torsdag 30. november 2023

Koselige pakkelapper


 Disse ferdigkjøpte tagsene er farget med kaffe, Ikke bare lukter de godt, de ser også riktig så rustikke og julete ut. Disse kjøpte jeg via Ebay fra flere år siden. Men de er fullt mulig å lage selv.

Med et stempeltrykk fra Papirdesign, så blir de veldig koselige pakkelapper.

Ønsker dere en fin dag.

 

onsdag 29. november 2023

Dekorert melkesjokoladeI dag vil jeg vise en dekorert melkesjokolade i grønntoner. Mønsterarkene kommer fra Papirdesign, og er jo nesten for fine til å brukes <3 
Jeg har brettet mønsterarket rundt sjokoladen, uten kartong under. Arkene fra Papirdesign er så tykke og gode, at det fungerer veldig fint å gjøre det slik. 


Jeg har brukt litt gråpapir bak motivet, sammen med litt mønsterark. Motivet kommer fra StudioLight. "God Jul" og bladene er dies fra Papirdesign, begge stanset ut i monokromatisk-serien til Papirdesign. Disse er helt perfekte å ha i bakhånd, da har man alltid kartong i rette fargen til prosjektene man lager. 


Tekstklistremerkene kommer fra et tekstark som heter "superklem". Dette er ikke juleklistremerker, men de passet perfekt til arkene. Jeg har knyttet litt hampetau rundt sjokoladen som ekstra pynt.mandag 27. november 2023

Kort i turkis og gult

 

Jeg liker enkle, men dekorativt kort. På dette kortet har jeg farget et hvitt ark med stempelputer i turkis og gult. Jeg har deretter stanset ut en ramme-die som jeg har limt oppå. Deretter har jeg pyntet med ferdig laserkuttede blader og matchende blomster. Enkelt og dekorativt, og også enkelt å sette på tekst senere dersom jeg ønsker det.


lørdag 25. november 2023

Dekorert toffiffee


Jeg koser meg like mye hvert år, med å lage dekorerte sjokolader. Da får jeg skikkelig julestemning, og tida flyr. I dag vil jeg vise en Toffifee, dekorert med lekre papirer fra Papirdesign.


Jeg har brukt ark fra både nyeste og eldre julekolleksjonen. Jeg digger at arkene stort sett passer sammen, selv om noe er gammelt og noe nytt. Jeg har laget lag på lag med diecuts bak reinsdyret. De røde bladene er en mistelteindie fra Papirdesign, en av mine desidert favoritter når det kommer til blader, de kan brukes alle anledninger. Jeg har også brukt en doiliedie fra Papirdesign, i kombinasjon med andre produsenter. 

Jeg har brukt en embossingfolder på sirkelen bak reinsdyret. Tekstdie og tekstklistremerker kommer begge fra Papirdesign, og gir det siste lille ekstra til sjokoladen synes jeg. fredag 24. november 2023

Pakkelapper

Pakkelapper stanset ut med frimerke-die fra Penny Black. Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 254. Printet på hvit kartong til dette prosjektet.

Hullet i pakkelappene har jeg stanset med en 5,5mm ett hulls hullemaskin fra Carla Craft. Et hendig lite verktøy som ved første øyekast ser ut som en stiftemaskin. Hullforsterkerne er klistremerker fra bokhandelen. 

Tekstklistremerker fra Papirdesign. Hampen er fra May Arts. Lakksegl fra Ebay. 

Ønsker dere en fin dag.

 

torsdag 23. november 2023

Art Journal - Beaten

 

Det har vært et krevende år på mange måter, men det er jo slik livet er. Innimellom kan plutselig småting føles tungt, selvom man egentlig vet at det bare er tull.

Denne AJen lagde jeg en dag jeg var litt ekstra sliten. Den er ganske enkel, men allikevel symbolsk med den tunge, svarte fargen. Teksten synes jeg passer så godt, for det er virkelig viktig å ikke gi opp.

Jeg har laget noen streker på siden mens malingen var vår. Det gir en fin effekt.

Her er nærbilde av strukturen på siden.

onsdag 22. november 2023

Julekort

Hei og hopp!

Julekort-produksjonen er i gang for fullt. I dag vil jeg dele et kort i 4x8 størrelse med en herlig liten vinterkledd gris fra W.JensenDesign - motivark nr 221 som motiv.

Øvrige produkter:
-Papicolor kraftkartong
-Papirdesign Julestemning mønsterark
-Papirdesign klistremerke
-Papirdesign granbardies
-Simple&Basic frimerkedies
-bølgepapp
-noteark
-Martha Stewart snøkrystall punch
-blomster fra 49andMarket og Prima 
-Nuvo drops 
 Ha en fin dag!

tirsdag 21. november 2023

Gavepose til jul

   


Jeg har pyntet en liten papirpose til en av årets julegaver. Gjenbruk av en papirpose fra butikken, like hel og fin, bare i ny drakt. 


Lakksegl er så koselig på juleprosjekter synes jeg. Elsker de. 


Produkter:

Ark:
PD 1233 Kakeklipp
Dies:
Pynt:

 Gaveposen kan du også se hos Papirdesign
Ønsker dere en fin dag. 

mandag 20. november 2023

Bursdagskort til 60-åring

 

Når kolleger har bursdag, er det hyggelig å lage bursdagskort og denne gangen var det til en strikkeglad 60-åring.

Jeg bar brukt strikkeark fra Papirdesign som bakgrunnsark. Jeg har rufset det litt langs kantene.Jeg har stanset ut teksten fra en die fra Papirdesign. Jeg har pyntet med matchende blomster og et metallhjørne.søndag 19. november 2023

Bursdagskort

 I dag har jeg lyst til å vise et bursdagskort jeg har laget til ei jente med mange forskjellige interesser. 

