mandag 31. juli 2017

Store og små tags

Heisann! 
I dag vil jeg dele noen tags med dere, både små og store. Jeg skulle egentlig lage en bakgrunn til en layout og eksperimenterte litt med noen Distress Spray Stains, men det ble ikke helt som jeg hadde tenkt så jeg klippet derfor bakgrunnen opp og brukte den til å lage tags i stedet. Angerer ikke på det, for de ble riktig så tøffe synes jeg!


 Første tag ut måler ca. 4x8 inch. Jeg har rufset bakgrunnsarket langs kantene og sydd med maskinsøm litt hist og her før jeg har brukt Marabu akryl mousse i grått og hvitt over en stensil. Jeg har splættet litt rundtom med sort Marabu Art Spray.

Motivet har jeg lånt via Pinterest. Jeg har streket opp langs kanten av det og bakgrunssarket. Chipboarden bak bildet er fra Wycinanka og er sprayet med Distress Spray Ink. Tekststripene er klistremerker fra Papirdesign. Jeg har streket opp langs kantene og klippet de til bannerform. Den store teksten er stanset ut i grå mosegummi med en die fra Papirdesign. Jeg har sprayet den med Marabu Art Spray i sølv. Sorte enamel dotter fra Marianne Design.

Neste tag ut er ca. samme str. som forrige og her har jeg brukt stort sett av de samme produktene.


Så kommer en tag som er litt mindre, ca. 3x5,5 inch.  Samme teknikker brukt på bakgrunnen. Hjerteklem-teksten er stanset ut med en die fra Kort&Godt.

Neste er en liten gavetag, ca. 2x4 inch. Her har jeg brukt restene av chipboarden fra tagen ovenfor. Pyntet enkelt med tekstklistremerker fra Papirdesign og sorte enamel dotter.

Så en tag til en liten nyfødt gutt, måler ca. 3x4 inches. Her er det bare en pitteliten remse av bakgrunnen jeg laget og ellers en bit mønsterark fra restekassen. Jeg har sydd med maskin langs skjøten av de to arkene. Chipbordtekst fra Wycinanka. Wood veneer stjerner fra Studio Calico.

Og så to små gavetags helt til slutt, med de siste restebitene fra det opprinnelige bakgrunnsarket jeg laget. De måler ca. 2x4 inches og 1,5x4 inches. Tekstene er stanset ut med dies fra Papirdesign i hvit glittermosegummi. Pynet med glitrende enamel dotter.

Mosegummi og produkter fra Marabu og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.


Ønsker deg en super dag!

søndag 30. juli 2017

Sommerlig kort

Et sommerlig posekort til par som til sammen fyller 110 år.Mønsterark fra Studiolight og motiv fra Kristie Art Design.

Motivet er stanset ut med sirkeldies fra sømbord fra Marianne Design, CR1360 Stitched Passepartouts. Tekster printet ut via PC er stanset ut med bannerdies også med sømbord, også fra Marianne Design, COL1398 banners xl.

Teksten øverst på kortet, De beste gratulasjoner, er stanset ut med dies fra Papirdesign. Doilien under motivet er stanset ut med dies fra Sizzix®,  Thinlits™ Die – Doily by Tim Holtz®,Chipboards fra Wycinanka. Blomster fra bant annet I am Roses. Halvperler fra Staz.Produkter fra Studiolight, Staz, Sizzix og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

lørdag 29. juli 2017

Enkel PL med tekst i fokus

Jeg har laget noen enkle PL sider i det siste, og synes det er så deilig at det ikke alltid må være så avansert! For meg er det å pynte med alle mulige herligheter, en av de store tingene inne scrapping. men når det kommer til PL eller lommescrapping, er det en utrolig fin måte å øve på at "less is more" noen ganger :)

Denne PL siden har fått dominans av tekst og farger. Kortene er ferdige fra produsent, og jeg har kun hatt fokus på å forteller dagens historie. Noen får enkle chipboardhjerter fra Scrapiniec er alt som har fått plass av pynt :) 

Jeg scrapper ikke PL kronologisk, som mange gjør, men etter hvilke bilder som appellerer til meg der og da. Jeg mixer PL og LO i vårt familiealbum, for å skape variasjon i måten jeg forteller våre historier på. Det er så koselig å bla i albumene etterpå, når det ikke blir ensformig.Takk for at du tittet innom :)

fredag 28. juli 2017

Tid for bryllup

Hei og hopp! Sommeren er en fin tid for bryllup og det merkes også på kortlagingsfronten, så i dag vil jeg dele tre bryllupskort til inspirasjon.

Det første er et kort med et stort hjerte av blomster, i fargene fersken, gull og hvit. Kortet måler 6x6 inch. Blomstene er først limt fast på en stor kakeserviett og deretter montert på kortet. Blomstene er fra I Am Roses og Wild Orchid Crafts.

Mønsterark er fra Papirdesign

De aller fleste av de hvite blomstene har fått litt glitterlim langs kantene. Jeg har knytt en sløyfe i tyll og festet innimellom blomstene, på toppen har jeg limt en charm fra Din Fantasi. Den har jeg sprayet med gessospray og siden sprayet med gullfarget Marabu Art Spray. Jeg har også pyntet med masse perler.

Teksten er stanset ut i gullkartong med dies fra Kort&Godt.

Innsiden er enkelt pyntet med et stempeltrykk fra Kort&Godt som er stanset ut med tilhørende rammedies.

Andre kort ut er også er blomsterhjertekort, men en god del større enn det første. Kortet måler ca. 5 1/2x8". Her har jeg tegnet et hjerte og klippet ut i kartong, og limt lag på lag med blonder langs kanten før jeg limte på blomster. Før jeg limte hjertet fast til selve kortet brukte jeg en stråle-stensil og hvit modelig paste på bakgrunnen.

