torsdag 31. august 2023

Kort til konfirmant

 

Fikk forespørsel om å lage et kort til en konfirmant med mange jern i ilden. Det var ønskelig med elementer fra både gaming, sykling og fotball, og det er ingen sak å få med alt det med utgangspunkt i de flotte arkene fra Papirdesign. 


Produkter:

onsdag 30. august 2023

Art Journal - Voices

Det var på tide å lage litt i min Art Journal igjen og denne gangen ble det en side med malt bakgrunn hvor jeg har brukt grå, lilla og rosa tavlemaling for å lage bakgrunnen. Motivene er fra StudioLight og teksten er et klistremerke fra Tim Holz. 




 

tirsdag 29. august 2023

God jul - julekort


 Dette julekortet er laget i 10cm*15cm  av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 195. Printet ut på matt fotopapir til dette kortet.

Mønsterarket jeg har brukt er fra Creative Expressions. Stanset ut snøstjerneramme med dies fra Marianne Design. Epoxy hjertene med glitter er også derfra. 

"hjerteklem" har jeg printet ut og stanset ut med en rammedie jeg ikke husker produsent av. 

Button er fra Papirdesign, og jeg har tonet rødfargen litt ved hjelp av hvit gesso.

Ønsker dere en fin dag.

 

mandag 28. august 2023

Tid for bryllup

 Heisann!
 
Vi har nettopp vært gjennom høysesong for bryllup og jeg laget i den anledning opp litt kort for å ha på lur.
 
I dag vil jeg dele to kort med dere, som begge har motiv klippet ut fra et Mintay mønsterark.
 Begge kortene måler 5,5x5,5" og har baser brettet av hvit kartong.
 
Det første kortet har mønsterark fra Papirdesign. Motivet er klippet til for å passe i chipboardrammen som også er fra Mintay. Tekstene er begge stempler fra en Kort&Godt stempelplate. Både tekstene og glitterhjertene er stanset ut med dies fra Kort&Godt. Pyntet med blomster fra Prima, utstansede blader og halvperler fra Staz.


 
Det andre kortet har mønsterark fra Papirdesign og Reprint. Jeg har brukt vimpeldies fra Papirdesign for å stanse ut en matte delvis bak motivet. Teksten er stanset ut i gullkartong med dies fra Kort&Godt. Pyntet med blomster fra Prima og I Am Roses, samt utstansede blader og halvperler i gull.


 Ha en nydelig dag!

søndag 27. august 2023

Skate-kort

 

Jeg har laget noen kort med skate-motiv, som blir ypperlige bursdagskort til gutter. På dette kortet har jeg brukt motiv fra WJensenDesign, motivark nr 13. Jeg har malt bakgrunnen med maling, stanset ut motivet og limt det fast. Teksten er stickers fra Kort og Godt


På dette kortet har jeg stemplet på bakgrunnen med tekst-stempel i ulike farger. Teksten er stanset ut av en die fra Papirdesign

På dette kortet har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign. Teksten er stanset ut av en die fra Papirdesign


lørdag 26. august 2023

Hurra og gratulerer


Dette kortet har jeg laget etter inspirasjon påe et brettet kort Bikuben viste på sin Instagram for en stund siden. Morsomt og enkelt å lage. 

Kortet har jeg laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 199. Printet ut på fotopapir og stanet ut med dies fra Studio Light. 

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Tekstdie, vimpeldie, tekstklistremerker og stempler er fra Papirdesign.  

Chipboarden på forsiden fant jeg i resteskuffen. 


Dette flotte stempelet er å finne på et av de nye stempelplatene fra Papirdesign, Her har jeg stanset den ut med en 1"punch og satt en epoxysticker med glitter i over. 





Du kan ogs se en liten filmsnutt på Instagram


Denne stempelteksten er også en nyhet fra Papirdesign, og jeg har stanset den ut med die fra Studio Light. Epoxy hjerte med glitter i er fra Marianne Design. 


Ønsker dere en fin dag.

 

fredag 25. august 2023

60 års kort med reisetema

Hei og hopp!
 
I dag vil jeg dele et 60 års kort i ca a5 størrelse med reisetema. 

Jeg har brukt nydelige mønsterark fra 49andMarket som bakgrunn. Flasken er stanset ut med dies fra Papirdesign. Stempelteksten og klistremerketekstene er også derfra. Papirelementene som flyet og jordkloden er klippet ut fra et Mintay mønsterark. Jeg har brukt en die fra Kort&Godt for å stanse ut bokstavene. Øvrig pynt er blomster fra Prima, utstansede blader og halvperler.


 
Innsiden er også kledd med mønsterark fra 49andMarket, i deilige sand- og sjøtoner. Passe lyst til at det går helt fint å skrive en hilsen. Jeg har stanset ut to vinglass og en tekst med dies fra Papirdesign, og limt dem i en liten pynteklynge i lag med utklippet papirpynt og utstanset blad.

Baksiden med mitt personlige stempel og en utklippet papirpynt.

