tirsdag 28. februar 2017

Bryllup i blått og hvitt

Jeg har laget nok en eksplosjonsboks, denne gangen til et brudepar. Og selv om rød og rosa er "romantiske" farger, har jeg falt veldig for blått og hvitt altså! Bare se her:

En sniktitt inni kaka, før jeg tar fatt på beskrivelse og bilder for alvor. Og husk at vi har en fantastisk tutorial-fane her i bloggen vår! Der finner du blant annet trinn for trinn veiledning til hvordan du kan lage din egen eksplosjonsboks.

Vi får begynne på begynnelsen: Utsiden av boksen ser slik ut. Både boks og lokk er bygget opp med Papirdesigns flotte kartong. Den er akkurat passe tykk, akkurat passe myk og fargen matcher såklart perfekt til mønsterarket fra samme produsent. Kartongen brukt her heter Monokromatisk Blå 2, og mønsterarket heter "Endelig gift" og kommer fra Hell og Lykke serien.

Oppå boksen har jeg lekt med Kort og Godt: Trykket bryllupstekst fra platen som heter M-309, og rammen er stanset ut med en dekorramme-dies som matcher disse stemplene perfekt. Jeg har også stanset ut noen blader i kartong, med dies fra dette settet: Sizzix Thinlits Die Set 14 RK - Frames & Embellishments. Blomstene er fra Kort og Godt de også.

Inni boksen har jeg pyntet med mønstserark og gode ord. Kaken er brettet av kartong og pyntet opp med samme mønsterark og blomster som på utsiden. På 3/4 flater har jeg stanset ut former og trykket ord og sitater fra samme stempelplate som på utsiden, i bryllups tema. Den 4 flaten har jeg beholdt blank, for å kunne skrive en liten hilsen fra avsender til brudeparet.

mandag 27. februar 2017

Tre enkle posekort

Hei! I dag vil vi vise frem noen enkle posekort.

Katrine:
Jeg har brukt sarte og fine mønsterark fra Studiolight som bakgrunn på kortene mine. Jeg har revet opp og limt fast washitape og deretter brukt en stensil sammen med Marabu akryl mousse.


Kortene er veldig enkelt pyntet med litt osteklut, fine roser fra I Am Roses og norsk chipboardtekst fra Wycinanka. Av og til trenger man rett og slett ikke mer.


I toppen av tagen som ligger i posen har jeg knytt en sløyfe og festet en søt note-charm fra Din Fantasi.


Wenche:Slenger med et enkelt posekort fra meg også. Her har jeg brukt mønsterark fra Studiolight og motiv fra et  Marianne Design klippeark.

Pyntet med et chipboardhjerte fra Wycinanka. Hjertet har jeg farget med rosa Marabu akryl mousse, før jeg har stæsjet det med en sløyfe.Teksten er stanset ut med dies fra Papirdesign.Produkter fra Din Fantasi, Studiolight, Marianne Design og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

søndag 26. februar 2017

Gaveposer til guttebabyer


Jeg har laget to søte gaveposer til guttebabyer. De nye babyarkene fra Papirdesign er bare så utrolig flotte. Og det er det jeg har lekt meg med her. Tekstene jeg har brukt som hoved-dekor på posene er fra et av de nydelige arkene. 


Enamel-stjernene er stickers fra Marianne Design.

En charm formet som en smokk henger ned fra den øverste blomsterklyngen, denne er fra Din Fantasi. 


"Velkommen lille venn" er en tekst jeg har klippet av fra strekkode-linjen på et av babyarkene. Denne har jeg formet til litt med fingrene og limt oppå en av blomsterdekorasjonene på posen. 


Litt småtteri er puttet i posen til den vesle gutten: 


Den neste posen er pyntet etter samme tanke: 


Enamel-hjerte stickers fra Staz på denne posen. Og blomster fra bl a I am Roses


Teksten Gratulerer er stanset ut og limt nederst på posen: Produkter fra Staz, Marianne Design og Din Fantasi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


lørdag 25. februar 2017

Babykort på rekke og rad

Babykort er noe av det koseligste å lage. Her viser vi frem et lite knippe kort:

Elin:
Hjemme hos meg finnes der et lite lager av diverse kort, men etter et lite "baby" raptus i venne- og kollegagjengen, var det nå tomt i babyboksen. Det betyr bare en ting: Scrappetid! :D

Jeg har laget flere babykort, både rosa og blå, og nøytrale for de som ønsker det:
Først ut er et nøytralt kort, i nøytrale  toner med et hint av grønt. Jeg har brukt motiv og mønsterark fra Studiolight, Tekst-stripene er fra Papirdesign, og kakeservietten bak motivet er stanset ut med Sizzix thinlits dies: Doily. Jeg har knytt på litt blonder og bånd, og tatt med små elementer av chipboards og dots. Alle kanter rufset og svertet så klart. Kortet kan brukes til gutt og jente, til flere anledninger: Gratulerer med baby på vei, velkommen til verden, dåp.

Neste kort er tenkt til gutt, i deilige blåtoner. også her mønsterark og motiv fra Studiolight. "Baby" er stanset ut med dies fra Marianne Design, og hjerteborden bak bildet er også stanset med dies fra Marianne Design. Jeg har pyntet med roser, liljer og kirsebærblomster fra I Am Roses, og hvite krølleroser fra Kort og Godt. Hvite dots er fra Staz.

Til slutt et jentete kort, med mange rosatoner. Motivet er fra Studiolight, og chipboarden fra Scrapiniec. Jeg har stanset ut sommerfugler med en Marianne Design dies, og brukt blomster fra både Kort og Godt, og I Am Roses. Jeg har sneket inn litt rosa paljetter også, samt en kakeserviett og litt blonder.

