torsdag 31. august 2017

Resteparty - små tags til div anledninger

Om du er som scrappere flest, har du en restekasse i scrappekroken din ;) Restepapirer, diverse tags, bilder eller elementer du har klippet ut eller stanset på et treff, blomster i en krukke som ikke passet inn like vel? Jeg hadde (og har) i allefall ganske mye slikt nå, og da er det så godt å få brukt litt opp! 

Jeg har brukt restene til å dekorere noen tags. Jeg synes slike små tags er koselig å henge på pakker, blomster, vinflasker ol, og fyller stadig på lageret mitt ;)

Jeg har brukt tags som jeg hadde liggende fra før av, funnet litt restepapirer og klippet til. Rufset og svertet har jeg også gjort ;)


Her har jeg pyntet med utstanset "klem" i sort mosegummi. Jeg stanset flere slike på et treff en gang, på tide å få de brukt! Hjertet er fra Staz.


Her kommer nok en "klem" i sort mosegummi, sommerfugl fra et Kort og Godt klippeark, hjerte fra Staz og div blomster fra I Am Roses.Har drodlet litt med sort penn rundt kanten, en ny liten dille.


En siste "klem" i hvit mosegummi her. Har trykket på et hjulspor med clearstamp fra Marianne Design, pyntet med en I Am Roses blomst og et hjerte fra Staz.

onsdag 30. august 2017

Kort til jentekonfirmant

Heisann! 
For mange rundtom i landet er det konfirmasjonssesong også på høsten, så i dag vil vi dele litt inspirasjon til jentekonfirmanten.

Katrine: 
Jeg har laget et posekort med hvit pose som base. Motivet har jeg lånt via Pinterest, og jeg gar tatt utgangspunkt i det da jeg valgte farger til ark og blomster. Alle mønsterarkene kommer fra Studiolight.


Oppi posen har jeg skåret til en tag, og i toppen av den har knytt en sløyfe i tynn hamp og festet en hjertecharms på ved hjelp av jumpring fra Din Fantasi. Under hver blomsterklynge har jeg limt fast litt tyll.

Grenene under blomstene kommer fra Scrapiniec. Rammen har jeg skåret til av en større ramme fra Wycinanka. "Kjære konfirmant" er stanset ut i sort mosegummi med en die fra Papirdesign. Teksten under er skrevet i word og printet ut. Enamel dotter og hjerter er fra Marianne Design.

Produkter fra Studiolight, Din Fantasi og Marianne Design, samt mosegummi, distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Wenche:
På det første jeg viser her i dag er mønsterarkene fra Studiolight. Motiv lånt via Pinterest. Hovedformen på kortet er laget med die fra GoKreatei hvit Papicolor kartong, mens teksten er stanset ut med die fra Papirdesign. Sirkeleffekten oppe i hjørnet er stanset ut med die kjøpt via Ebay. 


Det neste kortet i romantisk rosa har mønsterark fra Studiolight, Ramme og tekstdie fra PapirdesignSå et blått til jentekonformant. Ark fra Studiolight og restebunken, og jeg har brukt den fantastisk flotte stjerne-diesen og nok en gang tekst fra Papirdesign.

Enamel stjerne-stickers med glitter fra Marianne Design.

Dette lilla kortet er dekorert med de herligste papirene fra Studiolight. Denne lilla-fargen er noe av det vakreste jeg jobber med. Blomsterarket er baksiden fra det lilla.  Motiv lånt via Pinterest. Bord stanset ut med dies fra Marianne Design. Konfirmant er stanset ut med dies fra Papirdesign, hvor jeg har fjernet ordet "kjære" for et enklere uttrykk. Navnet er skrevet med stickers fra Papirdesign. Enamel dotter fra Staz.

Inni kortet har jeg laget en pengelomme med dies fra Go Kreate.


Produkter fra Studiolight, Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

tirsdag 29. august 2017

Livet er flott - layout

Heisann! 
I dag vil jeg dele en layout med dere hvor jeg ved hjelp av hvit kartong og Marabu Art Crayons har laget min egen bakgrunn.

 Kartongen jeg har brukt som base er av merket Papicolor. Jeg har grunnet den først med clear gesso, dette for å unngå at fargene trekker ned i kartongen. Jeg brukte Marabu Art Crayons i fargene flesh colour, orange og sunshine yellow og tegnet sirkler i forskjellige størrelser. Deretter brukte jeg en våt pensel og malte over sirklene før jeg tilførte enda mer vann og lot det renne ned over arket.

Pyntet med forskjellige die-cuts fra Teresa Collins. Chipboardtekst + piler er fra Scrapiniec.

Enamel dotter og hjerter er fra Marianne Design.

