søndag 31. oktober 2021

Kjappiskort til jentene

 Hei folkens! Noen ganger trenger man kort raskt - helst i går. Jeg utfordret meg selv til å lage noe enkle kort med restepapir på kort tid. Da ble det litt samlebånd og noen enkle kort.

Jeg har funnet fram restepapir fra Maja Design, det meste fra Denim & Girls-serien. Bildene er fra samme serie. I tillegg fant jeg fram en jentedie-cut fra Dixi crafts og en ferdigmontert sneaker fra Papirdesign.

Noen av panelene kuttet til og resten av arkene fordelt slik jeg tenker å sette sammen kortene. Kjekt å ha en liten plan når man lager mange kort samtidig :-) Har også funnet frem doilies fra Prima som er fin pynt på jente-kort :-)

Ferdige kort. De trenger ikke så mye pynt når de bare er 10x15 cm. Meningen var jo også at de skulle være rimelig enkle.

Nærbilde av det ene kortet. Alle kanter er rufsett til og motivene er montert på foamtape. Kofirmant er også montert på limputer/foamtape for litt dimensjon.

Enkle innider med like stempler fra Papirdesign. Pengelomme hører med til konfirmasjonskort, det er jo stort sett penger disse ungdommene ønsker seg. :-)Ønsker dere alle en strålende dag videre!


lørdag 30. oktober 2021

Søte kort


Jeg har laget et par søte kort som er kjekk å ha liggende til koselige hilsener som skal gis eller sendes.

Kortene er laget i  Papicolor kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Usikkert på produsenten av motivene, men de er klippet ut av motivark jeg har kjøpt i en hobbybutikk i Danmark. 

Tekstdiesene og button er fra Papirdesign

Det første kortet har jeg laget i en fasong stanset ut med en av favorittdiesene mine fra Papirdesign. Kvistene bak motivet er stanset ut med die fra Creative Expressions.


Det neste kortet er i 15cm*15cm størrelse. Tekststripene har jeg skrevet på PCen og printet ut. Samme dies som jeg brukte til basen på det rosa kotet over, har jeg også brukt på dette blå kortet som en matte under motivet.  Bladkransen er stanset ut med en dies jeg ikke vet produsenten av:


 Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


fredag 29. oktober 2021

Konfirmantkort - gaming

 Hei.

Når jeg lager kort, synes jeg det er gøy at kortet gjenspeiler mottakers interesser. Dette kortet laget jeg til en gutt som liker å "game"/spille på pc. 

Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor som base. Mønsterarkene er fra Papirdesign og motivet fra Maja Design. Jeg har stanset ut en PC med dies fra Marianne Design i sølvfarget bølgepapp fra Folia. Denne har jeg svertet med stempelpute for å få "riktig" farge. Vimpelen er stanset ut med dies fra Papirdesign, det samme er "Kjære konfirmant". Jeg har stanset ut i svart mosegummi. Jeg har pyntet med glitterstjerner fra Papirdesign og tannhjul i forskjellige størrelser. 


Inni kortet har jeg stanset ut skrivefelt med en dies fra Kort og Godt. Stempelteksten er fra Papirdesign.


Klistremerketekstene er fra 7 dots Studio. 


Produkter fra Papicolor, folia og mosegummi forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.  
torsdag 28. oktober 2021

Kort til pensjonisten


 Hei og hopp!

I dag vil jeg dele fire kort til den ferske pensjonisten med dere.
Felles for alle kortene er base av kraft kartong fra Papicolor, mønsterark og motiv fra Studio Light og halvperler fra Staz.

Det første kortet har et maritimt motiv, så her har jeg understreket det litt med å pynte med noen ørsmå skjell. Øvrig pynt er blomster fra Kort&Godt og Prima, samt litt bølgepapp, farget osteklut og hyssing.

Det andre kortet har også et maritimt motiv. Pyntet med skjell, bølgepapp, blomster og blader fra Prima.

På det tredje kortet har jeg malt med litt hvit Amsterdam akryl over bølgepappen for et litt lysere uttrykk. Pyntet med kaffefarget kakeserviett og blomster fra Prima.

På det siste kortet har jeg brukt et kaffesøl-stempel på bakgrunnen for å underbygge temaet i motivet. Pyntet med kaffefarget kakeserviett, bølgepapp, tag, blomster fra Prima og utstansede blader.

Produkter fra Papicolor, Studio Light og Amsterdam distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en super dag!onsdag 27. oktober 2021

Bursdagshilsen

   

Jeg har laget et bursdagskort i A5-format. Enkelt pyntet med mønsterark som er pynt nok i seg selv.

Teksten har jeg stanset ut i gullglitrende mosegummi, for litt glam til mannen. Produkter:
Mønsterark:
PD 1900009 Hipster
Dies:
PD 19299 Cevron
PD 2100495 Bursdagshilsen vintag
Pynt:
Klistremerke

Kortet kan du også se hos Papirdesign

AJ - Do not feed the fears

Her er ennå en side i en av mine Art Journals. Denne Art Journalen er Marabu Mixed Media sin.  Bakgrunnen er farget med stempelputer i ulike farger. Trekantene er svertet med stempelpute sammen med en sjablong. Swirlene nederst, som jeg synes også kan passe litt til teksten, er fra et klippeark fra Dylusions.  

