søndag 2. oktober 2022

Kort til bryllup

Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong.

Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign. Printet ut på fotopapir til dette kortet.

Mønsterarkene er fra Maja Design. 

Motivet og doilien bak er stanset ut med diesett fra Creative Expressions. 

Blomsterranken og bladene er dies fra Joy Crafts

 

lørdag 1. oktober 2022

Utfordring for oktober - Høst

 Det har blitt høst og denne gangen kjører vi derfor høst som denne månedens utfordring. Du velger selv hvordan du løser oppgaven. Kanskje du vil bruke høstmotiv, høstfarger, høst-pynt eller liknende? 

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.oktober 2022 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Mays Design på Etsy (Maysdesignnorway)

Sammen med henne gir vi vinneren et valgfritt design fra Etsy-butikken. 

Delta ved å linke inn bidraget ditt via Inlinkz, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kristin:
Jeg har laget en høstlig side i en av mine Art Journals. Bakgrunnen har farger som virkelig minner meg om høst og kaldere dager. Langs kantene har jeg hatt på litt grå Marabu Akrylmousse. Sirklene er svertet med stempelpute i rød- og bruntoner. Motivet er klippet ut fra et ark og limt fast med Marabu Transparent Gesso. Teksten er fra en washi-tape.
 Jeg har laget et flappkort til turglad jubilant i størrelsen 4"6" av kraft kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra restebunken
 
Tekstdiesen er fra Papirdesign  
   
Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign. Motivet er det som får mitt kort til å være høstlig. Printet ut på fotopapir til dette prosjektet.

Motivet er stanset ut med die fra Simple and Basic. 
Jeg har brukt et eldre bilde fra North Star Design og mønsterark fra Studio Light. Alle kanter er rufset for et litt røffere utseende. Rammen bak bildet er fra Crealies, ellers er det dies fra Papirdesign og tall fra Scrapmagasinet. Diverse charms fra Korthobby. Inni bruskorken har jeg limt en epoxy-sticker med glitter oppå mønsterarket.

Linda:

Jeg har laget et kort i høstlige farger. Selve kortbasen er en kraftfarget konvolutt fra Kort og Godt som jeg har skrappet direkte på.  Motivet kommer fra WJensenDesign, og alle mønsterark og dies kommer fra PapirdesignYou are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

fredag 30. september 2022

To kort til nyfødt

Hei!
 
I dag vil jeg dele et par kort til nye verdensborgere med dere, et til jente og et til gutt. 
 
Jeg har hentet frem en gammel favorittdies fra Studio Light for å lage ovale kort denne gangen. Jeg har brukt hvit kartong som base, og mønsterark fra Papirdesign over. De nydelige motivene er fra Mays Design Norway.
 
Den samme pynten går igjen på begge kort: doily, diverse blomster, utstansede blader, halvperler, tekst fra mønsterark og klistremerke fra Papirdesign.
 
 
 
 
 
 Ønsker dere en fin dag!


 

torsdag 29. september 2022

Kort til ung jubilant


Dette kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. 

Motivet er et digitalt motiv fra May's Design. Printet ut på fotopapir.

Mønsterarkene, hexagon-dies, bokstaver, tekstklistremerker og button jeg har brukt er fra Papirdesign.


 

onsdag 28. september 2022

Kort med grønne detaljer

 Det er noen ganger morsomt å farge ark selv. Her har jeg brukt Pixie Powder i grønn, blå og gul til å farge en hvit kartong. Jeg lot dette tørke og brukte arket videre til å lage ballonger, stjerne og tekster. Til grisene farget jeg arket med oransj og rosa farge, før jeg stemplet på grisene og klippet de ut.
Ballongene er stanset ut av en die fra Kort og Godt. Teksten er en die fra Papirdesign.


Ballongene er stanset ut av en die fra Kort og Godt. Teksten er en die fra Papirdesign.


Her har jeg farget bakgrunnen med Pixie Powder og deretter brukt hvit og gul paste for å lage litt mønster. Stjernen og teksten er dies fra Papirdesign.
tirsdag 27. september 2022

Konfirmant


 Dette konfirmaskonskortet er laget til ei jente som er glad i å danse. Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign og den store restebunken min.

Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min. Printet ut på fotopapir til dette kortet.

Alle dies jeg har benyttet er fra Papirdesign. Button er også herfra, og glitrende epoxy dotter er fra Marianne Design.

 

mandag 26. september 2022

Sider i min Marabu Art Journal

Jeg har flere ulike Art Journals og sidene i dem blir gjerne en god variasjon. I dag har jeg lyst til å vise frem noen av sidene jeg har laget i min Art Journal fra Marabu. Her ser dere også hvor forskjellige sider i en slik Art Journal kan bli.


På denne siden har jeg brukt rispapir fra Studio Light på bakgrunnen. Teksten er et silkepapir fra Dina Wakley.På denne siden ville jeg bruke litt fargerike blomster. Blomstene er die cuts fra Studio Light som jeg har satt sammen av ulike deler. Skyene er stempler.


Denne siden ble litt mer dyster, men allikevel med et innslag av litt rød-troner. Denne siden ble laget i en periode hvor jeg var skikkelig lei av hele korona-situasjonen.


Her er en mer sommerlig side. Bakgrunnen er laget med sprayer. Jeg hat malt gress med ulike grønnfarger og en tynn pensel nederst.


På denne siden har jeg malt bakgrunnen med ulike farger Amsterdam-maling. Jeg lot dette tørke, før jeg farget resten av side med en stempelpute. Jeg la deretter på deler av silkepapir med motiv på kantene. Grisen er en die cut fra Studio Light som jeg har limt på. 


Og til slutt er det et par sider hvor jeg har brukt flere blomster die cuts fra Studio Light.