Produkter fra Marabu, Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ønsker dere en super dag!

mandag 28. august 2017

Kort med akvarellbakgrunner

Jeg synes egenlagde bakgrunner ofte er dekor i seg selv på kort og man ikke trenger så mye ekstra for å pynte dem bestandig. Jeg har laget noen kort med van Gogh sine akvarellfarger. Det er akvarellfarger som er lett å jobbe med og gir et herlig fargeresultat.


På dette kortet valgte jeg å pynte enkelt med en kakeserviett, blomster og noen paljetter,

Dette kortet er ennå enklere pyntet, da bakgrunnen i seg selv er pynt synes jeg.

Jeg hadde en liten papirrest igjen som et enkelt kort, eller en slags tag. Stemplet på denne er et stempel fra Papirdesign.

Produkter fra van Gogh distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

søndag 27. august 2017

Lage egen bakgrunn

Hei! I dag vil jeg vise frem en LO og 2 kort med bakgrunner jeg har laget selv, med hjelp av disse akvarellstiftene: Art Crayon fra Marabu. De kommer i flotte farger, og er morsomme å jobbe med! Art Crayon forhandles av Global Hobby og Kunst.


Jeg har brukt hvit kraftkartong som base. Jeg har fargelagt litt her og der med stiftene, også har jeg brukt våtserviett for å gni fargene utover/blende de. Så enkelt! Ble det ikke kult!? Jeg har også stemplet litt med noen stempler fra Kort og Godt, samt brukt en stensil (kryssene) med den lilla art crayon stiften! Så da kan du se hvor fargesterk den er, og hvor dus den kan bli. 
Bakgrunnsstempelet og Limited edition stempelet er fra Kort og Godt.


Klistremerketekster på norsk fra Papirdesign
Og her kommer det to kort jeg har laget med samme teknikk på bakgrunnen!
"Du er super" er dies fra Papirdesign.
Takk for at du kikket innom og jeg håper du ble fristet til å prøve ut noen ART Crayons fra Marabu!


lørdag 26. august 2017

Bursdagskort til tenåringsjente

Hei og hopp!
I dag vil jeg dele et bursdagskort til tenåringsjente med dere.

Kortet måler 4x8", et format jeg liker veldig godt, og basen er brettet av hvit kartong fra Papicolor.
Treverksarket i bakgrunnen er fra Studiolight, alle øvrige papirer er fra Papirdesign. På bakgrunnen har jeg brukt Marabu akryl mousse i fargen vanilje over en stensil, det er en nydelig dus gul farge.
Lag på lag med ark bak motivet som er lånt via Pinterest. Sirklene/boblene er stanset ut med Sizzix Thinlits Die - Bright Bubbles by Emily Atherton.

 Teksten er stanset ut i gullglitterkartong fra Best Creations med en die fra Papirdesign. Jeg har også stanset ut noen små sommerfugler i samme kartong.

Enkel innside.

Tekststripen er et klistremerke fra Papirdesign som jeg har klippet til vimpel i hver ende.


Produkter fra Papicolor, Studiolight, Marabu, Sizzix og Best Creations distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere alle en strålende dag!

fredag 25. august 2017

Mixed Media med Art Crayons og Art Spray

God dag fra scrappekroken!
Som tidligere nevnt, har jeg et lite mixed media prosjekt på gang i hjemmet. Dette er mitt andre forsøk med Marabu Mixed Media Art Crayons kombinert med Marabu Mixed Media Art Sprayer.
Vil du se litt nærmere på Marabu sine kule Mixed Media produkter, ta gjerne en titt HER :)


Jeg jobber i A5 format på alle de planlagte sidene mine, men varierer litt på om de ligger eller står. Her har jeg valgt stående side. Jeg har stanset ut og limt på sirkler i ulike størrelser, før jeg grunnet arket med hvit gesso. Når dette tørker, er det bare å hive seg til. Sirklene mine er sorte, dermed får de en litt dypere bakgrunnsfarge. Men som dere ser, Art Crayons fargene kommer godt frem tross sort bakgrunn.


Først sprayer jeg arket mitt med vann, før jeg brukte Marabu Mixed Media Art Spray i fargen sitrongul. Dette fordi art sprayen reagerer supert med vann, og blir da ikke like "knallfarget" i uttrykket. Jeg bruker våtservietter (nøytrale, uten tilsetninger) til å tørke litt her og der. Da får jeg litt ekstra variasjon i fargen, og kan ta bort større uønskede områder med mye farge .  


Når arket er tørket (og det kan godt fremskyndes med varmepistol om man er utålmodig), stempler jeg med bakgrundsstempel for å gi arket litt liv. Her har jeg brukt Creative Expressions sitt clearstamp som heter "CEC828 Textures".  Jeg stempler alltid med vannfast blekk på disse prosjektene, ifall jeg skulle trenge å tilføye farger eller effekter med mye veske i.

