mandag 29. desember 2014

Takk til våre samarbeidspartnere 2014

Tusen takk til ALLE våre Samarbeidspartnere gjennom oppstartsåret vårt, det herlige 2014. Tusen takk for godt samarbeid, for fine ord, for premier, for produkter til TeamScrappelyst og for alt deres engasjement.


Dere fortjener en blomst.

En spesiell takk til de som følger med oss over i 2015:

Vi har også noen nye samarbeidspartnere som vil bli presentert på nyåret ;-)Disse under her vi også vært så heldige å hatt med oss som samarbeidspartnere gjennom 2014 i tillegg til de som fremdeles står i lista over våre Samarbeidspartnere.

Vi er fremdeles i dialog med flere av disse, men så langt ser listene våre slik ut. Og er du som leser en aktuell samarbeidspartner for oss, så er det bare å ta kontakt. Vi vil gjerne høre fra deg; scrappelyst@bbnett.no


Vi ønsker dem alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning:

søndag 28. desember 2014

Topp 10-utfordring

Vips, så var 2014 snart over og vi står foran et nytt, kreativt og spennende år. Før 2015 setter i gang for fullt, har vi lyst til å mimre litt ved året som har gått. De siste årene har såkalte Topp 10-lister fra året som har gått, vært veldig populært. Nå vil vi gjerne se din liste. Dersom du ikke har vært med på det før, er disse listene kort fortalt en oppsummering av året som har vært hvor man plukker ut 10 prosjekter man er ekstra fornøyd med.

Alt du trenger å gjøre for å delta, er å opprette listen i din blogg og legge inn linken i Inlinkz under her. Dersom du lager flere lister for ulike type prosjekter (en for kort, en for LOer osv) kan du legge disse som separate bidrag under i Inlinkz. Fristen er 15.januar kl 20.00.

Premien du kan vinne er denne pakken med lekre stempler fra Papirdesign:
Vi i Scrappelyst har selvsagt også laget våre Topp 10-Lister. Og siden vi føler oss ekstra gavmilde nå som det er nytt år, har hver av oss en liten giveaway i bloggene våre. Alt du trenger å gjøre for å ha mulighet til å vinne disse, er å legge igjen en hilsen/kommentar i bloggen til den enkelte. Fristen for disse er også er 15.januar kl 20.00.

Våre Topp 10-lister finnes du her:
Hege
Elin
Kristine
Wenche
Ann Kristin
Linda
Kristin

Katrine, som ikke har egen blogg, deler gladelig sin flotte liste her hos Scrappelyst.


Det var kjempekoselig å mimre seg gjennom årets prosjekter. Her kommer mine Topp 10, i tilfeldig rekkefølge.

1. Side Step Card
Dette kortet laget jeg til Grublisen vi hadde her i bloggen i juni. Jeg liker den sommerlige og maritime følelsen det gir.

2. Aooja! (Hallo, ja!)
En layout jeg laget tidlig i 2014 med herlige hverdagsbilder med en morsom historie bak. En viktig layout å få inn i albummet. Små detaljer i gull som jeg ble veldig hektet på.

3. En overlesset layout
Denne layouten er vel kanskje den jeg koset meg aller mest med å lage i året som gikk. Her lot jeg alle "regler" ligge og pøste på med alt! Klart, den er rotete, men jeg synes også den ble kjempekul.

4. Mer enn en brett
Dette kortet laget jeg til en utfordring her på bloggen - Mer enn en brett! Jeg ble godt fornøyd med origamihjertet på kortets fremside, og kommer nok til å bruke den teknikken flere ganger.

5. Baby-LO
En av de første layoutene jeg laget med bilde av minstemann. Detaljbilder kan ses i artikkelen HER.

6. Enda en baby-LO
Det ble en del baby-layouter i 2014 og dette er en av dem jeg ble ekstra godt fornøyd med. Laget med massevis av flotte produkter fra Papirdesign, til blogghoppen vi hadde med flotte premier fra dem.

7. Et guttekort
Jeg tror 2014 var året der jeg endelig knakk gutte- og herrekort koden. Løsningen for meg ble å gjøre kortene relativt enkle, med noen få kule detaljer.

8. Et annerledes familietre
Det er sjelden jeg lager noe for å henge på veggen, men dette "familie"treet har fått fast plass på hyllen i stuen hjemme hos oss. Laget til Grublisen for juli - Klin og klæsj!

9. En oppsummerings-LO
I 2014 tok jeg for meg feriebildene fra 2011 og kom godt i gang med det albummet, alt takket være hendige PL-lommer med plass til mange bilder. Likevel liker jeg best den tradisjonelle 12x12 layouten, og ble spesielt godt fornøyd med siden under her.

