lørdag 30. juni 2018

Små bursdagskort


I dag vil jeg vise en liten samling enkle bursdagskort, laget med printede motiver fra By Digital Paper. Det er virkelig praktisk å ha noen kjappe kort å finne frem når ungene skal i bursdag.


Det første kortet er laget med die fra Kort og Godt. Mønsterpapiret kommer fra en 6x6 Pad fra Studiolight i serien So Spring. Blomstene kommer fra I am Roses


De fire siste kortene er laget som nesten kopier av hverandre, men med litt forskjellig plassert pynt og tekst. Jeg har brukt et rosa mønstret ark som matter bak motivene, og deretter pyntet helt enkelt med små tekststriper, samt utstansede ord  med dies fra Papirdesign og Studiolight So spring. Til sist har jeg sprutet litt med Marabu Art Spray i fargen sølv. Rundt kantene på noen av kortene, har jeg streket opp med Sigma Micron penn
Sigma Micron penn

fredag 29. juni 2018

Sommer-LO

Hei og hopp!
I dag vil jeg dele en sommer-LO med dere. 
Jeg har brukt herlige mønsterark fra Studiolight -So Spring. Bakgrunnsarket er 12x12 mens mange av lagene bak bildene er hentet fra 6x6 blokken.

På bakgrunnen har jeg festet litt tissue paper med mønster fra Tim Holtz ved hjelp av matte medium, og deretter dekket hele siden med transparent gesso fra Amsterdam før jeg svampet på distress oxide i to farger (gul + rosa).

Bak bildene har jeg bygget opp med mønsterark og finrillet bølgepapp fra Folia.  Tittelen er "sommer&sol og is!" og er satt sammen av et stempel fra Kort&Godt M-391...

...og Thickers bokstaver.  Under tittelen har jeg stemplet datoen, samt enda et søtt stempel fra Kort&Godt stempelplaten M-391.

Til journaling har jeg forelsket meg helt i Sakura Pigma Micron penner, på siden her har jeg brukt gul penn. Disse pennene kommer i nærmest alle regnbuens farger så du finner helt sikkert en som matcher ditt prosjekt. Man får kjøpt dem i sett og enkeltvis.

Produkter fra Studiolight, Amsterdam, Folia og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

Håper du ble inspirert til å foreta deg noe sommerlig ved scrappepulten.

Ha en super dag!

torsdag 28. juni 2018

Kort med graderte bakgrunner

Jeg fikk nylig denne lekre diesen fra Memory Box som jeg har brukt på begge disse kortene, og det gikk altså ikke lang tid før jeg måtte teste den.  Bakgrunnen er laget med Tim Holtz Distress Oxide og die cuten jeg har stanset ut er limt oppå.
De små gule og blå blomstene på kortene er fra I am Roses. Snurreblomstene og glittertrådene bak blomstene er fra Kort og Godt.
På dette kortet påførte jeg blekket på en litt annen måte slik at fargene ble mer sjattert. Jeg valgt også gul farge på die cuten jeg stanset ut.
onsdag 27. juni 2018

Konfirmasjonskort til gutter

Hei alle sammen!

I dag har vi lyst til å vise dere konfirmasjonskort til gutter. 

Hege:
Når jeg skal lage konfirmasjonskort, finner jeg ofte frem produkter fra Papirdesign. De har så mange tøffe mønsterark som passer til anledningen og det beste av alt... de nye og gamle arkseriene matcher og kan brukes sammen.

Det første kortet er laget til en fotballinteressert gutt.  Kortet er brettet i kartong fra Papicolor i fargen natur kraft og måler 5,5 x 5,5 tommer. Det er en størrelse jeg bruker mye når jeg lager kort.

Både mønsterark, dies og stempel jeg har brukt er fra Papirdesign. Det blå arket er fra årets serie "Fremtidsdrømmer", mens fotballarkene er fra tidligere kolleksjoner. Fotballarkene er stanset ut med vimpeldies. "Konfirmant" er stanset ut i blå mosegummi.


