tirsdag 31. august 2021

Herrekort med gule detaljer

Hei!

Jeg har børstet støv av boksene med embossingpulver. Disse blir absolutt brukt mest til tekststempler her hos meg (og oftest til juleprosjekter av en eller annen grunn), men denne gangen har jeg brukt embossingpulveret sammen med tøffe bakgrunns-stempler fra Studio Light og laget noen herrekort.

Øvrige produkter:

-Papicolor kartong 
-Studio Light motiv 
-Papirdesign tekstklistremerker
-Papirdesign buttons
-vellum
-enamel accent
-skrue-brads
-hyssing
-labels

Det første kortet måler 4x8 inch. Her har jeg malt med akryl før jeg brukte stempler og embossingpulver.


Det andre kortet måler 4x6 inch. Produkter fra Studio Light, Papicolor, Amsterdam og Folia distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en fin dag!

mandag 30. august 2021

AJ - Starting tomorrow

 Denne siden er laget i min Art Journal. Denne Art Journalen er Marabu Mixed Media sin. Jeg har malt bakgrunnen med bla ulike farger Amsterdam-akrylmaling. Jeg har dratt fargene i hverandre, lagt på følere lag og lekt med med både farget pulver og fargestifter jeg hadde liggende. Når bakgrunnen var tørket, la jeg på et lag med tissue paper med mønster. Jeg har brukt Amsterdam Transpraent Gesso til å lime alt fast.Produkter fra Studio Light, Marabu og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


søndag 29. august 2021

Konfirmasjonskort i lillatoner

Kortet er laget i 15cm*15cm av lilla perlemor Papicolor kartong. Mønsterarkene, buttons og dies jeg har brukt er fra Papirdesign. Bortsett fra rammediesen på kortet til høyre, denne er fra Go Kreate. 

Epoxyhjerter er fra Staz.  

Motivene er et digitale motiv fra MamaVibesInk. Printet ut på ark fra Fabriano.


Produkter fra FabrianoStazPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

 


lørdag 28. august 2021

ArtJournaling : Hello

 I dag har jeg en dobbel-side i min StudioLight Art Journal. Det er litt uvant å jobbe med 15x15 format, men denne journalen er så genial med at sidene kan tas ut og settes inn som man ønsker. Det er så kjekt å ha flat overflate å jobbe på :D 


Siden er til en forandring preppet med sort Amsterdam Gesso. En utfordring for min egen del, å jobbe på mørk overflate i stede for lys. Men jeg hadde lyst å vise dere den kule effekten Marabu Mixed Media Art Crayons gir på mørk bakgrunn, for de er så utrolig pigmentsterke og flotte farger! Her har jeg laget kuler, eller bobler om du vil. Det er det morsomste jeg vet med disse krittene, å jobbe i sirkler med å skape skygger og effekter. 


Først har jeg lagt på struktur med stensil og Marabu Mixed Media Acryl Paste. Deretter har jeg plukket ut korter i ulike størrelser, dyppet i Amsterdam Akryl maling (hvit) og trykket sirkler her og der, latt det tørke og så lekt med krittene. De er i tillegg til å være pigmentsterke, også ganske myke og fete. Dette gjør det veldig lett å jobbe fargene utover, blande de i hverandre ol. Jeg bruker fingeren her, føler jeg har best kontroll. 

Når fargekombinasjonen er som ønsket, leker jeg med Sakura Gelly Roll og Posca tusjer for å skape detaljer. Jeg har primært brukt hvit, men også dratt inn litt detaljer i gull til en forandring.


Til slutt trengte siden et blikkfang, og jeg falt for denne kule dama her. Den er fra en digital produsent ved navn Art Tea Lifte, og kommer på et ark med mange ulike løse deler som man kan sette sammen til sitt eget uttrykk. Veldig kult i grunn, spesielt til type AJ prosjekter. Min dame har i tillegg fått vinger :p 
Jeg har brukt både ord og elementer på flere plasser på sidene mine.En liten bonusside på tampen i dag: 
Har hatt liggende en liten sort journal fra Sakura i str 12x12 cm. Både formatet og de sorte arkene har gitt meg litt sperre og frykt for å prøve på journaling i den. MEN nå har jeg gjort det da ;) Litt prøving og feiling, og noen "male over og starte på nytt" runder senere:


Motivet fant jeg i en Studiolight 3D blokk, og fargene inspirerte meg. Jeg har brukt hvit Amsterdam Standard Akryl i fargen Titanium White sammen, sammen med stensil til bakgrunnen. Deretter har jeg laget detaljer med Sakura Gelly Roll penn i lyseblått og hvit (fra serien Moonlight). Tekststrimlene er også fra Studiolight, og de lyseblå strazz-perlene er fra Staz.
 


Produkter fra Amsterdam, StudioLight, Marabu, Sakura og Posca distribueres via Global Hobby og Kunst. Titt innom hjemmesiden deres for å finne din nærmeste forhandler.fredag 27. august 2021

You belong amongst the flowers - Art journal

 Heisann!
 
I dag vil jeg dele en art journal side med dere. Denne har jeg laget i Dylusions 8x8 boken min.
 
Bakgrunnen er laget med Amsterdam akryl og påført med brayer, og er egentlig bare restene fra når jeg har arbeidet med gel plate. Det er helt supert å rulle av overflødig maling i art journalen, så har man et flott utgangspunkt når man skal i gang med en side. For å gi bakgrunnen det lille ekstra påførte jeg hvit Amsterdam akryl med en svamp gjennom en lekker stensil fra Studio Light. Denne stensilen har fått bein å gå på her siste tiden, absolutt en ny favoritt!
 