10. Bleiekake
Min første og (til nå) eneste bleiekake. Den var utrolig morsom å lage, og jeg gleder meg til jeg får anledningen til å lage flere. Hele artikkelen med steg for steg forklaring finner du HER.

fredag 26. desember 2014

Julepose

Selv om julaften er forbi, betyr heldigvis ikke det at jula er over riktig enda. I dag vil jeg vise et helt enkelt posekort med julemotiv. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesigns nye julekollekskon, Stille natt. Motivet kommer fra Studiolight, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Jeg har brukt stempel fra Staz, #god jul, og dies fra Marianne design. Begge disse forhandles også gjennom Global Hobby og Kunst. Reinsdyret er stanset ut på tykk kartong, og deretter embosset med hvit embossingpulver med gullbiter i. 
torsdag 25. desember 2014

En pakkelapp

Det meste av pakkekaoset ble unnagjort i går, men kanskje du skal på romjulsbesøk å ha med en liten overraskelse? Hvis ikke får dette bli inspirasjon til neste års pakkelapp-produksjon ;-)


Fremgangsmåten finner du HER. Ark fra Studiolight, dies LR0240 Large Oval by Petra 39990240 og stempel fra Marianne Design. 

Ønsker dere alle ei fredelig og god romjul. onsdag 24. desember 2014

Posekort i rødt

Jeg har laget et posekort i rødt med grønne detaljer. Koselige og tradisjonelle julefarger.Basen til kortet er en hvit papirpose. Den har jeg kledd med et lekkert mønsterark fra Papirdesign. Det søte motivet er en ferdig fargelagt topper fra The Hobby House, jeg har svertet den litt ekstra rundt kantene og plassert den oppå en kakeserviett.


Pyntet med snøfnugg i plast, chipboard fra Wycinanka og grønne halvperler. Alt dette finner du hos Global Hobby og Kunst.

tirsdag 23. desember 2014

C&S julekort

I dag vil jeg vise frem et julekort i Clean & Simple stil. Jeg lager vanligvis ikke de aller mest stæsja kortene, men rett så enkle som dette bruker de heller ikke å være.

Mønsterarket fra Papirdesign sin lekre julekolleksjon <<Stille natt>> er kuttet til å passe kartongen, og så har jeg punchet ut en sirkel i det som vil fungere som en ramme rundt teksten. Teksten er en chipboard fra Wycinanka og den har jeg fargelagt rød med Promarker tusj. Wycinanka føres i Norge via Global Hobby og Kunst.


mandag 22. desember 2014

Sjokoladekringler

En gave i siste liten? Jeg har dekorert esker med sjokoladekringler.


Jeg har brukt resteark på disse prosjektene og latt diecuts fra Marianne Design dies være i fokus.
LR0247 Skøyter 39990247 er blitt en klassiker. Blondene jeg har brukt på denne er også fra Staz.Og diesen CR1255 Tiny's Votter 39991255 er også veldig nydelige synes jeg:
søndag 21. desember 2014

Dyr i vinterlandskap

Jeg har funnet mange av mine favorittmotiver til årets julekort fra de mange lekre klippearkene fra Studio Light. Motivene jeg har brukt på disse kortene er dyr i vinterlandskap og er vinterens klare favoritter - helt nydelige! De kommer fra DETTE klippearket, som er en del av Scandinavian Winter serien.


Mønsterarket på dette kortet kommer fra Papirdesign sin julekolleksjon <<Stille Natt>>. Jeg har brukt sjablong med prikker sammen med embossing paste. Pyntet med litt diverse, bla. kakeserviett og naturfarget miniklype, som begge forhandles via Global Hobby og Kunst. Blomster fra Papirdesign.

Mønsterarkene på det andre kortet er fra Studio Light, Scandinavian Winter serien. Her har jeg brukt stjernesjablong sammen med embossing paste. Pyntet med hamp, barkestjerne, charms og dotter. Produkter fra Studio Light forhandles i Norge via Global Hobby og Kunst.

 

lørdag 20. desember 2014

Med teksten i fokus

Jeg har laget to ganske enkle julekort hvor teksten er i fokus. Synes de er så fine disse Juleklem-tekstene fra Wycinanka!


 Mønsterarket på dette kortet kommer fra Studio Light. Jeg har lagt det i to lag og rufset det litt i kantene. Har også brukt embossing paste sammen med en sjablong fra Tim Holtz. Teksten rammes fint inn av en annen chipboard fra Wycinanka.


 På det andre kortet er mønsterarket fra Papirdesign, det samme er kakeservietten. Pyntet veldig enkelt med utstanset snøfnugg og et barkehjerte.


Chipboard fra Wycinaka og produkter fra Studio Light føres i Norge av Global Hobby og Kunst.