tirsdag 31. mars 2020

Layout med mange bilder

Hei og hopp!

I dag vil jeg dele en layout med mange bilder, og ganske fargesterke bilder.
Jeg ville la bildene tale for seg selv her og har derfor holdt fargepaletten ellers ganske så dus og nøytral.

Treverksarket i bakgrunnen er fra Studio Light. Jeg har brukt Marabu mixed media akryl mousse i fargen Mistletoe over en stensil bak bildene. Langs ytterkanten av layouten har jeg drodlet i sort med Sakura Gelly Roll penn. Pynten har jeg holdt veldig enkel. Kun litt papirpynt og klistremerker som passer til temaet, enamel geotags fra Marianne Design og tittel skrevet i Thickers.


Produkter fra Studio Light, Marabu, Sakura og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

Ønsker dere en flott dag!

mandag 30. mars 2020

Snart påskeSnart påske, og en litt annerledes for veldig mange av oss. Men vi må jo kose oss og kanskje glede noen vi er glad i. Jeg har pyntet en liten pose som jeg kan fylle med litt godsaker.

 Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light. Dies fra Marianne Design.

Stemplet tekst fra Papirdesign

Produkter fra Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Kort til guttekonfirmantKortet er 15 cm høyt og er laget av hvit Papicolor kraft kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light.

Motivet er en topper fra Felicita Design.

Den blå metallhempen øverst på motivet er fra en Red Bull-boks.

  Gratulerer er en chipboard fra Wycinanka. Stjernene er chipboards fra Papirdesign

Tekstklistremerkene jeg brukt både på forsiden og innsiden av kortet er fra PapirdesignJeg delte en 12"12" kartong i to og brukte den ene halvdelen som base til dette kortet. Brettet inn fra begge sider og limte den ene delen til en pengelomme.

Kanskje en personlig kopp også kan være koselig å gi ?Kruset har jeg sublimert. Lurer du på hva sublimering er, så ta en kikk hos CreativeArt.no, de fører utstyr til dette. Kort fortalt er dette metoden for å trykke motiver og tekst på diverse underlag ved hjelp av sublimeringsprinter og varmepresse. Koppene tåler å vaskes i oppvaskmaskin.

Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.søndag 29. mars 2020

Alle skulle hatt en venninne som deg

Endelig kom inspirasjon over meg, til å scrappe et vanlig kort igjen! Så koselig å lage bursdagskort til venner og bekjente. Jeg har lenge brukt av lageret mitt, men nå som det begynner å tømmes er det lettere å finne inspirasjon til å lage nye kort:


Her har jeg benyttet lekre mønsterark fra Papirdesigns "Lille gull" serie. Jeg har brukt arkene som heter Hjertelig blå og Sjarmtroll. I tillegg har jeg brukt mønsterark fra Studio Lights "Summer feeling" blokk i str 15x15cm. Jeg har stanset ut kakeservietten bak motivet med dies fra creative expressions.


Jeg har brukt motiv fra maja design denne gangen, og må si at jeg elsker å kombinere demin-blå med gammelrosa! Herlig kontrast, og veldig lun følelse i disse fargene. Jeg har skrapet opp kantene på alle paneler, og svertet de med favoritten min fra distressblekk: vintage photo.


Jeg har brukt "gratulerer" sticker fra Papirdesign, samt stempel fra stempelplaten PD 18477 Venninne.

Blomster fra prima, rosa dotts fra marianne design. I tillegg har jeg blandet litt Amsterdam Akryl i fargen Titanum White, med vann, og sprutet litt her og der. Dette synes jeg gir veldig fint liv i kortet. På taggen i kortet har jeg brukt Hugsnug bånd som er hjemmefarget. Tips til hvordan dette kan gjøres, finner du HER.