  Blader, blomster og jenten er alle papirelementer fra Studio Light - Art by Marlene, og er festet med Amsterdam gel medium. Jeg har også brukt noen rub-ons blader fra Studio Light. Det var overraskende enkelt og moro å bruke rub-ons til art journaling. Jeg skrapte den over på siden på vanlig vis og la et beskyttende lag med gel medium over etterpå.
 
Jeg har brukt en Stabilo all blyant sammen med Sakura KOI vannpensel for å skyggelegge rundt elementene. Jeg har også brukt Posca Paint Markers for å drodle og legge til litt ekstra detaljer.
 
Ordet Blossom er også en rub-on, mens tekststripen er klistremerke fra Studio Light - Art by Marlene.
 
Produkter fra Amsterdam, Studio Light, Sakura og Posca distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.
 
Ha en super dag!


torsdag 26. august 2021

Bursdagshilsen

   Et bursdagskort i slimlimeformat fra meg i dag. Dette kortet kan du også se hos Papirdesign


Jeg har brukt av påskearkene som er er supre til prosjekter uavhengig av sesong. Herlige friske farger. Tekstdetaljene har jeg stanset ut i selvklebende kork.Produkter:
Mønsterark:

PD 2100585 Påskekos
PD 2100584 Påskeegg
Dies:
PD 2100495 Bursdagshilsen vintag
PD 2100499 Slimcard Base
Pynt:
Dotter, rød
Diverse:
PD 17364 Limputer, miks


AJ - Spread your wings

 Jeg har laget en dobbelt side i min lille Art Journal. Jeg liker så godt størrelsen på denne boken, en Sakura Note Sketchbook i 12*12cm.  

Bakgrunnen er malt med turkis maling fra Amsterdam-akrylmaling og hvit Gesso

Motivet med familien er fra en die cut-bok fra Studio Light. På hver side har jeg stemplet med et stempel fra Studio Light.Produkter fra Studio Light og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


onsdag 25. august 2021

Slimline-kort

   


Et jordbær-søtt slimline-kort fra meg i dag. 
Produkter:
Mønsterark:

PD 2100585 Påskekos
2100591 Jordbærklem
2100590 Jordbær
Dies:
PD 2100500 Slimcard sirkler
Pynt:
2000461 Påske button
Diverse:
PD 17364 Limputer, miks

Kortet kan du også se hos Papirdesign

Konfirmasjonskort

Jeg har laget et par konfirmasjonskort til gutter. Det skal ikke mer til enn å kutte ned halve forsiden av kortbasen, før et helt vanlig 15cm*15cm kort får et mer spennende preg.

Begge kortene er laget av Papicolor kraft kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign.

Motivet på det første kortet er fra Maja Design, på kort nummer to er motivet fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano. 

Vimpel-die og tekstklistremerker er fra Papirdesign. Epoxy-stickers er fra Marianne Design. Charms fra restekassen. 
Produkter fra Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


tirsdag 24. august 2021

En liten sjokoladehilsen


Hei og hopp!
 
Bedre sent enn aldri å vise frem en enkel liten sjokoladehilsen som jeg gav bort i påsken.
Ideen kan jo lett overføres til bursdagstema, jul, morsdag, farsdag og det man måtte ønske.
 
Jeg har brukt et nydelig ark med påsketema fra Papirdesign og stanset ut med dies fra samme produsent. Den største av de to jeg har stanset ut har jeg brettet i to og stiftet fast i cellofanposen som sjokoalden er pakket inn i. Deretter har jeg limt på den minste og på den måten dekket stiftene. 
 
I toppen har jeg punchet to hull og knytt en sløyfe av blonde og hyssing. Pyntet enkelt med to blomster jeg har limt i hverandre. Halvperlene kommer fra Staz, som distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en fin dag!mandag 23. august 2021

AJ - Leave a little sprakle

 Jeg hadde lyst til å lage en litt sart side i min Art Journal. Denne Art Journalen er Marabu Mixed Media sin. Jeg har malt bakgrunnen med ulike farger Amsterdam-akrylmaling og hvit Gesso

Motivet er klippet ut av et risark fra Studio Light. Langs kantene har jeg svertet med Marabu Art Crayon i fargen svart. Stjernene er klistremerker fra PapirdesignProdukter fra Studio Light, Marabu og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


søndag 22. august 2021

Lille prinsesse

Hei alle sammen! Her har jeg laget et kort til en liten prinsesse. Jeg har brukt digimotiv fra etsy. Norskprodusert av Mays design (MaysDesignNorway) og herlige motiv med en sart, fin strek. Det er verdt en titt! :-)

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign fra serien "Mens vi venter". Motivet er stanset ut med sirkeldie fra Crealies og limt på en ramme fra Lifestyle crafts og så montert på limputer. Teksten øverst er fra samme sett som motivet. Motivene kan også kjøpes enkeltvis. Ellers er det brukt klistremerke og rosa blomster fra Papirdesign og charm fra Korthobby.

Her ser man litt bedre dimensjonen limputene gir. Innsidene ble bare et helt enkelt skrivefelt, så tok ikke flere bilder av det :-)


Da håper jeg dere alle får en strålende dag!