onsdag 1. februar 2017

Nytt år, nye muligheter: Kalendere for 2017

Nytt år betyr tid for nye kalendere i de fleste hjem. Og hva er vel mer hyggelig enn en hjemmelaget? Henge på veggen, på kjøleskapet, sette på bordet, kanskje trenger du en på jobb? Mange muligheter :)

Her kommer et lite knippe kalendere for det nye året. Og et lite stikkord for disse prosjektene er resteparty ;) For de egner seg godt til å få brukt opp små biter av papir som blir til overs!

Den første er pyntet med resteark fra Studiolight, med matchende blonder og blomster fra I Am Roses. Stempeltrykket er fra Papirdesign.

Nr to er resteark fra Papirdesign. Chipboards fra Scrapiniec. Blomster fra I Am Roses. Blonder i matchende farger, og til oppheng.

Nok en kalender med Papirdesign rester. Elsker disse fargene altså <3 Blomster fra I Am Roses.

Til slutt en kalender med papirer fra Studiolight. "Hjerteklem" er stanset ut i hvit mosegummi, med dies fra Kort og Godt. Blomster fra I Am Roses, Har brukt kakeservietter på 3/4 kalendere, og her har jeg i tillegg brukt litt hamp og bling. Opphenget er av hjemmefarget hugsnugbånd på denne.

Har du laget noen fine kalendere for året i år? Da vil vi jo så klart se dem! Legg igjen link i kommentarfeltet, så dukker vi plutselig opp på leit etter ny inspirasjon ;)

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.