Flere brukte produkter er forhandlet av Global Hobby og Kunst. Om du ønsker å finne din nærmeste forhandler, ta en tur innom deres hjemmeside HER.
Infinity - Endless fear

I dag tenker jeg å dele en av mine mer personlige art journal sider med dere. Det har seg slik at når livet banker på døren, med alle sine tøffe utfordringer og krav, da er scrapping og mixed media min terapi. Og etter at jeg oppdaget mixed media stilen og art journaling, så har det blitt min måte å tømme hode for tanker og følelser. 

Jeg deler ikke alle mine "dype" prosjekter med dere, men i dag skal dere få ett av dem i detaljer:


Jeg bruker Marabu sin Art Journal i str A5, og scrapper ofte dobbeltsider når jeg først går i gang. Jeg velger å lime to og to sider sammen for å få litt mer robuste og stive sider, før jeg starter. 


På dette prosjektet har jeg bukt primært Marabu Mixed Media Art Crayons. Jeg har preparert siden min med Amsterdam sin hvite gesso, og lagt på struktur med stensil og Marabu Mixed Media Paste.


Da dette prosjektet ble til, satt jeg med hode fult av ord. Vonde og usikre. Jeg følte at jeg stirret ned i en avgrunn uten å vite hva som befant seg der nede, på godt og vondt. Og hadde behov for å illustrere akkurat den følelsen. Følelsen av at det vonde og vanskelige blir altoppslukende, selv om det er lyse punkter og lyse omgivelser også... 

Dermed bygget jeg opp siden med et perspektiv inn i mørket.


Da fargene var på plass, følte jeg at noe manglet. SÅ da måtte jeg fram med mine sirkler da, for de har dere kanskje sett at går igjen i mine MM prosjekter? Det er moro å lage kontraster og konturer. Jeg brukte lokk og korker i ulike størrelser, dyppet de i Amsterdam Akryl maling (titanium white), og trykket på plass. Deretter farget jeg opp kontrastene og markerte omkretsen med kullstifter. 


Hvite splatter hører til et hvert prosjekt hos meg om dagen, og det eneste som gir meg skikkelig hvit effekt er å vanne ut litt akrylmaling. Til slutt ord, ord som beskriver, ord som uttrykker en følelse. En miks av ord fra Tim Holtz Ideology - Big Chat. De store ordene "Endless" og Infinity" har jeg trykket med tre-alfabetet mitt. Alle ord er svertet på kantene, før de ble limt på med Amsterdam Gel Medium Matt. Så da har dere fått en hel haug med følelser servert i et bildetungt innlegg fra meg i dag ;) 

Flotte produkter fra Amsterdam og Marabu distribueres via Global Hobby og Kunst, finn din nærmeste forhandler ved å titte innom deres hjemmeside HER.

lørdag 28. mars 2020

Tre gode venner


Katta vår er veldig glad i å snike seg inn i senga til minstemann. Og som regel når jeg finner han der, ligger han i armkroken hans. Denne kvelden var armkroken opptatt av minstens kjære Mikkel Rev, så katta lå på hodeputa. Her har jeg hatt et dypdykk i gamle ark i kombinasjon med nyere ark. Bakgrunnsarket er bl.a et av mine favorittark fra Basic Grey sin "storhetstid".


Jeg har brukt en tab-die fra Marianne design til å lage tabene over bildene. Teksten er skrevet med skrivemaskin før jeg stanset de ut. Blomsten kommer fra I am Roses.fredag 27. mars 2020

Velkommen til verden!

Heisann!

I dag vil jeg dele et par babykort til noen nye verdensborgere.
Begge kort måler 5,5" x 5,5" og basen er brettet av hvit kartong fra Papicolor.
På det første kortet har jeg kombinert mønsterark fra Papirdesign og Studio Light, samt en bit vellum med trykk. Motivet er fra I Love Digi Designs.

 Pyntet med blå roser fra Papirdesign og diverse andre blomster fra I Am Roses. Enamel hjerter og dotter er fra produsenten Staz.

Den store teksten er stanset ut med en die fra Kort&Godt i hvit mosgummi fra Folia

På det andre kortet har jeg kun brukt mønsterark fra Studio Light. Motivet er også her fra I Love Digi Designs.