Studiolight og Staz er merker som føres via Global Hobby og Kunst her i norge. De selger sine varer ut til butikker i hele landet, og du har helt sikkert en av de i nærheten av deg :)

Wenche:

Et lite kort laget til verdens koseligste begivenhet.Mønsterark og motiv er fra Studiolight. Stempeltekster fra Kort og Godt. Enamel hjertene er stickers med herlig glittereffekt fra Marianne Design.Produkter fra Studiolight og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

fredag 24. februar 2017

Stort brettet posekort

Hei! I dag vil jeg vise frem et brettet posekort i litt større format. Ferdig brettet måler kortet ca. 9x6".

Jeg har brukt noen nydelige ark fra Studiolight. Alle paneler er rufset langs kantene før de er limt på, jeg har også kladdet litt gesso her og der. Motivet her er en tekst fra Papirdesign som jeg har stemplet på et chalkboardklistremerke og embosset i hvitt. Rammen bak motivet er stanset ut med en die fra Papirdesign, og "krussedull"rammen helt bakerst er stanset ut med en die fra Sizzix. Sistnevnte er stanset og limt i to lag, mønsterark under og vellum oppå. Blomster fra I Am Roses. Grener stanset ut med die fra Sizzix. Perler fra Staz.

Bak er det knytt sammen i en sløyfe. En søt liten hjertecharm er festet i sløyfen.

Slik ser det ut åpnet. Skrivefeltet blir på bakklaffen slik at ikke evt. pynt skaper krøll for skrivingen. Bunnen på posen er brettet inn og danner en lomme for gavekort eller pengegave.

Produkter fra Studiolight, Sizzix og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere alle en super dag!

torsdag 23. februar 2017

Sprayfarget treverksmønster

Jeg har laget en LO i A4størrelse. 


Bakgrunnen på Layouten har jeg laget med utgangspunkt i et mønsterark fra Studiolight, med lyst treverksmønster. Jeg ønsket litt mer farger og sprayet med Art Spray fra Marabu. La et kopiark over for å maskere plankene i arket. 


Jeg sprayet chipboards stjerner fra Wyzinanka med Art Spray, og har lagt noen av disse under en matte av samme mønsterark, men uten spray. De sorte effektene er laget med Distress Enamel accents. 

Med bakgrunnen klar plasserer jeg bilder i stasj, og resultatet ble slik: 


Teksfeltet har jeg stanset ut med dies fra Marianne Design, CR1390 Basic Stitch rectangle. Stripene er stemplet med clearstamps fra Marianne Designs Mixed Media serie.

Chipboards tekstene er fra Scrapiniec og pilene er fra Wyzinanka, og disse har jeg sprayet med sort Marabu Art Spray. Produkter fra Studiolight, Marabu og  Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

onsdag 22. februar 2017

Gaveposer

Gaveposer er så koselig å gi bort- innpakningen blir en gave i seg selv. 

Elin
Jeg har dekorert en liten papirpose med hank i dag. De er så praktiske til små gaver, siden de har flat bunn og kan stå av seg selv. OG de rommer faktisk litt også. Så her er det bare å fylle på med det man måtte ønske.

Her har jeg brukt mønsterark og motiv fra Studiolight. Jeg har rufset kantene litt og svertet de forsiktig. Det har jeg gjort med posen også, for å få de til å matche litt bedre. Jeg ar stanset ut en kakeserviett i hvit kartong med Sizzix Thinlits Dies Doily 2.

Chipboard teksten er fra Scrapeiniec, den har jeg pyntet litt ekstra opp med stickles glitter. Falsett perlene er produsert av Staz, for Global Hobby og Kunst. De føres av mange forhandlere i Norge.Wenche

Jeg har laget en gavepose til å putte te i. 


Herlig stempeltekst fra Papirdesign. Stemplet med embossingblekk på tavlestickers og embosset med detail embossingpulver fra Creative Expressions

Mønsterark fra Studiolight, chipboard fra Wycinanka og bloimster fra bl a I am Roses.
tirsdag 21. februar 2017

Kreativ gaveinnpakking

Hei! Jeg synes det er veldig koselig å pakke inn gaver og gjøre seg litt ekstra flid med det. Det trenger ikke nødvendigvis koste så mye eller ta spesielt lang tid. Under her vil jeg vise hvordan noen helt enkle blomster kan piffe opp en gave på 1-2-3!

Du trenger noen litt store, flate blomster, noen sprayer i farger du liker, lim og saks.

Spray noen blomster i ønsket farge. Blomstene mine er fra I Am Roses. Jeg har brukt Marabu Art Spray i fargene lemon og reseda. Jeg beholder noen blomster hvite.

Når blomstene har tørket limer jeg dem i par. En farget oppå en hvit. Jeg bruker 3L Home&Hobby E-Z runner til dette. Så klipper jeg et hull i midten for lettere å kunne tre gjennom tråd når den skal festes på gaven.

Deretter er det bare å pakke og pynte i vei!

Jeg har knytt hamp rundt gavene og knytt en knute. Deretter har jeg tredd gjennom blomsten og så en hjerteknapp, og knytt en sløyfe. Teksten og skrevet i Word, printet og klippet ut.

På en gave med litt større flate kan blomstene kanskje virke litt puslete. Da passer det fint å lime fast en kakeserviett bak. 

Håper du ble inspirert til litt kreativ gaveinnpakking. Det er ikke så mye som skal til.

Produkter fra Marabu og 3L distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.