Det andre kortet er laget til en gutt som er datainteressert. Dette kortet er også 5,5 x 5,5 tommer og brettet i kartong fra Papicolor i fargen natur kraft.

Mønsterark, tekststempel, stjernedies og dies med hullmønster er fra Papirdesign. Arket med datamaskiner er fra en tidligere kolleksjon, mens de andre arkene er fra "Fremtidsdrømmer", som var ny i vår. PCen er stanset ut i naturfarget bølgepapp fra Folia, med dies fra Marianne Design. Teksten er stemplet med Versamark vannmerkepute og embosset med Cosmic Shimmer Detail Emboss Powder fra Creative Expressions i fargen True White.


Jeg har laget pengelomme på innsiden av kortet. Jeg har brukt vokset bomullstråd fra Kort og Godt i tagen.

Produkter fra Papicolor, mosegummi, Marianne Design, Folia, Versamark og Creative Expressions forhandles av Global Hobby og Kunst i Norge. Ta gjerne kontakt for å finne din nærmeste forhandler.


Wenche: Jeg har fått litt dilla på å bruke de store diesene fra Studio Light som kortbase. På dette kortet har jeg brukt Studio Light Die A6 – Basics Nr.82. Stanset ut i hvit kraft kartong fra Papicolor.

Mønsterarkene er fra Papirdesign. Det samme med stempeltekst, gutte-, tekst- og vimpel-die. "Konfirmant" er stanset ut i grå mosegummi. Også orange og gule dots er fra Papirdesign.

Produkter fra Studio Light og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

tirsdag 26. juni 2018

Dream - Explore - Inspire - Art

Visste du at mønsterark ikke bare trenger brukes til kort og LO? Jeg ble så superinspirert av disse nydelige arkene fra Studiolights "So Spring" serie, at jeg fikk lyst å prøve de som fokus på et mixed media bilde! Og vet du, jeg synes det funket jeg... 

Bilderesultat for studiolight so spring 03

Da jeg startet på dette prosjektet, tok jeg utgangspunkt i dette mønsterarket. Det eneste jeg hadde klart for meg, var at jeg ville ha den store lekre rosen oppe til venstre som hovedfokus. Jeg delte arket opp i mange små deler, stanset ut kvadrater og rektangler med dies og begynte å pusle rundt på platen min (som forøvrig er en papplate av samme tykkelse som baksiden på en tegneblokk).


Veien ble til mens jeg gikk: Jeg statet med å grunne siden med hvit gesso fra Amsterdam. Deretter sprayet jeg litt i bakgrunn med Marabu Mixed Media Art Spray i fargen sitrongul. Deretter la jeg på firkantene med mønsterark, og festet de med Amsterdam Gel Medium - Matt. Når alt hadde tørket, gikk jeg i gang med Marabu Mixed Media Art Crayons for å fremheve farger, skape skygger og dybder, og bevegelse i bilde.


Først brukte jeg fargene plomme, lavendel, hvit og litt bringebær på selve firkantene. Jeg jobber fra venstre til høyre i dette bilder, mørkest mot venstre lysest mot høyre. Jeg ser for meg at lyset skinner fra øvre høyre del og prøver å jobbe etter dette.


Når jeg har fått ca den fargen jeg ønsker på firkantene, jobber jeg på området rundt. Først med fargene solgul og orange. Jeg blander fargene i hverandre med fingrene hele tiden. Når jeg er fornøyd, legger jeg litt sort rundt kantene for å skape skygge. Til slutt outliner jeg alle firkantene med en Sakura KOI Watherbrush i str medium og farge nr 708 fra mitt Van Gogh Pocket akvarell skrin. Dette er en gråfarge, Payne Grey heter den. Med vannpenselen kan jeg justere hvor skarp eller myk fargetonene skal bli, så jeg har blitt riktig glad i å jobbe med disse penslene.


Når prosjektet er tørt, går jeg over litt her og litt der for å se at jeg har fått skygger og kontraster slik jeg vil. Det hender jeg splatter litt med art spray, da dekker jeg bare til de områdene jeg ikke vil skal få splatter på seg. 