Pyntet med roser fra Papirdesign, samt snurreblomster og pyntebær fra Kort&Godt. Halvperler fra Staz.

Produkter fra Papicolor, Studio Light, Staz og Folia distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. For hjelp til å finne din nærmeste forhandler, ta en titt HER.

Ønsker dere en flott dag!

torsdag 26. mars 2020

Gratulerer med dagen

Jeg har laget et kort med de utrolig nydelige arkene fra Papirdesign. Jeg elsker disse fargene i stripene og det søte uttrykket det gir.

Pynten bak motivet er stanset ut med en die fra Papirdesign. Det er stanset ut i mosegummi. Buttonen er også fra Papirdesign.


Produkter fra mosegummi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


onsdag 25. mars 2020

Eksplosjonsboks til bryllup

Jeg har laget en eksplosjonsboks til brudepar. Inni har jeg pyntet ei "kake" som kan skjule for eksempel en pengegave.Eksplosjonsboksen er laget etter denne malen, av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light. Rammen på lokket er stanset ut med die fra Creative Expressions, og teksten er en die fra Papirdesign. Blomster fra I am roses og perler fra Kort og Godt.

Kaka kan fint lages med kun kartong/papir, men jeg tok en liten snarvei og brukte en base av en rimelig kakeform jeg kjøpte på ebay for en liten evighet siden med dette i tankene.Jeg kledde formen med mønsterark og laget "krem" av Cosmic Shimmer Fluffy Stuff som puffer opp når den varmes med varmepistol.

Som på lokket er også her blomster fra I am roses og perler fra Kort og Godt, samt halvperler fra Papirdesign.

Kaka hviler på et plastlokk fra en tom emballasje etter perler fra Kort og Godt. På den måten holder kaka seg på plass inni boksen.Tekstene er stempler fra Papirdesign.Produkter fra Cosmic ShimmerPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

tirsdag 24. mars 2020

Til Brudeparet

Jeg har laget et bryllupskort i brunt og hvit, primært med flotte papirer og produkter fra Papirdesign:


Jeg har brukt en hvit papirpose som base, denne gangen har jeg laget åpning på siden i stede for på toppen. Posen er målt opp til ca 15x15 cm. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesigns kolleksjon "Bryllupsfest" og "Sjokolade". Fra Bryllupsfest-kolleksjonen har jeg brukt "Brudebukett" arket og tekste fra "Til de nygifte". Jeg har brukt "Sjokoladeplate" arket til å skape kontraster med. 


Jeg har stanset ut den fine hjerterammen med dies fra settet "Hjerteklem", og vimplene med "Vimpel" dies i to ulike størrelser. Hjertene som er pyntet med, er fra rammen.


Til dekor har jeg valgt en stor og en liten kakeserviett, blomster fra 49th market, det samme er bladene. Jeg har brukt kvistkartong fra Papicolor til å lage tag i kortet mitt, og kantene har jeg punchet med en hjertepunch fra Martha Stewart.


På innsiden har jeg også valgt å ta med et motiv + tekst fra arket "Til de nygifte".


Kantene er rufset litt og svertet, før alle panel er montert.mandag 23. mars 2020

Vikareleven


I fjor hadde vi førsteklassing, noe han grudde veldig for. Denne layouten er fra når vi var på besøksdag på skolen, og han skulle treffe klassen han skulle gå i. Han sto klin oppi meg hele tiden, og ville hverken hilse på lærer, rektor eller stå med de andre elevene. Så mens de andre foreldrene tok bilder av barna sine stilt opp med klassen, kikket han opp på meg og smilte, så jeg fikk tatt dette flotte bildet i stedet.
Bakgrunnsarket og det lille arket bak bildet kommer fra Studiolight. Jeg har valgt å holde denne layouten veldig enkel for å få frem historien bak bildet, og har derfor kun pyntet helt minimalt med en liten bit ark bak bildene, samt et hjerte. Tekststripene er skrevet på skrivemaskin. Den store teksten er klippet ut fra et mønsterark.