Blomster fra I Am Roses og Wild Orchid Crafts. Hjertecharms fra Din Fantasi.

Teksten er stanset ut med samme dies fra Kort&Godt som på det forrige kortet.

Det var ønsket stor skriveplass på innsiden av kortet, så jeg har laget en liten klaff som kan brettes ned. Motiv fra Studiolight. Hjerter er stanset ut med die fra Kort&Godt.Det siste kortet, i en helt annen stil, er i lilla og gull, med noen hint av grønt og hvitt. Her er basen brettet i kartong fra Papirdesign, mønsterarkene kommer også derfra og passer derfor perfekt i fargen til kartongen.

Rammen bak brudeparet er en nydelig chipboard fra Scrapiniec. Grenene under blomstene er også derfra. Brudeparet er stanset ut i gullkartong med dies fra Papirdesign. På damen har jeg bygget opp med tyll og blonder for å lage en brudekjole. Begge er montert på hvit mosegummi før de er limt på kortet.

Teksten er også en die fra Papirdesign, også denne stanset ut i både mosegummi og gullkartong. Pyntet enkelt med blomster og halvperler, også disse fra Papirdesign.


På innsiden har jeg pyntet enkelt med det samme stempelet fra Kort&Godt med tilhørende rammedies. Dette er nok desidert mitt favorittstempel til bryllupskort!

Mosegummi, gessospray og produkter fra Din Fantasi, Studiolight og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Håper du fikk litt inspirasjon til årets bryllupskort, uansett om det måtte være på sommer eller vinter.

Håper du får en strålende dag!

torsdag 27. juli 2017

Te-gavepose

Jeg synes gaveposer med noe oppi er perfekte venninnegaver når man skal på besøk og koser meg skikkelig med å lage dem. Denne testempel-teksten fra Papirdesign er hyppig brukt på slike poser og det er så perfekt når man putter litt te oppi. Gaveposen jeg har brukt er papirpose fra Folia, den var ypperlig i størrelsen. Bakgrunnarket er fra en arkblokk fra Studiolight - en blokk med blågrønne toner. På bakgrunnen har jeg hatt på Cosmic shimmer paste fra Creative Expressions, for å gi det litt mer effekt. 


Teksten er stemplet på tavlefolie og embosset med hvit embossing. Chipboarden bak teksten er fra Scrapiniec og den er farget med Marbu Art Sprayer.


Produkter fra Marabu, Creative Expressions, Folia og tavlefolie distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Eksplosjonsboks til tøff jenteEi flott og tøff jente stod konfirmant i vår, og blant interessene hennes er fotball og baking. Disse temaene prøvde jeg å mikse inn i denne eksplosjonsboksen som skulle brukes til å gi henne pengegave.

Boksen er brettet av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studiolight.

Motivene på lokket har jeg lånt via Pinterest. Cupcakesene har jeg pyntet med halvperler fra  Papirdesign. Kjære konfirmant er stanset ut med dies fra Papirdesign, det samme er stjernebakgrunnen på lokket.

Navnet er stanset ut med alfabet dies fra Sizzix, Brush Alphabet.Arket med stjerner inni boksen er fra restebunken. Lurer på om det kan være fra Maja Design. Stjernefeltene er stanset ut med dies fra Marianne Design, CR1359 Stitched Passepartouts squares.

Inni boksen er en sparebøsse til pengegaven.Tekstene inni kortet er stempler med clearstamps fra Kort og Godt, stanset ut med dies fra Creative Expressions.Interessen for fotball her fått litt plass inni boksen, i form av en utstanset fotball. Stanset ut med dies kjøpt via Ebay.Produkter fra Studiolight, Sizzix, Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

onsdag 26. juli 2017

Store tags som kort

Noen ganger kan en tag være en smart løsning i stede for et kort. Tags kommer jo i uendelige variasjoner størrelser og utseende, men som kort liker jeg best de som er litt større.
Her har jeg dekorert to store tags fra prima:

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign, og rotet frem litt gamle blonde-rester som fikk nytt liv. De koselige stempeltrykkene er også fra Papirdesign, og chipboard hjerter og hjerter med grener er fra Wycinanka. Jeg stanset ut sirklene med dies fra Marianne Design.

Jeg har holdt pyntingen helt enkel, bare lagt lag på lag med mønsterark. Baksiden er også helt enkel, med et mønsterark til å skrive på. Jeg har lett for å glemme meg og pynte mye på tags, men når man skal kunne skrive på baksiden er det en fordel å pynte litt "flatt".


tirsdag 25. juli 2017

Sommerhilsen

Hei! I dag vil jeg dele to sommerkort med dere. Det trenger jo ikke nødvendigvis bare være til store dager og anledninger man gir kort, tenk så koselig å sende en liten sommerhilsen til noen man ikke har sett på lenge.

Jeg har brukt kartong fra Papicolor som base på kortene mine. Alle mønsterark er fra Studiolight, fra diverse blokker - både nye og gamle. Motivene kommer også derfra.


Chipboardhjertene er fra Wycinanka.


Bånd og snøre er surret rundt det fremste panelet og knytt i en sløyfe på siden. I sløyfen har jeg også festet to charms ved hjelp av jumprings fra Din Fantasi. Klistremerkebokstaver på begge kortene kommer fra Panduro. De små klyngene med perler er laget med Liquid Pearls.


Produkter fra Papicolor, Din Fantasi og Studiolight distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker deg en riktig fin dag!