onsdag 31. mars 2021

Pyntet Toffifee

  Jeg har liftet et sjokoladekort Mona i designteamet til Papirdesign har laget. Originalen kan du se HER


Jeg har dekorert en Toffifee-eske:


"Sjokoladene" har jeg laget ved hjelp av sirkelen rundt fotballen i bordkortsettet fra Papirdesign. Denne sammen med en 1"punch. Matten de er montert på er av selvklebende kork. Montert med 3d-limputer og piffet opp med litt embossingpulver i bronse og gull. 
Produkter:
Papir:
Dies:
Stempel:
PD 2000353
Annet:


Kort med washitape

Jeg så et utrolig stilig kort på Facebook for en tid tilbake som jeg fikk lyst til å lifte. Dessverre har jeg ikke navnet på den som la det ut lenger, men ideen har jeg hatt i hodet og endelig fikk jeg prøvd det ut selv.

Jeg har lagt på 3 ulike type washi-tape på bakgrunnen og deretter limt fast en firkant med utstanset sommerfugl oppå. Sommerfuglen er en die fra Papirdesign. Teksten er et stempel fra Papirdesign.
tirsdag 30. mars 2021

En smakfull hilsen

 Hei alle sammen! I dag vil jeg vise dere et kort med vin-tema. Flotte stempler fra Kort og Godt passet flott til anledningen og kombinert med mønsterark fra Papirdesign blir det en perfekt match! :-)

Jeg digger å kombinere produkter fra flere produsenter, her synes jeg Kort og Godt og Papirdesign utfyller hverandre så fint! Stempler fra Kort og Godt og ark og flaskedie fra Papirdesign. Glasset er embosset i fargen rust, teksten er stemplet med svart blekk og embosset med klart embossingpulver. Sirkelen med glass og flaske er montert på limputer, hele panelet er også montert på foamtape. Det gir litt ekstra dimensjon.

Ellers har jeg brukt litt diverse blomster (Prima og WOC) og en charm fra Korthobby.

Innside med skrivefelt og stempel fra samme stempelplate fra Kort og Godt. Stanset ut med rektangeldie fra My Favorite Things.


Ønsker dere alle en herlig dag! 
mandag 29. mars 2021

Sjekk Vipps

  

To smarte vimpelkort til vipps-gaver, laget med produkter fra Papirdesign.

 Produkter:

Mønsterark:

Dåpskort til gutter

 


Jeg har laget tre kort til babygutter. Alle kortene er  er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene, diesene og button jeg har brukt er fra Papirdesign.

Epoxyhjertene er fra Staz. Tekstene har jeg skrevet på PCen og printet ut på ark fra Fabriano.

Motivene på de to første kortene er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano. 

Motivet p ådette siste er en topper fra Felicita Design: 


Produkter fra FabrianoStaz og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

søndag 28. mars 2021

The secret? Keep going

 Jeg har en ny side i min Art Journal å vise frem, denne gangen i blå-grønne toner. Og denne siden ble jeg bare SÅ glad i <3Først og fremst en liten matereal-liste:
* Art Journal fra Marabu.
* Washitape og gamle boksider til struktur.
Amsterdam Gel Medium (Matt) til å feste elementer med.
Amsterdam Akryl Gesso (Transparent og White) til grunning og blanding av farger.
* Ønsket stensil og paste eller heavy gesso. Jeg bruker Marabu Akryl Paste.
* Stempelpute og bakgrunnsstempel: Jeg har brukt tekststempel og Memento Inkpad (Tuxedo Black).
* Tekst og motiv etter eget ønske (Blomster og sommerfugler fra Maremismallart, Tekst fra Dina Wakley).
Sakura Pigma Micron penner og Koh-i-noor kullbyant til detaljering og skyggelegging.


Siden bygges opp lag for lag: Først grunning, så tekstur med papir/tape, deretter mer grunning og så struktur med paste og stensil. Lek og moro med farger følger: Vann på sprayflaske, art sprayer i ulike valører. Disse sprayer jeg ikke på, men skrur opp korgen og "drypper" pigmentene ned på våte partier. Så er det bare å snu og vende på siden, slik at fargene flytter seg dit jeg vil ha de. Jeg tørker i mange prosesser, bruker varmepistol, for å få lag på lag. Dette gir fin dybde og kontrast i sidene.


Fargene velger jeg ofte basert på motiver, mens andre ganger er det fargen som kaller på meg og motivene må velges etterpå ;) Når jeg er fornøyd med fargebildet, stempler jeg med tekststempel og fester elementene mine, før jeg skyggelegger og streker opp for å fremheve detaljer. Dette er kanskje den jobben jeg bruker mest tid på, den "siste finishen" som gjerne tar laaaaang tid for min del. Perfeksjonist til fingerspissene, men jeg øver på å slippe litt tak!Har du lyst å prøve noen av produktene jeg har brukt her?
Global Hobby og Kunst distribuerer varer fra Amsterdam, Marabu, Sakura, Memento og Koh-i-noor. Deres hjemmeside inneholder informasjon du trenger for å finne din nærmeste forhandler.