 Jeg kom over denne "bretteteknikken" og tenkte at den passet perfekt til et slikt kort. Dessverre glemte jeg å skrive ned hvor jeg hentet inspirasjonen fra, og nå finner jeg det ikke igjen slik at jeg kan kreditere. Lurer på om det kan ha vært på snapchat jeg så det?

Jeg har brukt ulike mønsterark fra Papirdesign på kortet.

 Motivet er fra WJensenDesign - motivark nr. 229.

På forsiden av kortet har jeg brukt tre forskjellige dies fra Papirdesign:  Hjerteklem 2 (som inneholder doily + tekst), Gratulerer 30 og Vimpel 4.

Tråden jeg har knyttet den lille søte uglecharmen i er også fra Papirdesign.

Sammenbrettet måler kortet 4 x6 inch.


Her er dere hvordan kortet ser ut åpent:
Jeg har brukt samme doily-dies fra Papirdesign, som på forsiden.
Klistremerketekstene er også fra Papirdesign, mens stempelet er fra Norsk Stempelblad.


Øverst på kortet, er det en "flapp" som brettes over selve kortet og utgjør forsiden.
Her ser dere innsiden av "flappen", med mønsterark og klistremerker fra Papirdesign.


Her er "flappen" brettet ned, mens selve kortet er åpent. 


Jeg syns det var en en enkel, dekorativ og morsom bretteteknikk, og jenta som fikk kortet var veldig fornøyd.


Ha en fin dag. 
lørdag 18. november 2023

Julekort


  Jeg fant igjen en bunke med røde kortbaser til doble kort, formet som hjerter. Disse lukter det jo julekort av, så i år har jeg tenkt å få pyntet de. Motivene jeg har brukt på dette jeg viser i dag, er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 256. Printet på matt kartong til disse kortene.

Sirkeldies, tekstklistremerker, segl og voks er fra Papirdesign

Scallopsirkelen og julestjernene på det første kortet et også dies fra Papirdesign


Under motivet på det siste kortet har jeg lagt en kaffefarget blondeserviett. Vokssegl er fra Ebay. 

Ønsker dere en fin dag.

 

fredag 17. november 2023

Mer inspirasjon til november-utfordringen

 Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.


Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:

Gjenbruk er gull og her har jeg brukt en tag fra et klesplagg og dekorert. Jeg har malt bakgrunnen med hvit maling, og deretter hatt på tykk gjennomsiktig medium. Jeg hadde på litt blå Pixie Powder og bruke et gammelt bankkort til å dytte nedi massen, slik at det ble litt striper både loddrett og vannrett. Jeg lot dette tørke, og pyntet deretter med en utstanset snøkrystall og sticker fra Papirdesign. Snøkrystallen er stanset ut i glitter mosegummi med en die fra Papirdesign.

 Wenche:  


 Jeg fant igjen en bunke med røde kortbaser til doble kort, formet som hjerter. Disse lukter det jo julekort av, så i år har jeg tenkt å få pyntet de. Som løsning på snø-ufordringen har jeg printet ut en pepperkake med snøkrystall-glasur. Motivet er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 258. Printet på fotopapir til dette kortet.

Sirkeldie, vottedie og tekstklistremerker er fra Papirdesign. På vottene har jeg festet glitrende grønne epoxyhjerter fra Marianne Design. Under motiver har jeg lagt en kaffefarget blondeserviett. 
  
Hege:

Jeg har laget en LO til denne utfordringen. 
På bakgrunnen har jeg brukt ulike typer maling og medium for å skape struktur og "vinterstemning".
Jeg har brukt vinterark fra flere av Papirdesign sine tidligere julekolleksjoner. De små snøfnuggene jeg har pyntet med er fra Søstrene grene. 
Vinterklistremerkene og de bittesmå alfabetklistremerkene er fra Papirdesign.


Her ser dere detaljene litt bedre:
Jeg laget to julekort ut fra samme mal :-) Jeg har stanset ut kortene med Studio Light-die (nr 167). Motivene er fra WJensendesign (ark nr 66). Motivene er stanset ut med dies fra My Favorite Things og montert på foamtape. Ark, dies og knapper er fra Papirdesign, snøfnuggene er fra Marianne Design. Pyntet i midten av disse med halvperler fra Kort og Godt. 

Linda: 

Jeg har dekorert en sjokolade med lekre juleark fra Papirdesign. Jeg har i tillegg brukt mye dies fra Papirdesign som pynt, både tekstdies, bladdies og juletrær. Det er snøkrystaller i mønsterarket, i tillegg til at jeg har stanset ut noen snøkrystaller i sølv glitterkartong. 

De lekre tekststripene kommer fra Papirdesign, og gjør prikken over i-en i ethvert juleprosjekt synes jeg. 
Jeg har brukt litt glittersnø-maling på juletrærne og smøre litt tilfeldig med spatel utover mønsterarket. 


torsdag 16. november 2023

Juletags med Papirdesign-motiver

 Jeg elsker de fine motivene fra Papirdesign som også fungerer som klippeark. Å klippe ut slike motiver er nesten som medidasjon, og de er ypperlig å bruke på f.eks små enkle juletags.På denne tagen har jeg limt fast en julestjerne, kongle og en grankvist. Jeg har også limt på en tekst-sticker fra Papirdesign.


På denne tagen har jeg limt fast en bærkvist, et par blader og noen juleroser. Jeg har også pyntet med et lakksegl laget med utstyr fra Panduro.


På denne tagen har jeg limt fast et ekorn, en kongle, en bladkvist og et julebrev. Jeg har pyntet med vokssegl laget med utstyr fra Papirdesign .