tirsdag 19. desember 2017

Små julegaver

Små esker er små skatter, så de tar vi selvfølgelig vare på. De kan med enkle grep få nytt liv.

Her har jeg pyntet et par esker til julegaver.

Den første er en eske av papp, hvor jeg har pyntet lokket med mønsterark og motiv fra Studiolight.Tekststripene er printet og god jul er stanset ut med die fra Papirdesign.

Chipboardkrans fra Scrapiniec.Den neste boksen jeg har pyntet er en flat boks av metall. Tom emballasje etter noen julestickers jeg har kjøpt.

Denne har jeg staset opp med mønsterak Papirdesign og motiv fra Studiolight.

Skiltet er stemplet med stempel fra Papirdesign, litt hvitt embossingpulver til snø.

God jul-button fra Magic Monday.Innsiden har fått en stempeltekst fra Papirdesign.

Jeg pyntet esken med tanke på at det var en litt spennende måte å gi bort gavekort på. Men man kan også legge litt flat julepynt i, slik som dette God jul-skiltet:En liten gavepakke til den som ha alt? Hva med en trekantet fyrstikkeske og et kubbelys?

Esken er  pyntet med ark og motiv fra Studioligt. Chipboard fra Scrapiniec og printet tekst.Produkter fra Studiolight distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.Jeg sier som Wenche her; Små gaver er små skatter <3 Jeg har ikke så mange esker å pynte for tiden, men i jakten på den perfekte lille "ekstra" gaven til mine nære og kjære, ble disse søte posene til. De passer perfekt sammen med feks gavekort, bøker, velvære gaver, eller rett og slett alene som en liten oppmerksomhet.

Jeg har puttet to poser te og to sjokoladebiter i en cellofanpose, og laget topp-pynt med dies fra Marianne DesignMagic Monday har disse flotte lenkene som egner seg supert til å lage blant annet nøkkel annheng. Akkurat det har jeg gjort her: Jeg stanset ut små sommerfugler i str 1 inch, med farger som matchet lenkene såklart. Så satte jeg på en pebble og laget hull. Laget små "flagg" i brun karft kartong fra Global Hobby og Kunst, som jeg stemplet gode ord på. Disse er fra Kort og Godt. Når jeg festet vimplene på posen, brukte jeg en enkel gluedodz, slik at de lett kan tas av og brukes til annet.


Elin.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.