onsdag 2. august 2017

Røft og tøft!

Heisann hoppsann! 
I dag vil jeg vise frem et par-tre røffe kort til tøffe karer.

På det første kortet har jeg dukket ned i gamle favorittpapirer fra Studiolight, nemlig fra Industrial serien. Basen for kortet er en stor papirpose som jeg har brettet i to.
På bakgrunnen har jeg brukt en litt stor spattel til å bre utover rød akryl maling fra Amsterdam og deretter sprayet med Marabu Art spray i sort over en stensil. Så har jeg påført Marabu Akryl mousse i grå over en annen stensil.

Bildet er lånt via Pinterest. Bak det har jeg bygget opp med bølgepapp, chipboard og diverse jeg har klippet ut fra mønsterark.

All chipboarden er fra Wycinanka. De sorte små dottene har jeg laget med Enamel Accents fra Ranger.

Innsiden av kortet.

Mitt andre kort er et postekort i ca. str. 4x6". Også her er bakgrunnsarket fra Industrial serien og øvrige ark fra Papirdesign. Jeg har brukt samme teknikk på bakgrunnen med Amsterdam akrylmaling og spatel, og deretter Marabu akryl mousse i grått over en stensil.

Jeg har drodlet langs alle kanter med en sort tusjpenn. I toppen av tagen oppi posten har jeg knytt grått og sort snøre, og festet fast en motorsykkel charm fra Din Fantasi.

All chipboard er fra Wycinanka. Den lille teksten er klistremerke fra Papirdesign.


Det siste kortet er ikke like "industrielt", men fortsatt ganske røft og tøft. Mønsterarkene jeg har brukt her er fra Papirdesign. Jeg har brukt hvit akryl mousse fra Marabu på bakgrunen og splættet litt med sølvfarget Marabu Art Spray, samt streket rundt langs ytterkantene med sort tusjpenn.

Motiv er lånt via Pinterest. Jeg har tvinnet litt snor rundt panelet og "hengt opp" de forskjellige elementene med sorte miniklyper fra Din Fantasi. Chipboardpil, stjerne og tekst er fra Wycinanka. Disse er malt med hvit gesso fra Marabu og deretter tilført litt vannfarge.

Sorte dotter fra Papirdesign.

Produkter fra Marabu, Amsterdam og Din Fantasi distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Håper du ble inspirert til å lage noe røft, tøft og maskulint.

Ønsker deg en kreativ dag!

3 kommentarer:

  1. åhh...disse var bare super, super-tøffe :D
    Skikkelig rå! :D

    SvarSlett
  2. Må henge meg på de over, tøffe kort. Liker 👍

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.