fredag 30. april 2021

Gratulerer konfirmant - slimlinekort

  


Har du forøkt deg på å lage slimlinekort? Jeg trodde først dette formatet ikke kom til å passe meg, men der tok jeg sannelig feil. Disse kortene er veldig morsomme å dekorere. Og med nyhetene fra Papirdesign går det hele lekende lett. Kortet kan du også se hos Papirdesign

Produkter:
Mønsterark:

PD 2100587 Blomsterfryd, lilla
Dies:
PD 2100499 Slimcard Base

Art Journal - Too much perfection

Jeg har laget en Art Journal-side i min Sakura Sketch Notebook. Bakgrunnen er malt med lilla Sakura Pearl-maling.

Jeg har laget prikker med Marabu Mousse i lilla og rosa. På bakgrunnen har jeg stemplet med et stempel fra Marianne Design. Hjertene er klippet ut av et ark fra Studio Light


Produkter fra Amsterdam, Marabu, Studio Light og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


torsdag 29. april 2021

Konfirmasjonskort


Jeg har laget et konfirmasjonskort i form av et posekort på en base av en brun papirpose. 

Motivet er et digitalt motiv fra Art Tea Life. Printet ut på ark fra Fabriano og stanset ut med sirkeldies fra Papirdesign.

Matter og detaljer av svart Papicolor kartong. Mønsterarkene, tekstdiesen og tekstklistremerket jeg har brukt er fra Papirdesign. Grenene er stanset ut med dies fra Creative Expression. 

Produkter fra Fabriano og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

onsdag 28. april 2021

Hvis eg ser ein liten fuggel - Art Journal

 God morgen.

Jeg vil dele en side fra min Art Journal i dag. Jeg er fortsatt forholdsvis ny når det kommer til "art journaling", men jeg ser at det er ingenting jeg koser meg mer med å lage enn disse sidene. Det er nesten som terapi i en ellers travel hverdag. Tittelen er hentet fra en sang av Vamp. 

Produkter jeg har brukt til å lage denne siden:Fremgangsmåte:

Først grunnet jeg hele siden med klar gesso og limte en bit av et mønsterark fra Studio Light øverst. Etterpå la jeg små klatter med akrylmaling i ulike blå/turkistoner på siden som jeg dro utover med Ranger Craft Squeege (et gammelt visakort kan også benyttes). Når blåtonene var tørket, gjorde jeg det samme med hvit gesso på deler av siden. 

Neste steg var å finne frem ulike stensiler. Jeg brukte først en stensil sammen med gul distress ink og så en stensil sammen med hvit Akryl Paste for å skape struktur. En tredje stensil ble brukt for å lage den svarte greina som fuglen sitter på. 

Jeg limte på motivet og klistremerkene med Collage Kleber. Deretter stemplet jeg med hønsenettingstempelet og splattet litt med svart spray

Teksten stemplet jeg på det tynne hvite laget av en serviett og limte på med Collage Kleber. Til slutt brukte jeg Sakura Gelly Roll og Sakura Pigma Micron til å tegne inn litt detaljer.

Det var veldig gøy å lage denne siden, og jeg liker fargespillet i malingen godt.   

Produkter fra Marabu, Amsterdam, Studio Light og Sakura forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler. 

Kreativ hilsen tirsdag 27. april 2021

The world is yours to explore - tagjournal

 En litt annerledes side i tag-journalen min har blitt til. Annerledes fordi jeg ofte er både fargerik og munter i mine uttrykk, mens denne siden føles både mørkere og dypere en vanlig. Dessverre så jeg i etterkant av bildetaging at jeg hadde fått gesso på teksten min, så beklager dette ;) 

"The wold is yours to explore."


Tag-journalen min er hjemmelaget, av store tags som er satt sammen (med lim og washitape) til en bok. Sidene er ganske små, ca 7cm brede og i variable lengder. Det gir meg begrenset flate å jobbe på, noe som i starten var utfordrende. Nå er det bare variasjon ;) 

Denne siden er grunnet med Amsterdam Gesso White. Deretter stemplet jeg med et bakgrunnsstempel for å skape litt variasjon i bakgrunnen. Jeg har også brukt noen striper med washi tape , fra blant annet Studio Light. Jeg har brukt Marabu Acryl Paste (den hvite uten sandkorn), sammen med stensil, for å skape struktur i sidene. Dette gjør at fargene kommer tydeligere frem, og ikke minst variasjonen i dem.


