lørdag 31. oktober 2020

Kosedag med mormor - LO

 Hei og hopp!

I dag vil jeg dele en 12x12 mixed media layout med dere.

Bakgrunnen er satt sammen av to ark fra Studio Light - Ocean View. Jeg har grunnet den delen hvor jeg ville tilføre farge med gesso fra Marabu. For å tilførre farge har jeg brukt Marabu mixed media art spray i fargene petrol, sky-blue, raspberry og bordeux.

 

For å tilføre bakgrunnen en ekstra dimensjon har jeg sydd fast små piler klippet ut fra en chevron-mønstret resteark. Tekststripene er fra Papirdesign.


Fiskene har jeg klippet ut fra et Studio Light mønsterark.Produkter fra Studio Light og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ønsker dere en super dag!

fredag 30. oktober 2020

Art Journal - You color my world

Jeg har laget en ganske enkel side i min Art Journal. Bakgrunnen er et ferdig ark fra en Studio Light-blokk. Jeg hat limt det fast til bakgrunnen. Jeg har deretter svertet litt kanter og påført litt dekor med en sjablong og stempelpute.

Motivet er klippet ut av en collage-blokk og limt fast. Kantene rundt motivet har jeg tegnet med svart Marabu Art Crayon, og deretter dratt det utover med fingeren for å få skygge.

Teksten er en ferdig papirpynt fra Studio LightProdukter fra Studio Light og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

torsdag 29. oktober 2020

Rosa toffifee

Hei!

Det har blitt tradisjon for meg å pynte toffifee esker til jul! I år er intet unntak. Selv om de tradisjonelle julefargene blir mest brukt hos meg, så må jeg innimellom ha litt råååsa jul! Papirdesign kom med ett nydelig snøkrystallark i rosatone i år, og dette falt jeg helt for! "Mens vi venter: Hjerteklem"

Jeg har pyntet med motiv fra Marianne Design, som har rosatoner som matchet arket perfekt! Jeg har også bruk ramme diesen "Hei" fra høstens kolleksjon hos Papirdesign, men den ble dessverre litt skjult av diesen granbarkrans(også PD) Diesen juletre, julehilsen og blomstene er også fra Papirdesign.


Takk for at du kikket innom! 
Klem fra megonsdag 28. oktober 2020

Bordkort til konfirmasjonJeg laget disse bordkortene etter inspirasjon fra Hege

Jeg brukte ferdige svarte bordkortbaser fra Staz, som jeg pyntet med mønsterark og diecuts. Du kan selvfølgelig også velge å skjære til og brette basene selv i kartong fra feks Papicolor.

Gutten i dress har jeg stanset ut med die fra Papirdesign

Tema etter konfirmantens eget ønske er MC og med innslag av rødt, etter fargen på konfirmantens MC.

Legger ved et bilde av kort til konfirmanten i samme stil. Svart kartong fra Papicolor. Mønsterarkene er fra Papirdesign og Studio Light. Dies og bokstavstickers fra Papirdesign: 


Produkter fra Staz, Studio Light og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

tirsdag 27. oktober 2020

Konfirmantkort uten motiv

Jeg har laget et konfirmantkort i størrelse 4 x 6 inch, hvor jeg har brukt blomster som hovedmotiv. Jeg synes det ble enkelt og dekorativt.

Kortet er brettet i naturfarget kartong fra Papicolor og mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light og Papirdesign. Konfirmasjon er stanset ut med en dies fra Kort og Godt i svart kartong fra Papicolor. Klistremerkene er fra Papirdesign og jeg har tegnet rundt kanten på dem med hvit Sakura Gelly Roll 08. 

Blomstene er fra Wild Orchid Crafts og Papirdesign, chipboard fra Scrapiniec og dotter fra Marianne Deisgn.Innsiden av kortet er helt enkelt pyntet. Jeg har stanset ut ovaler med en dies fra Papirdesign. Det lilla papiret er fra Papirdesign sin monokromatiske kolleksjon.  Stemplene er også fra Papirdesign. Jeg har tegnet rundt kantene på kortet med svart  Sakura Micron Pigma 005.Produkter fra Papicolor, Studio Light, Sakura og Marianne Design forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.  

mandag 26. oktober 2020

Vennskap - høstfargede kort

 Heihei :) To nye kort fra meg i dag. På tide å "endre" litt på gamle vaner. Jeg har veldig lett for å velge papirposer til mine kort-baser, men i senere tid har jeg nok gått litt lei av det samme gamle ;) Så i dag er kortene mine laget på base av Papicolor sin hvite kvist kartong. De er jo i utgangspunktet 30x30cm, men om du bretter det i to midt på og deler det i tre, gir det tre utmerket fine kort-baser.


Begge kortene er dekorert med mønsterark fra Papirdesigns "Håpefull" serie. Jeg har brukt Papirdesigns sin banner dies på begge kortene, og stempeltrykkene er fra stempelplaten PD Veninne 18477 fra Papirdesign. Motivet er fra Reprint.


Kantene er rufset og svertet med distress-blekk. Dekoren består av hamp, blomster fra bl.a 49th and market, IAR. De orange dottene er fra Papirdesign. Blomstene har fått ett strøk av hvit gesso, samt noen hvite splasjer her og der. Rammen på det øverste kortet er stanset med Papirdesigns sin ovale rammedies.søndag 25. oktober 2020

There is beauty in simplicity - Layout

 

Denne layouten er laget med ark fra StudioLights Scrap essential-serie. Noe så lekkert som det arket der altså! Jeg har gledet meg til å bruke det, og i dag var dagen. Jeg synes det passet så flott til bildet av minstemann. Jeg har brukt hvit akrylmaling fra Amsterdam på bakgrunnen sammen med stensil, før jeg har pyntet med litt sprut og søl. Jeg har brukt bannerdies fra Papirdesign, og ellers pyntet enkelt med litt sytråd, wood veneer stjerner og en tag. 


Jeg har bruk talldies fra Sizzix og stanset ut store tall i mosgummi for å vise datoen bildet er tatt. Ellers har jeg brukt en doilie bak bildet og bak tallene for å få de to områdene til å henge litt mer sammen. lørdag 24. oktober 2020

Love all - Art Journal side i hjemmelaget bok

Heisann!

I dag vil jeg vise en ny side med hele regnbuen i min hjemmelagde art journal. Den er laget av konvolutter og fremgangsmåten kan du finne i innlegget mitt HER

Siden jeg skal vise i dag har en ekstra utbrett, denne har jeg grunnet med sort gesso fra Marabu. På denne har jeg limt en hjerte die-cut som jeg har malt med Van Gogh akvareller fra Royal Talens. Jeg har brukt sort Posca paint marker for å fremheve ordet LOVE. En liten bit washitape fra Studio Light med ordet ALL på avslutter tittelen på fremsiden. Rundt hjertet har jeg brukt Posca paint markers i alle regnbuens farger til å drodle diverse linjer og tegn med.


 

 Innsiden grunnet jeg først med hvit gesso fra Marabu. Deretter malte jeg hele regnbuen med Van Gogh akvareller fra Royal Talens. I venstre hjørnet påførte jeg sort gesso fra Marabu over en stensil med svamp. Teksten er skrevet med brush penn til slutt da denne ikke er vannfast.
 


Produkter fra Marabu, Van Gogh - Royal Talens og Posca distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ønsker dere en nydelig dag!
 

fredag 23. oktober 2020

Art Journal - Hello Sunshine

 Glad-farger blir jeg aldri lei og denne gangen ble det en gul side i min Art Journal. Jeg har malt bakgrunnen med gul og hvit maling og latt det skli litt over i hverandre.


Blomsten, teksten og insektet er papirpynt fra Studio Light. De små kryssene/pluss-tegnene er stemplet på med et stempel fra Studio Light. Jeg har lagt på litt farge her og der med gul stempelpute og en sjablong. Jeg har også laget noen glitter-sirkler med sjablong og glitter paste.Produkter fra Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

torsdag 22. oktober 2020

Julekort

Har du sett så mange fine nyheter som kommer fra Papirdesign i høst? Klør i fingrene etter å bruke alt på en gang. 


Jeg liker veldig godt de store diesene som fint kan brukes som base til kort. 
Og disse skøytene måtte jeg stanse ut og bare sitte og beundre. Nydelige.


