mandag 30. november 2015

Julekurv

Det er vårt første år i barnehagen og vi er så utrolig fornøyd med stedet og personalet. Jeg har derfor laget i stand en julekurv som de skal få før jul som en liten julehilsen og takk for den gode jobben de gjør.
 
Kurven er en trekurv jeg kjøpte diverse rotgrønnsaker i i høst. Jeg har malt den hvit med Gesso. Jeg har deretter kledt den med bånd og mønsterpapir øverst og pyntet den med diverse julepynt.
 

Mønsterpapiret er fra Papirdesign. Jeg har brukt punch fra Martha Stewart langs kanten.

Snøkrystallene er stanset ut med en die fra Kort og Godt.

Jeg har pyntet med vevde God Jul-bånd.

Kurven skal pakkes inn i cellofan før den skal gis bort, så får vi håpe de ansatte blir fornøyd.

søndag 29. november 2015

Vis oss - utfordring

Det er advent og ventetid....For barna kan ventetiden frem mot jul virke utrolig lang, mens den for oss voksne nesten flyr avsted. Den går så fort at vi nesten glemmer å kose oss... I stedet stresser vi rundt fra butikk til butikk på jakt etter den perfekte julegaven, vasker og baker og....

Når vi nå tar fatt på desember, la oss prøve å holde fokus på hvor koselig førjulstiden egentlig er.   Lange, mørke kvelder med tente stearinlys, julemusikk i gater og butikker og julepynt hvor enn vi går.  La oss trekke pusten, og ta oss tid til å nyte...  julestemningen...

For å hjelpe dere med å komme i ordentlig julestemning setter vi i gang en utfordring:

Vis oss det juleprosjektet du er mest fornøyd med :-)

Prosjektet trenger ikke være nytt, eneste kriteriet er at det handler om JUL!!! og at der er innenfor det vi kaller "papirhobby". Det er tillatt med ett bidrag per person.Blant deltakerne trekker vi 3 flotte premier, og fristen for å delta er innen 20. desember kl 20.00.

Premie 1:

Premie 2:

Premie 3:

Lykke til!!!


Litt inspirasjon fra Team Scrappelyst:

Hege:
Denne kalenderen som jeg laget til mamma i fjor er nok fortsatt det juleprosjektet jeg er mest fornøyd med. Det var et tidkrevende arbeid, men virkelig verdt det.


Katrine:
Jeg vil vise frem et av årets prosjekter, et av de julekortene jeg er mest fornøyd med fra årets produksjon. Et enkelt kort med lekkert papir og motiv fra Studiolight, chipboard fra Wycinanka og blonde+ferdig flettet hamp fra Kort&Godt.Kristin:
Jeg har valgt ut et julebilde jeg lagde i 2012. Jeg brukte enormt mye tid på dette bildet og det var mye pirk for å få til huset akkurat slik jeg ville. Det var ekstra godt når det da var ferdig og kunne henges på veggen. Bildet tas nå frem hver jul og det er like koselig å henge det opp hvert eneste år. Flere bilder kan du se i bloggen min her.Wenche 
Jeg har et favorittprosjekt som jeg laget for flere år siden, men som det er like koselig å ta frem hvert eneste år. Det fremstår nok spesielt for meg siden familien har klart å skape en tradisjon rundt denne, og det er like stas både for liten og stor å finne frem igjen denne akrivitetskalenderen til advent. Flere bilder i bloggen min.
lørdag 28. november 2015

Eksplosjonsboks til dåp

En liten eksplosjonsboks laget etter denne malen, for å gi pengegave i dåp.


Lilla kartong og mønsterark fra Papirdesign. Deres egen karting passer perfekt til fargetonene i mønsterarkene. På lokket har jeg laget en rosett med dies fra Sizzix, Thinlits - Rosettes 39998932I settet er også dies til å lage bannerne jeg har lagt under rosetten. Teksten er stanset ut med dies fra Scrapmagasinet. Papirdesign har også en lignende dies til bruk på layouts, dåpsgaver og kort.


Sirklene inne i boksen er stanset ut med Sizzix 660838 Framelits Plus Die Set 15PK - Circles. Bamsen og bodyen er stanset ut med dies fra settet 660289 Sizzix Thinlits Die Set 12PK - Card, Baby Dresser by Lori Whitlock. Mange av settene fra Sizzix har veldig anvendelige dies til mye og mangt. Kan lønne seg å se på bildene av hva de ulike settene inneholder. Det får kreativiteten i sving :-)fredag 27. november 2015

Gratulerer

Et enkelt bursdagskort til en ung dame vil jeg vise dere i dag.

Alle mønsterark er fra Studiolight. På forsiden har jeg brukt litt washitape på bakgrunnen, og brukt en stensil sammen med Marabu Mixed Media Acryl Mousse i fargen hvit. Motivet har jeg lånt via Pinterest og det er rammet inn med en chipboardramme fra Wycinanka, teksten er også derfra. Litt osteklut og kakeserviett, samt noen paljetter til pynt.


Innsiden. Enkelt pyntet med kakeserviett og to hjerter.


Marabu, Wycinanka og Studiolight distribueres av Global Hobby og Kunst.
HER finner du deres forhandlerliste.

Ha en riktig fin dag!

torsdag 26. november 2015

Julegavetips: gjenbruk

I dag tenkte jeg å dele en julegaveide med dere. Jeg fikk overta en tom boks som har vært PL kort i, med magnetisk lukking og det hele. Den hadde stort potensial! Jeg valgte å dekorere den og fylle den med månedskort til å skrive bursdager på:

Jeg har brukt mønsterark fra Studiolight, og stanset ut ramme med en Marianne Design dies. Blonden er fra Kort & Godt. Jeg har pyntet opp med litt blomster, blader og osteklut så klart.