Jeg finner et tilfeldig passende alfabet (her stickers) og velger ut mitt budskap: Hva vil jeg formidle med bilde? Hva forteller bilde meg? Hvilke følelser vekker det? Bokstavene limes på, og her har jeg også brukt noen flotte sitater som passer til ordene. Til slutt outliner jeg bokstavene med min nye favoritt penn: Sakura Gelly Roll - White str 10.


Til slutt ser dere resultatet mitt :) 
Har DU lyst å prøve deg på noe slik? Da anbefaler jeg deg å ta en titt hos Global Hobby og Kunst, finne din nærmeste forhandler og ta deg en shoppetur ;) Produktene fra Sakura, Amsterdam, Studiolight, Marabu og Van Gogh føres nemlig gjennom Global Hobby og Kunst her i Norge.

mandag 25. juni 2018

Awesome - Layout


Papirdesign har utrolig mange flotte ark, og i dag har jeg kost meg med å lage en layout med blanding av nye og gamle ark. Jeg har brukt et betongark som bakgrunn, sammen med et av den nye arkene, og deretter brukt litt av de nye arkene bak bildet sammen med litt gul maling.


For å få litt ekstra 3D-effekt, har jeg klippet ut noen trekanter med mønsterark, hvorav en er festet med 3D-puter oppå det samme mønsterarket  for å bare gi en veldig diskret effekt. Jeg har brukt stempler på bakgrunnsarket sammen med en chipboardtekst for å lage tittelen. Ellers har jeg pyntet med litt svartmalt chipboard samt chipboardtekster.
søndag 24. juni 2018

To layouts

Hei og hopp!
I dag har jeg to layouter å dele med dere. Innimellom lager jeg layouts i andre formater enn 12x12, det er moro med litt variasjon. Dagens to layouter måler 9x12.

Felles for begge layouts er mønsterark fra Studiolight - So Spring og Marabu Mixed Media Art Sprays.

På den første layouten har jeg "stablet" arkene oppå hverandre i en liten vifteform, og har brukt kantpunch på noen av arkene. Bak bildet har jeg sprayet med Marabu Art Spray i fargene Bordeux, Aubergine og Cherry Red. Oppå der har jeg stemplet i sort med et bakgrunnsstempel fra Studiolight før jeg til sluttet splættet litt med gull-farget art spray.


 Jeg har pyntet med forskjellige cut-outs fra So Spring serien og gullglitterhjerter. Sistnevnte er stanset ut med en die fra Kort&Godt i glitterkartong fra Best Creation.


På den andre layouten har jeg brukt en stensil fra Pronty på bakgrunnen, sammen med Marabu Art Sprays i fargene Bordeux og Aubergine. Langs kantene har jeg drodlet med sort Sakura Pigma Micron penn. Mønsterarkene jeg har brukt her kommer fra 6x6 blokkene fra So Spring serien.

 Pyntet med cut-outs fra So Spring serien, diverse blomster og dotter. Litt hvit maling fra Amsterdam og gullsplætter fra Marabu art spray blir prikken over i'en.

Produkter fra Studiolight, Marabu, Best Creations, Pronty og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en super dag!

lørdag 23. juni 2018

Vinterglede

Denne lille snø-entusiasten her fortjente en skikkelig vinter-LO. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign som bakgrunnark. Splæsjene på bakgrunnen er Gesso blandet med vann. 


Buttonen er fra Papirdesign. Blingene inni snøkrystallene er fra Kort og Godt.fredag 22. juni 2018

Gratulerer med dagen

Hei!
I dag kommer det ett bursdagskort! I en stil som jeg liker å kalle "overlesset".. hehe. Syns det blir riktig så flott jeg! Lag på lag med forskjellige mønsterark og elementer. Og selvsagt med mange blomster! Selve motivet er fargelagt med distress reinkere. Tekststriper fra en digital fil hos Allegra DigitalDies "Gratulerer med dagen" og mønsterark er fra PapirdesignStudioLight dies jeg har brukt på dette kortet. StudioLight forhandles av Global Hobby og Kunst.


♥ Håper du fant inspirasjon!