med gesso som er å få kjøpt hos Global Hobby og Kunst. Jeg har lagt til en kakeserviett og noen hjemmefargede blomster. Busken er fra Wycinanka. Litt osteklut fikk jeg lurt under også.http://elinshobbykrok.blogspot.no/

søndag 22. februar 2015

Kondolansekort

Kort kan være morsomme, kort kan være ene og alene til gratulasjon, kort kan være motiverende, ja kort kan være så mangt. Og noen kort er mye leiere å lage enn andre, ja rett og slett ufattelig trist kan det være å lage kondolansekort, men ikke desto viktigere.Jeg har laget et kondolansekort hvor jeg har brukt mønsterark fra Studiolight, printet tekst og chipboards fra Wycinanka. Motivet er fra et klippeark jeg hadde liggende, og jeg vet ikke opphavet.

lørdag 21. februar 2015

Bursdagsposekort


I dag vil jeg vise et par posekort med bursdagstema. Alle papirer er fra Studiolights 6x6 Paper pads. Disse forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Jeg har brukt motiver fra et klippeark fra Papirdesign på begge kortene. Blomstene kommer fra I am Roses, og braden som er brukt på nederste kortet kommer fra Hobby House. Tekststripene er stempler fra Staz, som også forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.


Detaljbilder:


fredag 20. februar 2015

Kort i lilla med et hint av grønt

Lilla er en aldeles nydelig farge som jeg bare ikke kan få nok av. DENNE blokken fra Studio Light er spekket med lekre ark som går i lilla, litt rosa og litt grønt. Det har nå kommet mange lekre nyheter fra denne produsenten, og du finner dem i sortementet til Global Hobby og Kunst.

Jeg har laget et kort i 6x6" hvor jeg har brukt den ovennevnte blokken, og det vil jeg vise dere i dag.
På bakgrunnen har jeg brukt gullpaste sammen med en sjablong, samt at jeg har dyppet en kork i mist og "stemplet" litt her og der. Det lekre motivet er fra et klippeark fra Papirdesign, og har fått en matte av en grønt ark fra den samme blokken som nevnt over. Bak motivet har jeg brukt en dies fra Marianne Design (LR0200) og stanset ut et hjørne. Mye av det forsvinner bak pynten, men jeg synes likevel at det gir kortet noe. Dies fra Marianne Design får du også hos Global Hobby og Kunst.Har pyntet med blant annet blomster fra I Am Roses og chipboard fra Wycinanka. Teksten har jeg skrevet i Word og printet ut.


torsdag 19. februar 2015

To dåpskort


Hei! 

I dag vil jeg vise dere to kort jeg har laget til barnedåp. Jeg har brukt samme oppsettet, men i ulike farger. Og er ikke den reven bare sååå søt?! Det er en dies fra Sizzix - Thinlits Friendly Fox 660812. Jeg likte den veldig godt.Og kjekt at man kan stanse den ut i forskjellige farger og mønsterark. 

Global Hobby og Kunst har denne i sitt sortiment.


Kortene er pyntet med flate paljetter, gull-halvperler, kakeserviett, roser og bånd. 
De nydelige mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign.onsdag 18. februar 2015

Bursdagskort til fotballgutt

Endelig har jeg fått brukt dette kule fotballarket fra Papirdesign.  Det passet perfekt på bursdagskort til 6 åringen her i huset.  I tillegg har jeg brukt #stempler fra Staz.  Disse forhandles via Global Hobby og Kunst.  Vimpelen er klippet ut av samme mønsterark som på selve kortet, mens flaggstanga er laget av vanlig sugerør og washitape. Jeg har brukt denne tutorialen, men jeg har brukt brukt sugerør i stedet for blomsterpinne. Alle scrappelyst sine tutorials finner du her.


Inni posekortet har jeg en svart tag med ferdig fargelagt toppers som motiv. Enkelt og greit :-).  Klistrebokstavene er fra Papirdesign.  Genialt med alfabet som har de norske bokstavene (æøå).  På baksiden av tagen har jeg laget skrivefelt hvor jeg har skrevet en hilsen til bursdagsgutten.

tirsdag 17. februar 2015

Mer inspirasjon til februar-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via Inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Linda:
Jeg har brukt diverse sprayer på bakgrunnen, og ark fra Studio Tekturek samt fra restekassen. Jeg har brukt stempler fra La Blanche og Staz, #den følelsen, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.
Kristin:
Jeg har laget en LO med bilde av vår gutt fra han var 1 døgn gammel. På LOen har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign.  Sløyfene og de små blomstene, samt båndet er fra Hobby House. Jeg har scrappet oppå en liten body. Nederst har jeg skrevet noen ord på en liten tag jeg har stukket inn i bodyen. Det lille trehjertet forhandles av Global Hobby og Kunst.

Denne gangen har jeg laget ett 5x5 " kort med fargerike mønsterark. Alt er fra restekassen, og det er kjekt å få brukt litt i fra den inn i mellom :) Jeg har brukt 3D puter fra PAPIRDESIGN under hver matte, for å få litt mer liv i kortet. Syns det gjør seg veldig :) Stjernene er kuttet ut med Silhouette maskin og pyntet med knapper og hyssing. Tilslutt har jeg tegnet rundt kanten for hånd med penn. 


Jeg har leket meg med en fargerik LO, her med min elste datter for noen år tilbake og skikkelig møkklei av å bli tatt bilder av! Jeg har brukt Prima og Tim Holtz stensiler, med heidi swap spray og paste fra Global Hobby og Kunst. Dotsene er fra Papirdesign og stjernene er fra Wycinanka.
Pilen og gule stjerner på transparent papir har jeg fått fra Frackled Fawn.


mandag 16. februar 2015

Venner

Jeg har laget en ganske enkel LO med bilde av sønnen vår og pusen vår, som deler fanget mitt. På LOen har jeg brukt mønsterark fra 7 Dots Studio sin serie Soulmates.  Uglene er stanset ut fra en Sizzix-die, som forhandles av Gobal Hobby og Kunst.  


Uglene er stanset ut i mønsterark fra samme serie som bakgrunnsarket. Jeg har svertet kantene for å gi det litt mer effekt.


Sirkelen er fra et mønsterark fra samme serie. Tittelen er laget med et stempel. Det er klippet ut og limt fast. Borden bak sirkelen er stanset ut av en die.


Under bildet har jeg limt en papirpose. Inni denne har jeg puttet en tag med litt tekst om bildet.


Blomstene er stanset ut av 3 ulike dies.


Langs kantene har jeg embosset med embossing i kobber og beige. I tillegg har jeg embosset litt UTEE langs kantene for å gi det ekstra effekt.