Inni boksen har jeg stanset ut samme ramme som utenpå, og brut et koslig trykk. Jeg har laget måndeskort med Papirdesign sine kalenderpapirer. En side for hver måned, med god skriveplass.

Jeg har holdt dekoren enkel, da de bygger litt i esken. Tanken var først å ha kalendermåneden på baksiden, men da ble det litt for trangt. Et litt tidkrevende prosjekt var det, men jeg tenker og tror at min bestemor vil sette stor pris på denne til jul :)

Produkter fra Studiolight og Marianne Design føres via Global Hobby og Kunst. Forhandlerlisten deres finner du HER.

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

onsdag 25. november 2015

Hipp hurra!

For litt siden prøvde jeg ut en morsom iskrem dies fra Sizzix (660453), og i dag vil jeg vise frem et kort hvor jeg har brukt den.

Basen til kortet er en papirpose. Jeg har brukt et mønsterark med ferdige splætter på, og jeg har brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse i fargen hvit sammen med en sjablong for å sette prikken over i'en på bakgrunnen.


Isen har jeg stanset ut i tynn chipboard ala Wycinanka. På selve kjeksen har jeg brukt en embossingfolder, også denne fra Sizzix, og så svertet litt med brun stempelpute etterpå. Iskremtoppene er kledd med forskjellig washitape.


Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med en av Papirdesigns nye dies. Ballongen som er limt på tagen inni er også fra samme sett. Knallfine dies som stanser ut lett som bare det! I toppen av tagen har jeg knytt ferdig flettet hamptråd fra Kort&Godt


Sizzix produkter, washitape med glitter, mosegummi og Marabu produkter distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.
HER finner du deres forhandlerliste.

Ønsker dere en kreativ dag!

tirsdag 24. november 2015

Baby Shower kort

Baby Showers blir mer og mer populære her i Norge. Og her har jeg laget to kort til dette temaet.

Jeg har brukt en pose i str 10x21 cm. 

De lekre mønsterarkene jeg har brukt er fra serien "Vintage Line" fra StudioLight. En lekker dus, vintage rosafarge på denne. Jeg har pyntet med blonder, osteklut og laget ett hjerte av blomster. På toppen av hjertet er det en chipboard av en gravid kvinne. Ett perfekt motiv :) Denne er fra Wycinanka.


Under chipboarden er det to klistremerkehjerter fra Staz.

#tekstene er også fra de forskjellige stempelplatene til Staz.


Båndet er fra Kort og GodtInnsiden er holdt enkelt. Hjertet er en dies fra Magnolia og Hjerteborden nederst er fra Memory Box.


Her er en versjon i blått.
StudioLight og Staz produkter forhandles av Global Hobby og Kunst.mandag 23. november 2015

Kjære Brudepar

På tide med litt høstromantikk! Jeg har laget et romantisk lyst bryllupskort i hvite toner, slik at dette flotte motivet skulle få fult fokus:


Jeg har brukt mange produsenter som føres av Global Hobby og Kunst: Motiv fra Studiolight, hvit bølgepapp som er veldig annvendelig for å skape opphøyet følelse. Stempeltrykk fra Stazz og rammen bak motivet er fra en MarianneDesign dies.Treswirlen er fra Wycinanka og ellers har jeg pyntet opp med kaffeblomster og osteklut. Av en eller annen grunn så dukker den ostekluten stadig opp hos meg... ;)

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

søndag 22. november 2015

Fargerik bursdags-lollipop

Et kort som vil fange interessen hos bursdagsbarnet håper jeg :-)


Roboten jeg har brukt som  motiv her er fra et digitalt ark fra Ink Five. Rosetten er stanset ut med dies fra Sizzix, Decorative Strip Die – Paper Rosette, Happy er stanset ut med dies fra Sizzix 660903 craft asylum friendship expressions 39660903 og vimplene er stanset ut med dies fra Sizzix 660904 craft asylum friendship tags 39660904.

#Stemplene er fra Staz og mønsterarkene jeg har brukt er fra Studiolight.lørdag 21. november 2015

Min familie

Vi liker visst å ta selfies i min familie! Her var vi på ferie i Danmark. Samboeren min og jeg tok en selfie, så kom vår eldste datter å ville være med på bildet, deretter kom vår yngste datter. Bare tilfeldigheter, men det ble en kul bildeserie ut av det! Som jeg selvsagt måtte scrappe!

Og til våre feriebilder, så syntes jeg dette lekre plankearket fra 7 Dots var helt knallfint å bruke! Arket kommer fra den nydelige serien deres: "Verando Azul"


Jeg har pyntet med mye forskjellig. Her er en Prima blomst, blomst fra Nille, pynteknapper fra Freckled Fawn, gull-halvperler, chipboard fra dusty attic, rubons, "trust.hope.love"klistremerket er fra 7 dots serien "Verando Azul".Disse produktene brukte jeg på bakgrunnen: tipex(korrekturlakk), pink akrylmousse fra Marabu og den nydelige art spray i gull fra Marabu. Samt stjernestensil fra Memory Box.

Anbefaler virkelig denne akrylmoussen, da den er veldig god å jobbe med. Og gull sprayen var helt super i fargen! Veldig vanskelig å få tatt ett godt bilde av den, men det var en fin shimmer effekt på den. 

Moussen og sprayen forhandles av Global Hobby og Kunst


Ønsker deg en fin kreativ dag!