 

lørdag 27. mars 2021

Endelig litt stillhet

 

Det er ikke alltid bare-bare med en lillebror med munndiarè. Storebror så sitt snitt til å tape igjen munnen, så da ble det endelig stillhet. ;) Jeg har brukt mønsterark fra StudioLight på layouten, både hovedarket og småarkene. Jeg liker utrolig godt StudioLight sine ark, spesielt fra Denim Saturday serien og Scrapbook Essentials, der har de mange ark som er maskuline og flotte til guttelayouter. 

Jeg har brukt en gammel frøpose som en del av pynten. Jeg synes det er litt moro å få slengt på litt "annet" på layoutene innimellom. Frøposen passer spesielt godt siden vi er i min mors hage, og hun er en racer på hage og frø. Rivekanten er en lekker die fra StudioLight. Tagen og taben er dies fra Marianne design.

Tittelen er stanset ut i mosgummi. Ostekluten er opprinnelig hvit, men er farget med sort blekk. Den runde teksten har jeg laget selv, og stanset ut med en 1 inch punch, og limt på en pebble for å få den med 3D-effekt. Fjæra er en die fra Sizzix
fredag 26. mars 2021

Believe in something absurd - Art Journal

 Hei og hopp!

I dag vil jeg dele en art journal side i Marabu mixed media boken min. 

Jeg har brukt Amsterdam akryl i fargene king's blue, turqoise green, permanent blue violet, quinacridone rose l.t. og titanium white. Som collage-elementer har jeg brukt gamle noteark, washitape fra Studio Light, collage ark fra Studio Light og mange sommerfuglklistremerker fra Maggie Holmes. Jeg har festet disse til siden med Amsterdam gel medium. Jeg har også brukt et par stempler fra Marinne Design på bakgrunnen.

 

Ansiktet er fra Dina Wakley, og jeg har tegnet over det og gitt det noen ekstra detaljer med Posca paint markers. Rundt hodet har jeg påført akrylmaling gjennom en stensil for å danne en slags glorie. Teksten er et Dylusions stempel, og også her har jeg gått over med Posca.

 

For å skyggelekke rundt sommerfuglene har jeg brukt en sort Marabu art crayon sammen med Sakura KOI vannpensel.

Produkter fra Marabu, Amsterdam, Sakura, Posca og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag!


torsdag 25. mars 2021

Påskehilsen til venninner

I fjor på denne tiden hadde jeg aldri trodd at den spesielle situasjonen med korona ville vare så lenge som den har gjort, og i tillegg at det ser ut til å fortsette. Jeg hadde derfor lyst til å lage en liten påskehilsen til noen av mine venninner som jeg ikke har sett på veldig lenge.Jeg har lagt to Kvikk Lunsj oppå hverandre og dekorert rundt dem. Mønsterpapiret er fra Papirdesign.  Den hvite rosen er også fra Papirdesign. Bladene er stanset ut av en die fra Papirdesign. Hjertet er stanset ut av en die fra Marianne Design. De små stjernene er stanset ut av en die fra Papirdesign.

På kortet har jeg malt bakgrunnen med gul og lilla maling fra Amsterdam. De lilla firkantene er mosegummi stanset ut av en die fra Papirdesign. Det samme er stjernene. Den lilla rosen er også fra Papirdesign. Mønsteret under teksten er fra et digtalt ark fra Art Tea LifeJeg laget tre like sett som er til tre venninner.Produkter fra Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Art Journal - All of us are crazy

 Her er en side i en av mine Art Journals. Denne Art Journalen er Marabu Mixed Media sin. En av de store fordelene med denne, er at sidene er tykke og gode, og tåler flere lag med maling.

Bakgrunnen på denne er malt med lilla, sort og grå Schjerning tavlemaling. Motivet er fra et klippeark fra Dylusions. Langs kantene har jeg brukt sort paste sammen med en sjablong.

Jeg har stemplet her og der med flere av stemplene jeg fikk i Studio Light sin adventskalender for 2020.
 

Produkter fra Marabu og Schjerning distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

onsdag 24. mars 2021

Vinkort

 Hei alle sammen! Her har jeg laget et vinkort med herlige stempler fra Kort og Godt og mønsterark fra Papirdesign. Det er fantastisk at man kan kombinere produkter fra de norske produsentene, vi trenger de alle sammen! :-)

Mønsterark og blomster er fra Papirdesign, stempler er fra Kort og Godt. Tekstener stemplet med grå stempelpute, glasset er embosset med Liquid platinum fra Ranger, klippet ut og limt på limputer. Hele sirkelen er også montert på limputer. Det firkantede panelet er så montert på foamtape, rammen her er fra Joy crafts. En claskecharm fra Korthobby som pynt.

Stående kort denne gangen. Synes de gjør seg så fint. 

Duse blå og grå farger går fint sammen.

Innside med skrivefelt med stempel fra samme stempelplate fra Kort og Godt. Stemplet med lys grå stempelpute.

tirsdag 23. mars 2021

Bursdagskort

  


Jeg har laget et bursdagskort, et såkalt "shakercard". Jeg har brukt et firkantet plastvindu jeg hadde liggende, og fylt med noen små trehjerter foran stempelteksten. 

Kortet kan du også se hos Papirdesign

 Produkter:

Mønsterark: