mandag 31. oktober 2022

Julehilsen

 

Dette er en klassiker av en liten julehilsen, et par kronelys med koselig innpakning. Ved hjelp av flotte produkter fra Papirdesign går det som en lek å lage denne innpakningen. 


Produkter:

Mønsterark:
PD 00963 Tomtenissen
Dies:
Pynt:

Dette prosjektet kan du også se hos Papirdesign

Ønsker dere en fin dag.

 

søndag 30. oktober 2022

To dåpskort


Jeg har laget to dåpskort etter likt oppsett. Kortene er laget i 15cm*15cm av hvit og natur kraft kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra restekassen. Tror noen av de er Pion. 

Rammediesen er fra Creative Expression og tekstdiesen er fra Linda Design. Button og tekstklistremerker er fra Papirdesign.   
   
Motivet på det første kortet er fra et klippeark fra Studio Light. 

De selvklebende halvperlene jeg har brukt på dett kortet er fra  Kort og Godt.


De selvklebende hjertene jeg har brukt på det neste kortet er fra  Kort og Godt.

Motivet på dette er et digitalt motiv fra MaysDesignNorway. Printet ut på ark fra Fabriano.

Tekstklistremerket har jeg farget rosa med Archival Ink Pad fra 
Ranger. 

Småkort til dame

 Hei!
 
Jeg vil si jeg er over gjennomsnittet glad i å bruke rester, det er i grunn enda mer moro enn å bruke nye ark synes jeg. Så i dag vil jeg dele to enkle småkort med dere, hvor jeg har brukt rester fra et annet prosjekt.
Kortene måler ca 4x4" og har hvit kartong som base.

Motivene er begge fra MaysDesignNorway.
Motivene er stanset ut og jeg har pyntet enkelt med tags, kakeserviett, klistremerketekst fra Papirdesign og bling fra Kort&Godt.
Ønsker dere en nydelig dag!
lørdag 29. oktober 2022

Gaveposer til konfirmanter


Jeg har dekorert to svarte papirposer til gaveposer til konfirmasjonsgaver. Mønsterarkene jeg har brukt på den første gaveposen er fra Papirdesign og på den andre er mønsterarkene fra restebunken. 

   Alle dies, tekstklistremerker og buttons er fra Papirdesign

Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, motivark nr 12. Printet ut på fotopapir til disse 
gaveposene.De gule epoxystickersene er fra Marianne Design. 


 

fredag 28. oktober 2022

Rosa dåpskort

 Jeg har laget et dåpskort til datteren til kusinen min. Kortet er laget i rosatoner som matcher bilder. Mønsterarket på kortet er fra Papirdesign. Bladene og de hvite blomstene er også fra Papirdesign. Teksten på kortet er et stempel fra Kort og Godt. Snurreblomstene er også fra Kort og Godt.torsdag 27. oktober 2022

Til dåpsbarnet

 Hei folkens! Her har jeg laget et dåpskort til ei lita frøken. Litt restepapir og litt nye papir. 


Motivet er fra Mays Design på Etsy. Denne siden bør absolutt sjekkes ut, så mange flotte bilder til kort og diverse her! Er en stor favoritt hos meg i hvert fall :-)

Ellers er det stort sett produkter fra Papirdesign. Blomstene er fra Wild orchid crafts.

Bildet er stanset ut med die fra My Favorite Things og montert på foamtape. Klistremerkene og teksten er også delvis montert på limputer for dimensjon.

Innsider med stempler fra North Star Design.Ønsker dere en super dag videre :-)


Klem fraonsdag 26. oktober 2022

Konfirmant

 


Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Jeg har benyttet et diesett fra Marianne Design for å lage ovalformen, LR0607 Anja's vertical folding. Rammen er også en del av dette settet. 

Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, motivark nr 07. Printet ut på fotopapir til dette kortet.
Mønsterarkene jeg har brukt er fra restebunken.

Tekstdies og tekstklistremerker er fra Papirdesign. Epoxy-hjertene er fra Marianne Design. 
   


tirsdag 25. oktober 2022

Konvoluttkort med motiv

 


Jeg har vist noen konvoluttkort tidligere, og her kommer tre til. Jeg synes det var morsomt å lage kort direkte på konvoluttene, og da trenger man heller ikke tenke på pengelomme dersom man skal gi bort penger i gave. 


Inni konvoluttene har jeg laget enkle kort av kartong med en enkel tekst stemplet på den ene siden. Stempelet kommer fra Papirdesign

Det første kortet har motiv som går i rødfarger, og jeg har derfor brukt røde mønsterark til. Motivet kommer fra Maysdesignnorway. Alle mønsterark på alle tre kort kommer fra Papirdesign. 

Jeg har brukt bakgrunnstempler fra bl.a StudioLight for å lage litt spill og liv på selve konvoluttene, og strøket over med hvitt kritt for å gi litt slitt uttrykk. Jeg har brukt frantage på konvolutten for å få litt hvite og gullfargede prikker. Neste kort har fått en enda mer slitt utseende bakgrunn, der jeg har bruk forskjellige stempler, litt Art Spray fra Marabu, og litt Acryl mousse, også denne fra Marabou. Jeg har brukt spatel og dratt over så malingen lander helt tilfeldig langs kantene. Tekststripene har jeg skrevet på skrivemaskin og limt på med 3D-puter. Motivet på dette kortet kommer fra WJensenDesign, motivark nr 14. Jeg har i tillegg brukt chevron i mosgummi og paljetter som pynt. 
Det siste kortet er laget på samme måte som de to første, men med litt sartere farger. Halvperlene er fra Papirdesign, og jeg har brukt stensil fra StudioLight på bakgrunnen. Motivet kommer fra Maysdesignnorway.  mandag 24. oktober 2022

Kort til ungdomsjenter

 Hei!
 
I dag har jeg et par kort til ungdomsjente/ung dame å dele med dere.
Jeg har brukte lekre motiver fra MaysDesignNorway på begge kort, printet på glatt hvitt ekstra tykt kopipapir og stanset ut med dies.
 
Det første kortet har hvit kartong som base og mønsterark fra Studio Light og Simple Stories. Jeg har stanset ut en view finder og noen hjerter i gullglitterkartong, og har ellers brukt mange fine papirelementer fra Studio Light som pynt. Teksten er fra Papirdesign.
 

 Det andre kortet har sort kartong som base med mønsterark fra Studio Light. Bak motivet har jeg brukt to ferdigkjøpte tags, samt stanset ut en piggete sirkel i sølvglitterkartong. Pyntet med papirelementer fra Studio Light. Tekst fra Papirdesign.
 

Ha en fin dag!


 

søndag 23. oktober 2022

Flappkort - Babylykke


Jeg har laget et flappkort til nyfødt babyjente. Kortet er i størrelsen 4"6".

 Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 37. Printet ut på fotopapir til dette kortet.

Mønsterarkene og sirkeldiesene jeg har brukt er fra Studio Light.Tekstene jeg har benyttet, samt skoene inni kortet er klistremerker fra Kort og Godt. Det er tykk og god kvalitet på disse klistremerkene.   

Rosa epoxy hjerter fra Staz.Ønsker dere en fin dag.

 

lørdag 22. oktober 2022

Bursdagskort med space-motiver

 Jeg elsker motivene fra MaysDesignNorway, og denne gangen har jeg laget bursdagskort med noen av hennes space-motiver. Disse er ypperlige til guttebursdager synes jeg.
På dette kortet har jeg stanset ut motivet og matten bak med en die fra Papirdesign.  Teksten er også stanset ut av en die fra Papirdesign. Mønsterpapiret er også fra Papirdesign. På bakgrunnen har jeg splættet med litt rød maling for å gi kortet mer effekt.


På dette kortet har jeg brukt den samme diesen fra Papirdesign til å stanse ut motivet og matten bak. Teksten er også en die fra Papirdesign. Mønsterarkene er også fra Papirdesign. Også her har jeg splættet litt med maling på bakgrunnen.


På dette kortet malte jeg noen striper på det grønne arket med gult og sort for å lage en emkel bakgrunn selv. Teksten på kortet er stanset ut av en die fra Papirdesign.