Rundt omkring på siden har jeg stemplet med stempler fra Marianne Design og Studio Light.
Produkter fra Studio Light og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


tirsdag 26. oktober 2021

Vin-kort

Hei folkens! Mot høsten så blir det mer tid for å dra på besøk igjen, og å ha besøk. Her har jeg laget et vin-kort som enten kan brukes som vertinnegave eller som gave til en som er glad i vin.

 
Mønsterark og dies er fra Papirdesign, det samme er stempler og klistremerker. Kjekt med flere produkter i samme stil som kan kombineres :-) Toppen på flasken og "båndet" på halsen er stanset ut i gullkartong, "Cava" er embosset i gull.

Både flasken og teksten er montert på limputer/Foamtape på midten for dimensjon. En flaske er jo rund ;-) Klistremerkene er også delvis montert på limputer.

Innsider med passende tekster og en liten flaske-die til slutt.


Med ønske om en strålende dag videre! :-)
mandag 25. oktober 2021

Gave og kort

Jeg har laget en koselig gave med kort til: 

Gaven er en julekule/hjerte i plast med tekst i glitrende gull kuttet til med Silhouette. Inne i hjertet ligger et bånd målt til fødselslengde.

På baksiden av hjertet har jeg satt på navn og fødselsdato til mottaker.

Kortet har jeg laget som et posekort: 


Mønsterarkene og motivet jeg har brukt er fra Studio Light.

Rammediesen er fra Marianne Design og tekstdiesen er fra Papirdesign. Kakeservietten har jeg farget med kaffe. 
 
Sommerfuglene er et digitalt motiv fra the Art of Paper Craft. Printet ut på ark fra Fabriano.

Produkter fra Fabriano og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

 

søndag 24. oktober 2021

Konfirmant - det er din dag

 Hei.

Ofte er det farger som lilla og rosa som går igjen når jeg lager kort til jentekonfirmanter. Denne gang utfordret jeg meg selv til å bruke litt andre farger. Hovedfargen på dette kortet er grått og skaper en fin kontrast til de sterkere fargene på motivet. 

Kortet måler 5,5 x 5,5 tommer og er brettet i hvit kraftkartong fra Papicolor. Mønsterarkene er fra Papirdesign og jeg har brukt vimpeldies fra samme produsent til å stanse ut. Jeg har valgt å "dele opp" motivet for å få et litt tøft uttrykk. Rammediesen er fra Marianne Design og jeg har stanset ut i svart kraftkartong fra Papicolor. Jeg har klippet ut elementer fra det ene mønsterarket og pyntet med disse. Jeg har også pyntet med blomster, i hovedsak fra Papirdesign. Klistremerkene og dottene er også fra Papirdesign. Det samme er diesen jeg har brukt til å stanse ut Konfirmant. Jeg har stanset ut i grå mosegummi


Stemplene jeg har brukt på innsiden av kortet er fra Kort og Godt


Mosegummi forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt for å finne din nærmeste forhandler. lørdag 23. oktober 2021

Minecraft dude

 Heisann!
 
I dag vil jeg dele en layout med dere.
 
Jeg har brukt hvit kraft kartong fra Papicolor som bakgrunn, og skåret til to store trekanter fra et knalltøft mønsterark fra Papirdesign og limt på. Jeg har bygget opp med diverse papirpynt, både under og over bildene. Tagen har fått twine fra Kort&Godt i toppen.
 
Pyntet med klistremerker som passet temaet. Diverse enamel dots, de fleste fra Papirdesign.

 
Produkter fra Papicolor distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.
 

Ha en fin dag!

fredag 22. oktober 2021

Pynt til kakebordet

   Et fat med brownies kan bli ganske festlig på kakebordet med litt ekstra pynt.

Inspirert av Kristins boller.


Jeg stanset ut elementer i diverse resteark og noen elementer i glitterkartong for litt ekstra festlig preg.


Kuttet grillpinner i passe lengder og limte de med flytende lim på baksiden. 


Produkter:

Mønsterark:
PD 2000451 Furtebua
PD 18488 Ark Fiskestenger
Dies:
PD 19193 Splash
PD 1900070 Konfirmasjon 2
Prosjektet kan du også se hos Papirdesign

Art Journal - Watch where you put your longings

 Jeg liker så godt størrelsen på min lille Sakura Note Sketchbook i 12*12cm.  Denne gangen har jeg malt bakgrunnen med maling fra Amsterdam og hvit Gesso

De to husene på høyre side er die cuts fra Studio Light.

Skyene er stempler fra Papirdesign. Jeg har stemplet på silkepapir, klippet ut og limt fast til bakgrunnen. Produkter fra Studio Light, Sakura og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.