Ha en super dag!


torsdag 24. august 2023

Brettekort til konfirmant

 Jeg har laget et konfirmasjonskort til jente med interesse for fotball. Kortet har jeg laget etter denne tutorialen jeg kom over på Instagram. Morsomt og enkelt. Laget på øyemål, men det gikk greit :-)

Kortet er laget i 15cm*15cm av svart kartong. Forsiden har jeg pyntet med blant annet et motiv jeg har for salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr183 . Printet ut på fotopapir til dette kortet.
 
Mønsterarkene jeg har benyttet er fra Kort og Godt. Alle dies og tekstklistremerker, samt stempeltekst inne i kortet er fra Papirdesign. Hvite epoxy dotter fra Staz. 


Når kortet åpnes brettes det ut to klaffer, som gjør det kortet litt spennende og underholdende. 
Se en liten filmsnutt på Instagram





 Ønsker dere en fin dag. 

onsdag 23. august 2023

Kort i turkis og gul med utstanset forside

 

Jeg er veldig glad i denne diesen som stanset ut et mønster som egner seg godt for dekor på forsiden av kort. Denne gangen har jeg farget bakgrunnen i turkis og gul med Distress Oxide-stempelputer. Jeg limte deretter på den utstansede forsiden og pyntet med matchende blomster. Så enkelt kan det altså gjøres, men dekorativt blir det synes jeg. Tekst har jeg valgt å ikke sette på, slik at jeg heller kan sette på egnet tekst når jeg vet hvem jeg skal gi kortet til. 




tirsdag 22. august 2023

Kort til flere anledninger

 Hei!
 
I dag vil jeg dele tre kort som kan brukes til flere anledninger. Jeg har brukt ganske nøytrale tekster på kortene slik at de kan passe til litt av hvert, og det er plass til å sette på en eventuell ekstra tekst hvis man ønsker det når man vet hvem mottaker er (og anledningen).

Felles for alle kortene er motiver og mønsterark fra Studio Light, samt baser av hvit kartong.
 
Første kort ut har en mønsterarkbit fra Papirdesign også med i miksen. Den stemplede teksten er også fra Papirdesign. Jeg har pyntet med diverse blomster fra I Am Roses, halvperler fra Papirdesign og en chipboard med fugler på en gren fra Mintay.
 
Det andre kortet har teksten Klem i fokus. Den er stanset ut i hvit mosgummi med die fra KaBoks. Pyntet med blomster fra hovedsaklig I Am Roses, chipboard fra Scrapiniec og halvperler fra Papirdesign.
 
Siste kort ut, dette med teksten Til deg - også denne fra KaBoks, stanset ut i mosgummi. Bak motivet har jeg brukt en chipboard-ramme fra Mintay. Også de små chipboard-bladene er derfra. Blomstene er fra restekrukken, halvperlene fra Papirdesign.

 Ha en fin dag!


mandag 21. august 2023

Grip stunden


 Jeg har laget et bursdagskort i A5størrelse i svart kartong. 

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Creative Expressions.

Den store formen bak vimplene er stanset ut med die fra Studio Light. Alle andre dies og stempel er fra Papirdesign.
     
Sommerfuglen er klipt ut fra mønsterark fra Kort og Godt.

Ønsker dere en fin dag.

 

søndag 20. august 2023

Kort i rosa og turkis



Jeg har stadig bruk for litt enkle bursdagskort, siden det jevnlig er barnebursdager hvor vi også skal ha kort. Jeg synes derfor det er fint å lage noen litt enkle kort, uten for mye dill og hvor motivet faktisk er det som er i fokus. Til dette synes jeg motivene fra WJensenDesign er helt ypperlige. Motivene på begge disse kortene er fra samme motivark fra WJensenDesign, motivark nr 184.

Motivene er printet ut på glossy fotopapir og deretter stanset ut.  På begge kortene har jeg også brukt tekst-dies fra Papirdesign





 



lørdag 19. august 2023

Gratulasjonskort

Hei!
 
I dag vil jeg dele tre gratulasjonskort med dere. 
 Felles for alle kortene er hvit kartong fra Papicolor som base, samt fine klistremerketekster fra Papirdesign.

Første kort ut måler 5,5x5,5 inches. Mønsterarkene kommer fra Papirdesign, Mintay og Studio Light. Motivet er også fra Studio Light. Jeg har brukt noen rub-ons fra 49 and market bak motivet. Ellers er pynten holdt veldig enkel med chipboardhjerter og halvperler.
 
Kort nummer to måler 4x6 inches. Alle mønsterark og motiv kommer her fra Studio Light. Pyntet med diverse små blomster og halvperler i ulike størrelser.
 
Tredje og siste kort ut måler også 4x6 inches. Motivet er fra KristieArtDesign og er punchet ut med en sirkelpunch for å passe chipboardrammen fra Mintay. Mønsterarkene er alle fra Studio Light. Pyntet med blomster, pyntebær og halvperler.

 Ha en super dag!