lørdag 6. desember 2014

Et lite julekortras

Julen nærmer seg med stormskritt og stemningen på scrapperommet er bedre enn aldri før. Jeg er i siget med julekortene, så her kommer et lite ras fra meg. Håper det kan være til inspirasjon.

Alle kortene har noe felles og det er mønsterark fra Studio Light og chipboard fra Wycinanka, en lekker kombinasjon har jeg funnet ut. Begge deler føres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Det første kortet er laget på hvit papirpose. Mønsterarket er fra Scandinavian Winter kolleksjonen til Studio Light, og motivet er fra et klippeark fra samme serie. Banneret i chipboard fra Wycinanka har jeg embosset i hvitt for å få en liten kontrast til teksten som ligger oppå.

 
Det neste kortet er også laget på hvit papirpose. Mønsterarket her er det samme, men begge sider har blitt brukt. Pyntet med noen utstansede grener, juleblomst og noen snøfnugg i plast. <<God jul>> er chipboard fra Wycinanka.Det tredje kortet har jeg laget på en kraftfarget papirpose, med matchende kraftfarget tag inni. Nok et motiv fra samme klippeark fra Studio Light, og enda et lekkert mønsterark fra samme serie. Disse mønsterarkene kommer i A4 størrelse, men det finnes også noen designs som kommer i 12x12. Teksten på dette kortet er et stempel fra Staz sin #godjul plate. Vottene er chipboards fra Wycinanka, og jeg har "hengt dem opp" med en hampsnor og festet bittesmå bjeller til dem.Det siste kortet jeg vil vise frem i dag er et veldig enkelt kort laget på en kraft konvolutt fra Maya Road. Et par lag med mønsterark (de samme som jeg har brukt på de foregående kortene) + en kakeserviett legger godt til rette slik at den lekre chipboarden får skinne. Pyntet helt enkelt med noen hvite dotter.


5 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.