Så begynner å jeg å bygge opp farge på sirklene mine. Jeg ønsker å skape litt dybde og følelse av 3D, uten at jeg vet om jeg får det helt til ;) Jeg jobber ofte fra lyst til mørkt, og i hode mitt ser jeg for meg hvor lyset treffer arket. Dette for å balansere lys-skygge forholdene litt.  Her startet jeg med Art Crayon i fagen hvit ned mot venstre hjørne, og fyller på utover med fargene rosa og terracotta. Litt etter litt bygger jeg på. Jeg bruker sort rundt kantene av sirkelen, og gul kritt litt her og er utenfor sirklene, for å framheve enkelte detaljer, samt jevne ut overganger der det ser litt hardt ut. Det hvite på selve kulene har også fått litt ekstra hvit gesso på seg, for å bli dratt mer frem.


Til slutt har jeg lagt til detaljer i form av tekststrimler, glitterdots fra Marianne Design, og en sommerfugl fra Kort og Godt.  Jeg har økt fokus enkelte plasser, med hjelp av hvit gelpenn fra Sakura. 


Så slik ble mitt andre forsøk med crayons og spray, og jeg må bare innrømme at jeg LIKER å leke med disse kule fargene altså. Jeg føler meg så fri, det er liksom ikke presisjon til minste detalj,, men frie tøyler til å prøve seg frem bit for bit :)

"It's a kind of magic".

Minner om at merkevarer fra Marabu og Sakura, føres gjennom Global Hobby og Kunst.torsdag 24. august 2017

Forvandling av gavepose

Jeg elsker små gaveposer og jeg fant noen pose på en butikk som jeg synes hadde potensiale, men trengte bittelitt tilpasning. Slik ble posen til slutt. Jeg har brukt tekststempel fra Papirdesign. Det er stemplet på tavefolie og embosset med hvit embossing.


Slik så posen ut da jeg kjøpte den. Den sorte tråden på håndtakene var veldig dominerende og jeg følte for bytte dem ut med noe annet.

Jeg har pyntet posen enkelt, siden jeg synes posen er så fin i seg selv.

Og her ser man posen slik den ble og slik den var før jeg tilpasset den og pyntet den.


Tavlefolie distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

onsdag 23. august 2017

Tøffe kort til gutt

Heisann!
I dag vil jeg dele en håndfull guttekort med dere. 

De første to kortene ut har hvit papirpose som base. Alle mønsterark er fra Studiolight sin Industrial serie. Det er gøy å hente frem igjen gamle favoritter og jeg har virkelig hatt dilla på disse arkene den siste tiden.

 Begge kortene har samme motiv, lånt via Pinterest.

Litt lag på lag med ark og utstansede stjerner bak motivet. Den store hvite stjernen er stanset ut i hvit kartong fra Papicolor med dies fra Sizzix. Teksten er stanset ut i sort mosegummi med en die fra Papirdesign. Jeg har sprayet den med sølvfarget Marabu art spray og deretter drodlet rundt selve stjernen med sort tusjpenn.

Stort sett de samme produktetene er brukt på kort nr. 2 med unntak av hexagon mønsteret bak motivet. Det er stanset ut i sort mosegummi med en die fra Kort&Godt.


De neste to kortene har litt sterkere innslag av farge. Tøffe breakdance-motiver, lånt via Pinterest, er utgangspunkt for fargevalgene. Hvit kartong fra Papicolor danner basen for kortene.

Det første er i sort/grått/blått/oransje. Lag på lag med kule ark fra Papirdesign. Jeg har drodlet langs kanten på alle for et enda litt røffere uttrykk. Teksten er stanset ut med to forskjellige dies fra Papirdesign. Pyntet med herlige oransje dotter, også disse fra Papirdesign.

På innsiden er det et enkelt skrivefelt og en penge-/gavekortholder.

Det andre breakdance-kortet er i knæsj blå. På bakgrunnen har jeg brukt sort Amsterdam akrylmaling og stemplet med bobleplast. Pyntet med chipboard fra Wycinanka, blå enamel dots fra Marianne Design og button fra Papirdesign.

Innsiden er pyntet helt enkelt med noen striper av mønsterark samt noen utstansede små stjerner.

Og så til siste kort for i dag. Også her er motivet funnet via Pinterest, og mønsterark er fra Papirdesign og Kort&Godt (det rutete). Hvit kartong fra Papicolor som base. Her har jeg brukt hvit gesso fra Marabu og bobleplast på bakgrunnen. 

Teksten er fra Kort&Godt og er stemplet rett på mønsterark fra samme produsent. Motivet er festet på 3d puter fra Scrapbook Adhesives. Pyntet med chipboardpiler fra Wycinanka og sorte enamel dots/geotag fra Marianne Design.
Produkter fra Papicolor, Sizzix, Marabu, Amsterdam, Studiolight, Marianne Design og Scrapbook Adhesives distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere alle en super dag!