lørdag 30. april 2022

Stort konfirmasjonskort i blått, sølv og sort

Heisann!
 
I dag vil jeg dele et konfirmasjonskort i a5 størrelse. Det er ikke ofte jeg lager slike store kort, men det er moro å lage en gang sånn innimellom.
 
Jeg har brukt tykt skissepapir fra Fabriano til å brette basen. Mønsterarkene jeg har brukt kommer fra Studio Light og Papirdesign. Motivet er fra Mays Design Norway og jeg har stanset det ut i sirkelform og deretter bygget opp under med flere sirkler, kakeserviett og utstansede rammer.
 
 
De små blomstene har jeg stanset ut med en die fra Kort&Godt og limt en sølvperler i midten for prikken over i'en. Teksten er stanset ut med en die fra Papirdesign - en god gammel favoritt! Jeg har også brukt klistremerketekster fra Papirdesign.

 
Ha en nydelig dag!

fredag 29. april 2022

Art Journal - Be calm

Jeg liker så godt størrelsen på min lille Sakura Note Sketchbook i 12*12cm. Denne gangen har jeg malt bakgrunnen med maling fra Amsterdam og Marabu. Jeg har blandet fargene ut med hvit Gesso for å få sjatteringen fra lyst til mørkt på siden.

Damen og hjertene er klippet ut av klippeark fra Dylusion. Teksten er fra Dina Wakley.

Prikkene rundt motivet og på siden er tegnet med Sakura-tusj.
torsdag 28. april 2022

Til en kul ungdom

Noen ganger trenger man kort raskt. Det var tilfellet her. Skulle egentlig hatt kortet i går... Men tiden går litt fra meg noen ganger. Rekker ikke over alt hele tiden :-) Da får man ta noen enkle løsninger innimellom.


Kort til en som digger gaming. Kul gutt fra Mays Design og de andre produktene fra Papirdesign
Motivet er teksten er montert på limputer for litt dimensjon.

Gratulerer er stanset ut i grønn mosegummi. Rutedie'en har jeg delt i to og limt på under motivet slik at det ser ut som om den egentlig er mye større.


Enkle innsider og enkel løsning på gave. Hva gir man en tenåring som ikke ønsker seg noe?
Får jo bare "vet ikke" til svar når man spør.... :-)
Stempler fra Papirdesign, kretsbrett-stempelet er stemplet med Memento London Fog så den ser mer ut som om den er i bakgrunnen.

Håper du får en herlig dag videre!

onsdag 27. april 2022

Hyttekort

 


Jeg har laget et kort til et realt hyttemenneske. Disse produktene fra Papirdesign er så herlige.


 Dette kortet kan du også se hos Papirdesign

Produkter:

Mønsterark:
Stempel:
Pynt:

Konfirmasjonskort


 Disse to konfirmasjonskortene er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign.

Motivene er et digitale motiv fra May's Design. Printet ut på ark fra Fabriano.

Hjertestickers i puffy gull er fra Freckled Fawn. Tekstklistremerkene er fra Papirdesign.
   
"fantastisk" er stanset ut med die fra Kort og Godt, og "konfirmant" med en die fra Papirdesign. Heksagondie med sømkant er også fra Papirdesign.


 

tirsdag 26. april 2022

Posekort i svart og rosa

 Jeg har laget et posekort i en fargekombinasjon som er uvant for meg, nemlig svart og lys rosa. Kortet kan brukes som bursdagskort eller som kort til konfirmant. 

Det herlige motivet er fra Mays Design Norway. Hun har utrolig mange lekre motiv, så jeg anbefaler absolutt å ta en titt på siden hennes (link over). 

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign og Studio Light. Jeg har stanset ut vimpler med dies fra Papirdesign. Mange av de andre produktene jeg har brukt er også fra Papirdesign; kakeservietter (stor og liten), chipboardhjerte, button, dotter og tekstdies. 
Blomstene jeg har pyntet med er fra ulike produsenter. Tekststripene er fra Tim Holtz. 


Ha en fin dag.

mandag 25. april 2022

Gamer-kort til 10-års dag

 Hei og hopp!

I dag vil jeg dele et kort jeg laget til jenta mi sin 10-års dag.

Jeg har brukt et av de tøffe arkene med gamer-tema fra Papirdesign, og et passende motiv i form av en card-topper. Stjernene har jeg stanset ut med dies fra Sizzix i glitterkartong og inni dem har jeg limt baksiden av mønsterarket jeg allerede har brukt på bakgrunnen.

Tekstklistremerkene er fra Papirdesign, chipboard-teksten fra Scrapiniec. Pyntet med litt enamel dots i blått for å bryte opp alt det lilla.

Ønsker dere en strålende fin dag!
søndag 24. april 2022

Art Journal - Obstacles

Her har jeg laget en side i min Art Journal med utgangspunkt i litt vårlige farger. Bakgrunnen er laget med ulike farger Marabu Art Crayons. Fargene er dratt utover med fingeren sammen med litt vann jeg sprutet på siden.

