søndag 31. desember 2017

Takk til våre samarbeidspartnere 2017

Vi er ved veis ende av vårt fjerde år her i Scrappelyst. Det herlige, kreative året 2017 har sust unna i rekordfart.

Ønsker du å samarbeide med oss er det bare å ta kontakt :-) scrappelyst@bbnett.no

Tusen takk til ALLE våre Samarbeidspartnere gjennom 2017. Tusen takk for godt samarbeid, takk for fine ord, takk for premier, takk for produkter til TeamScrappelyst og ikke minst for alt deres engasjement og tilliten dere viser oss i bloggen Scrappelyst.

Dere fortjener en blomst.En spesiell takk til de som følger med oss over i 2017:
Disse under her, har vi også vært så heldige å hatt med oss som samarbeidspartnere gjennom 2017 i tillegg til de som fremdeles står i lista over våre Samarbeidspartnere.
Vi ønsker dem alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning:
Ønsker du å samarbeide med oss er det bare å ta kontakt :-) scrappelyst@bbnett.no

lørdag 30. desember 2017

Julekort etter skisse

Hei!

Jeg har laget to julekort etter denne skissen, som finnes i vårt skissegalleri!

Kanskje du også har brukt noen av skissene våre til årets julekort? 


Jeg valgte å lage ett i blått og ett i rødt. Begge med mønsterark fra Papirdesign


Her har jeg brukt røde poinsetta blomster fra Papirdesign. Charm fra Din Fantasi og bølgepapp forhandles av Global Hobby og Kunst


Snøkrystall dies fra Papirdesign, stanset ut i nyydelig glitterkartong fra God Jul diesen fra Papirdesign er en av mine største favoritter! Her har jeg også brukt granbar diesen og rammedies under kakeservietten.


Håper du ble inspirert til å kikke innom skissegalleriet vårt!

Klem fra meg 

fredag 29. desember 2017

Julepynta toffiffeeJeg har kost meg med å pynte noen esker toffifee i desember. Disse er koselige å gi bort om man for eksempel skal på julebesøk.

Den første esken har jeg kledd med et nydelig mønsterark fra Studiolight.  Det fine fuglemotivet er fra samme produsent.  Under motivet har jeg revet til en bit hvit bølgepapp fra Folia og litt osteklut.  Jeg har pynta med chipboard.  Teksten er stanset ut i sølvfarget glittermosegummi, med en dies fra Papirdesign.  


Den neste esken har også fått fuglemotiv og mønsterark fra Studiolight.  Her har jeg stanset ut en bladkrans med en dies fra Papirdesign, som jeg har limt bak motivet. Jeg har pyntet med litt bølgepapp fra Folia, hamp og "granbar" stanset ut med en dies fra Papirdesign. Teksten er også fra Papirdesign, stanset ut i sølvfarget bølgepapp fra Folia.


Den tredje esken har jeg kledd med mønsterark fra Papirdesign sin juleserie "Julestemning". Jeg har brukt stensil og Akryl Mousse fra Marabu på bakgrunnen.  Motivet jeg har brukt er fra Studiolight.  Jeg har stanset ut to grantrær i hvit bølgepapp fra Folia. Diesen jeg har brukt er fra Papirdesign.  Teksten er stemplet med versamark vannmerkepute og embosset med superfine embossingpulver fra Creative Expressions.


Den fjerde esken er også kledd med mønsterark fra Papirdesign.  Motivet er fra Studiolight, og jeg har stanset ut en stjerne med dies fra Marianne Design i sølvfarget bølgepapp fra Folia. Granbardiesen er fra Papirdesign.


Jeg har pyntet med en button fra Magic Monday, hamp og et par små bjeller.


De to siste eskene er i en litt annen fargeskala enn de fire første. Gøy å bruke litt rødt også til jul.  Esken nedenfor er kledd med mønsterark fra Papirdesign. Motivet er et stempel fra Papirdesign, stemplet med versamark vannmerkepute på kraftfarget kartong og embosset med hvitt superfine embossingpulver fra Creative Expressions.


Tagen bak motivet er stanset ut med en dies fra Marianne design i rød bølgepapp fra Folia.  Chipboarden er fra Wycinanka.  Dotter og klistremerker er fra Papirdesign.Den siste esken ble litt rødere enn jeg egentlig hadde tenkt, men det får så være. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign, motiv fra Studiolight og bølgepapp fra Folia. Jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka, "granbar" fra Papirdesign, hamp, charms fra Kort og Godt og en barkstjerne.


Studiolight, Creative Expressions, Folia, Marabu, mosegummi og Marianne Design distribueres via Global Hobby og Kunst.

Ha en fin dag alle sammen.

torsdag 28. desember 2017

Et par julekort på tampen

Nå nærmer året seg slutt, men heldigvis er det fortsatt jul og ferie. Da passer det jo greit å vise to julekort i dag, årets siste for min del. 


