mandag 30. januar 2023

Art Journal - Meraki

 

Her kommer en fargeglad side i min Art Journal. Bakgrunnen ble laget ved at jeg tegnet streker på bakgrunnen med ulike Posca-tusjer. Deretter fargela jeg feltene mellom strekene med ulike farger Art Crayons. Deretter tegnet jeg de sorte firkantene med en tusj, og limte deretter på ulike die cuts. Jeg limte til slutt på teksten, som er stickers.

søndag 29. januar 2023

Tre bryllupskort


Disse bryllupskortene er alle tre laget i 15cm*15cm størrelse av hvit kartong. 

Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign. Printet ut på fotopapir til disse kortene.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign og restebunken.

Tekstdiesene er fra Papirdesign, det samme er bladdiesen jeg har benyttet på det neste kortet:  

 

lørdag 28. januar 2023

Hello School - LO

Heisann!
 
I dag vil jeg dele en skolestart-layout med dere.
 
Bakgrunnsarket jeg har brukt kommer fra Kort&Godt og ser ut som en litt røff skitten skoletavle, perfekt til denne layouten med andre ord.
 Bak bildet har jeg bygget opp med ulike mønsterark fra blant annet Papirdesign, de store arkene lengst bak er trykk jeg har laget på Gel Plate med Amsterdam akrylmaling. Jeg har brukt en punch langs kanten for at det skulle passe enda bedre til temaet.
 
Brillene, saksen, pennen og tittelen har jeg klippet/stanset ut fra 3x4 kort fra Simple Stories.
 
Jeg har pyntet med puffy klistremerker fra Simple Stories og Freckled Fawn. Siste hånd på verket blir sølvsplætter med spray fra Marabu.

 Ha en super dag!


fredag 27. januar 2023

Bursdagskort


Dette bursdagskortet er laget i 15cm*15cm av svart kartong. Mønsterarket jeg har brukt er fra Studio Light.

Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign. Printet ut på fotopapir til dette kortet, og rammen er stanset ut med die fra Craft Passion.

Gratulerer er stanset ut med die fra Papirdesign

Tekststripene har jeg laget slik.

Rosa epoxyhjerter fra Staz. 


 

torsdag 26. januar 2023

Gjenbruk av klestags

 Jeg har fått dilla på å dekorere tags som henger på nye klesplagg. En del av disse dagene er nesten i tykk papp, og tåler litt skikkelig behandling med maling og lim. Disse tagsene hang på klær fra Name it og var ypperlig i størrelse og fasong.

På denne tagsen er bakgrunnen faktisk også gjenbruk. Det er nemlig klippet ut av et stofftrekk som var utenpå et nytt sett med sengetøy jeg kjøpte. Jeg limte det fast med masse lim, lot det tørke og klippet deretter til kantene. Jeg har pyntet med matchende blomster og bånd. Teksten er klistremerke fra Papirdesign. Bladene er stanset ut av die fra Papirdesign.


Denne tagen er nesten en kopi av den forrige, og jeg har også her brukt det samme stoffet på bakgrunnen. Bladene, teksten og halvperlene er fra Papirdesign.På denne tagen har jeg lekt meg mer med maling og farger. Bakgrunnen er laget ved å dra ulike farger utover med en tykk bit papp- Jeg lot dette tørke, før jeg pyntet tagen. Sirkelen og stjerne-sirklene er stanset ut av dies fra Papirdesign.

På denne har jeg brukt samme teknikken med å dra malinger utover. Jeg har også brukt akrylmousse og en stencil til å lage mer effekt på bakgrunnen. De små sirklene og firkantene på bakgrunnen er laget ved å dyppe en liten kork og en firkantet kloss i maling, og stemple på bakgrunnen. Sirklene og sirklene med stjerner i, er stanset ut av dies fra Papirdesign. De oransje sirklene er malt med en gammel oransj neglelakk.onsdag 25. januar 2023

Vinterlig flappkort

  


Jeg har laget et flappkort i blåtoner og med vinterlig tema i form av de ûbersøte vottene. Disse må vi jo bruke jevnt og trutt og ikke bare til juleprosjekter. 
Produkter:

tirsdag 24. januar 2023

Til lykke

Hei!
 
Et ganske så sukkersøtt og vårlig kort vil jeg dele med dere i dag, et kort med den enkle teksten <<Til lykke>> som kan brukes til flere anledninger.

Motivet er fra Studio Light. Mønterarkene er fra Maja Design, Papirdesign og Studio Light.
 
 Jeg har pyntet med utstansede blader og lekre blomster. Samt en søt gren med fuler i chipboard, for å passe til fuglehuset på motivet. Teksten er fra Papirdesign.
 


 Ha en fin dag!