Swirlene er tegnet med Posca-tusjer. Jeg har også hatt på litt lilla Marabu Mousse ved hjelp av en sjablong. På bakgrunnen har jeg også stemplet med et stempel fra Marianne Design. Sirkelen med sommerfugler er fra Art Tea Life.
lørdag 23. april 2022

Kondolansekort

Kondolansekort er vanskelig å sette seg ned med, men også en følelsesmessig utladning å få ferdig. Tankene går og tårene triller. 

 Mønsterarkene jeg har brukt her er fra RePrint. Stemplene og halvperlene er fra Kort og Godt, og rammedie fra Papirdesign.   


 

fredag 22. april 2022

Posekort til nyfødt

 Hei!
 
I dag har jeg to posekort til nyfødt å dele med dere.
 
Jeg har brukt noen aldeles nydelige motiver fra Mays Design Norway, og valgt farger på mønsterark ut  ifra dem. Jeg har stort sett brukt resteark her, og ellers litt små biter av bølgepapp og doilies som lå på pulten.

De store blomstene jeg har pyntet med kommer fra Prima mens de små kommer fra Papirdesign. Tekstene er også fra Papirdesign. Ellers pyntet med halvperler fra Staz.

Har pyntet med stort sett de samme produktene på dette kortet også, men her er de små blomstene byttet ut med små roser. Bladene er stanset ut med dies fra Pinkfresh Studio.

Ønsker dere en strålende dag!
torsdag 21. april 2022

Art Journal - Replace fear

Her er ennå en side i en av mine Art Journals. Denne Art Journalen er Marabu Mixed Media sin.

Bakgrunnen er malt med Schjerning tavlemaling. Oppå der har jeg brukt en sjablong fra hatt på Marabu strukturgel i grå farge med glitter i. Etter det hadde tørket påførte jeg et lett lagt med rosa Marabu akrylmousse.

Jenta er fra et digitalt ark fra Art Tea Life. Det er printet ut, klippet ut og limt fast.


Konfirmasjonskort

 Det er hyggelig med bestillingskort og det er fint å lage personlige kort til konfirmanter. Denne gangen var det guttekort jeg lagde.

På kortet har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign. Sirklene med stjerner, sirkelpynten og teksten er stanset ut av dies fra Papirdesign. Tekststripene er klistremerker fra Papirdesign
onsdag 20. april 2022

Fotball er livet

 Hei! Her har jeg laget et enkelt kort med restepapir. En tenåring som både liker gaming og fotball. Fotball er det store i livet og han har vært så heldig (og flink) og kommet med på et bra klubblag sammen med seniorene. Det gir skikkelig boost for en ungdom fra bygda :-)

Motiv fra Mays Design og ark fra Papirdesign. Teksten "Fotball er livet" er faktisk navnet på det ene mønsterarket, så det passet jo mottakeren perfekt :-) Motivet er stanset ut med rektangeldie fra My Favorite Things.

Gratulerer er montert på limputer, ellers er resten av kortet montert flatt. For en gangs skyld. :-)

Innsider med stempel fra Papirdesign på venstre side og North Star Design på høyre side.

Håper du får en herlig dag videre! :-)


tirsdag 19. april 2022

Konfirmasjonskort til gamer

 

Et lekent konfirmasjonskort til gamer. Herlige temaark som taler for seg, spicet opp litt ekstra med detaljer stanset ut i sølvfarget speilkartong. 

Tekstdiesen som preger teksten gjør seg veldig godt stanset ut i speilkartong, da kommer den virkelig til sin rett og blir lett leselig. 


Produkter:

Mønsterark:
Dies:
Pynt:

Kan også sees hos Papirdesign

Konfirmasjonskort til gutter


Konfirmasjonskort på rekke og rad, og som dere ser har jeg brukt likt oppsett på alle sammen. Kortene er laget av svart Papicolor kraft kartong. Mønsterarkene, diesene og tekstklistremerkene jeg har brukt er fra Papirdesign.

Motivene er toppers fra Felicita Design.

Epoxy dottene jeg har brukt på disse kortene er fra Marianne Design. 
 

mandag 18. april 2022

Kort i blåtoner - til jenter

 Jeg har laget to kort med motiv fra Mays Design Norway. Begge kortene er i blåfarger, men stilen er forskjellig.

Det første kortet er et bursdagskort. 
Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign og resteskuffen. 
Jeg har bygget opp lag på lag med mønsterark, kakeserviett og en chipboardramme.

Motiv og tekst er montert med 3D limputer for å skape dybde. 
Gratulerer er stanset ut med dies fra Papirdesign, og klistrmerketekstene er også fra Papirdesign
Jeg har pyntet med blomster og halvperler. Jeg valgte rosa blomster for å ta igjen rosafargen i motivet. 

Det andre kortet er et konfirmasjonskort og er laget nesten uten mønsterark.

 Jeg har brukt hvit kartong som base, og laget bakgrunnen ved hjelp av akvarellmaling, akrylpasta/akrylmousse og stensiler. Jeg har også brukt et lite bakgrunnsstempel fra Papirdesign og forskjellig washiteip. 

Konfirmant er stanset ut i svart kartong fra Papicolor, med dies fra Papirdesign. Klistremerketekstene og blomstene er også fra Papirdesign

Ellers har jeg pyntet med halvperler og laget "dråper" med Art Spray fra Marabu.


Ha en fin dag.