Det første kortet er i str 4x5,5", med brettet base. Jeg har brukt kraftfarget kartong fra Papicolor som base. Mønsterarkene kommer fra en av Papirdesigns tidligere juleserier, som jeg synes har en helt nydelig rødfarge. Jeg kommer helt i julestemning bare av å se på de. Motivet er printet fra internett.


Jeg har pyntet med osteklut, og ej fjær, i tillegg til blomster fra bl.a I am Roses. De små tekststripene er stempel fra Stas, #godjul. Disse er stemplet på hvit kartong og deretter kruttet i striper.


"God jul" er stanset ut fra en av årets nye dies fra Papirdesign. Denne er utrolig flott, og passer de fleste prosjekter.


Det siste kortet er et postkort med lekre ark fra Studiolight og serien Woodland Winter. Denne serien går i grønntoner og naturfarger, og mye treverkmønster, som jeg er veldig glad i. Motivet kommer også fra studiolight. Jeg har også på dette kortet pyntet med blomster fra bla I am Roses og tekststriper fra #Godjul-stempelplata, i tillegg til pyntebær fra Kort og Godt. Toppen på dagen er stanset ut med en dies fra Marianne Design.


Produkter fra Studiolight, papicolor og Marianne Design forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

onsdag 27. desember 2017

Tre julelayouts

Heisann!
I dag vil jeg dele tre layouts med bilder fra julen 2016. Alle er i formatet 9x12 inches.

Første ut. Basen er kraft kartong i fargen natur fra Papicolor. Bakgrunnsarket som jeg har limt oppå er fra Alexandra Renke. Nedover langs høyre side har jeg brukt Cosmic Shimmer Sparkle Texture Paste - Aurora Sparkle over en stensil med trær fra Tim Holtz.

Bak bildene har jeg bygget opp med bølgepapp fra Folia, mønsterarkbit fra Studiolight og kakeserviett. Selve bildene har fått matter av hvitt silkepapir. Pyntet med herlig chipboard fra Wycinanka, røde dotter fra Staz og glitterstjerner fra Freckled Fawn.

Teksten er stemplet med stempel fra Papirdesign på hvit kartong og deretter klippet ut.

Layout nr. 2 har også kraft kartong som base og bakgrunnsark fra Alexandra Renke. Jeg har brukt den samme Sparkle Texture Paste på bakgrunnen, men her over en stensil med striper. Bak bildet har jeg bygget opp lag på lag med bølgepapp fra Folia, kakeserviett, diverse mønsterark fra Papirdesigns nyeste juleserie og silkepapir.

Stjernene er stanset ut i glittermosegummi fra Folia med en die fra Papirdesign. Røde julestjerner fra Papirdesign, dotter fra Staz og chipboard fra Scrapiniec.

Teksten er stemplet med stempel fra Papirdesign og klippet ut. Tallene er stanset ut med dies fra Sizzix.

Siste layout ut i dag. Fortsatt kraft kartong fra Papicolor som bakgrunn, men her er mønsterarkene fra den herlige nye juleserien til Papirdesign. Jeg har rufset arkene godt langs kantene og brukt hvit akrylmaling fra Amsterdam litt her og der på layouten. Bak bildene har jeg bygget opp lag på lag med gamle boksider, kakeserviett, tag og silkepapir. Jeg har også brukt Cosmic Shimmer Sparkle Texture Paste i fargen Apple Red, en nydelig julerød farge.

Tittelen er stanset ut i glittermosegummi fra Folia med Sizzix dies. Stjernene er stanset ut i bølgepapp fra Folia med en die fra Papirdesign. Tekstklistremerkene er også fra Papirdesign.

Pyntet med hvite blomster fra kaBoks, røde blomster fra I Am Roses, pyntebær fra Wild Orchid Crafts og chipboard fra Scrapiniec. Den sjarmerende nissen har jeg laget av papirleire i en silikonform.

Produkter fra Papicolor, Studiolight, Folia, Cosmic Shimmer, Amsterdam, Staz og Sizzix distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Håper dere ble inspirert til litt julescrapping!
Ønsker dere en super dag.


tirsdag 26. desember 2017

Nyttårsaften PL

Hei!
Her har jeg laget en PL-side fra nyttårsaften 2015. Istedet for PL-kort, har jeg valgt å bruke ett mønsterark fra StudioLight "Woodland winter 01". Da har jeg brukt fra begge sider av arket. Syns det er finest når det matcher i fargene!Her har jeg pyntet med chalkboard stickers. Rådyret og stjernen i sølv,  er en dies fra Marianne Design "Karin's deer, stars and tag". Og de er stanset ut i en meget lekker glitterkartong fra Kort og Godt. Granbar dies fra Papirdesign. Journaling stempelet jeg har brukt, er også fra Papirdesign.Her er flere stjerner fra Marianne Design diesen. "Happy new year" banneret er en cutout fra StudioLight.


Her har jeg brukt en dies fra Papirdesign, som ligner på dottie ann! Meget kult!


Marianne Design og StudioLight produkter forhandles av Global Hobby og Kunst.