Inne i kortet har jeg stemplet en tekst, så blir det mindre å skrive for hånd ;-)


Produkter:
Mønsterark:

onsdag 21. oktober 2020

Konfirmasjonskort til jenter

 Hei.

Jeg har laget kort til tre jentekonfirmanter. Kortene har pengelomme og er laget etter Tutorial 79: Kort med pengelomme. Jeg har brukt naturfarget kartong fra Papicolor og kortene måler 5 x 5,5 inch.

På det første kortet har jeg brukt mønsterark fra mine to favoritter: Studio Light og Papirdesign. Kanten på det ene mønsterarket er stanset ut med en dies fra Marianne Design - Tab med tekst. Kjære Konfirmant er stanset ut med en dies fra Papirdesign i hvit mosegummi.  Jeg har også brukt klistremerker og button fra Papirdesign. Bak motivet har jeg brukt en bit Sizo jute sizoband i fargen hvit/krem. Motivet er fra Maja Design.
Innsiden av kortet har pengelomme på venstreside og er pyntet med mønsterpapir som matcher forsiden. Jeg har stemplet en tekst fra Papirdesign på den ene siden og laget skrivefelt på motsatt side. Det hvite papiret jeg har brukt er fra Fabriano. 


Slik ser hele innsiden ut:På det neste kortet har jeg også brukt mønsterark fra både Studio Light og Papirdesign. Vimpeldiesen er fra Papirdesign og doilyen fra Prima. Tagen er fra Staz og også på dette kortet har jeg brukt en bit Sizo Jute Sizoband. Konfirmantdiesen er fra Papirdesign, og jeg har stanset ut i svart mosegummi. Blomster og klistremerker er også fra Papirdesign.  Motivet er fra Maja Design. 


Innsiden av kortet er pyntet omtrent som det første kortet. Ovaldiesen og stempelet jeg har brukt er fra PapirdesignPå det tredje kortet har jeg kun brukt mønsterark fra Studio Light. Vimpeldiesen er fra Papirdesign og bølgepappen er fra Folia. Kjære konfirmant er stanset ut med dies fra Papirdesign i svart kartong fra Papicolor. Klistrmerker og button er fra Papirdesign. Motivet er fra Felicita design.

Innsiden av kortet er pyntet på samme måte som kortene over, med mønsterark som matcher forsiden. Tekststempelet er fra PapirdesignProdukter fra Papicolor, Studio Light, Marianne Design, Folia, Staz, Sizo Jute Sizoband og mosegummi forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler. 

tirsdag 20. oktober 2020

Just breathe - ny side i tag-journalen min

 I dag tenker jeg å by på en ny side i min hjemmelagede tag-journal :)

Noe av det jeg liker aller best når det kommer til mixed media og art journaling, er å teste nye ting. I det siste har jeg oppdaget, og begynt å teste ut, rispapir. På denne siden er det sommerfuglen som er av rispapir:

Jeg grunner alltid siden min først, her med Amsterdam Gesso Transparent. Deretter har jeg lagt på rispapiret mitt, og bygget opp struktur med stensil og heavy gesso. Jeg har brukt Amsterdam Akryl - Titanium white til å skape hvite lufterom på siden, både før og etter påføring av farger. Fargene jeg har brukt her er Marabu Mixed Media sine Art Crayons og Art Sprayer.


Jeg har erfart at disse art journal sidene ofte blir litt svake i skøyten pga bruken av våte medium, derfor har jeg lagt meg for vane å legge på en bred washitape midt over skøyten for å forsterke. den er godt kamuflert av farger og struktur.  Når jeg har oppnådd farge og struktur etter ønske, er jeg veldig glad i å fremheve detaljer. Da bruker jeg Sakura sine Micron penner i sort, samt at her har jeg for første gang testet ut Posca tusj i hvit: FOR en effekt! Knallsterk i pigmentering, så denne falt i smak hos meg :D


Ordene som er på siden, kommer fra StudioLight sin Sticker Pad.

Produkter fra Amsterdam, Marabu og StudioLight distribueres via Global Hobby og Kunst her i Norge. For å finne din næreste forhandler, besøk gjerne deres hjemmeside HER.