Jeg har brukt to ulike medium når det kommer til farge: Marabu Mixed Media Art Crayons og Posca tusjer for å fremheve detaljer. For de som ikke kjenner til Art Crayons: Utrolig stilige oljekritter som lar seg aktivere med vann. De kan gnis utover med finger, våtserviett, stubb eller svamp uten å ha på vann, eller du kan bruke pensel og vann. Da kan du både hente opp farge fra krittet eller påføre kritt rette på bakgrunnen og jobbe derfra. De er utrolig pigmenterte og fargesterke, riktig moro å leke med ;)


Vinduet er motive fra et rispapir, påført med Amsterdam Gel Medium Matt. jeg har framhevet motiv og enkeltdetaljer i siden med Sakura Pigma Micron penner i sort. Tekststrimlene er fra blant annet Studio Lights Sticker Pad.

Produkter brukt i dette innlegget distribueres primært av Global Hobby og Kunst. Ta en tur innom hjemmesiden deres, dersom du vil finne din nærmeste forhandler :)

mandag 26. april 2021

Babykort

 

Det har kommet en ny norsk designer på etsy, MaysDesign Norway, der du kan få kjøpt mange lekre motiver, og det kommer stadig nye. Disse motivene måtte bare bli til et par babykort. 

Jeg har brukt lekre babyark fra Papirdesign og serien "Vårtegn", som kommer både i en lekker dus blåtone, og i mørk gammelrosa. Nydelige farger til babykort, som ikke blir for sukkersøte. 

Det første kortet har jeg laget som et posekort. Jeg har brukt bannerdie, rammedie og dieteksten "Hei" fra Papirdesign. Ellers har jeg pyntet helt enkelt med noen diecut i glitterkartong, samt noen tekststriper. 

På det andre kortet har jeg brukt lag på lag av forskjellige doiliedies under motivet. Deretter har jeg pyntet med litt utstanset glitterkartong, og en sløyfedie fra Marianne Design. Tekststripene er skrevet på skrivemaskin. "Gratulerer" er en die fra Papirdesign, stanset ut i grå mosgummi


søndag 25. april 2021

Happy place - LO

 Hei og hopp!

I dag vil jeg dele en glad og fargerik layout med dere, samt et lite resteprosjekt til slutt.
 
Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor som base og grunnet den med transparent gesso fra Amsterdam. For å gi litt liv og tekstur til bakgrunnen har jeg brukt modeling paste gjennom en stensil, og deretter tilført herlige vannfarger samt splættet med gullfarget Marabu Art Spray. Da bakgrunnen var ferdig kuttet jeg litt av kantene og monterte den på et lekkert mønsterark fra Papirdesign. For å spare mest mulig på det fine arket har jeg skåret ut midten, som jeg blant annet har brukt som matte rundt bildene mine.

Regnbuen er stanset ut med dies fra Papirdesign. Denne kommer også med skygge, men jeg brukte ikke den denne gang. Jeg malte ønskede farger på akvarellpapir før jeg stanset ut. Tekstklistremerket er også fra Papirdesign, god gammel årgang.

Øvrig pynt er holdt veldig enkel, noen klistremerker her og der bare.

Etter å ha laget layouten satt jeg igjen med mange ekstra regnbue-deler. Disse satte jeg sammen og laget små 4x4 restekort. Perfekt til kommende barnebursdager! Jeg har brukt Papicolor kartong som base, og splættet med vannfarger for å lage bakgrunn på vært enkelt kort. Tekstene er dies fra Papirdesign, og ellers har jeg bare pyntet med litt småtteri jeg hadde liggende lett tilgjengelig.Produkter fra Papicolor, Amsterdam og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en fin dag!
lørdag 24. april 2021

Slimline konfirmasjonskort

Jeg har laget et slimline konfirmasjonskort med nyheter fra Papirdesign
Produkter:
Mønsterark:

PD 2100568 Kampklar 
PD 1900026 Blå
Dies:
PD 2100499 Slimcard Base
PD 2100500 Slimcard sirkler
PD 2100547 Konfirmant 19
Pynt:
Chipboard stjerner
Gratulerer 5AJ - I do not care

 Art Journal er stort sett bare gøy og moro for meg, men det er vel lov å kombinere litt spøk og alvor også? Med dagens kroppspress og påståtte idealer, tenker jeg denne siden passet veldig godt. Det viktigste er at man har det bra med seg selv og ikke bryr seg om hva andre hele tiden mener.

Siden er laget med å male bakgrunnen med hvit Gesso og turkis Amsterdam-maling. Selve jenta på siden er en die cut fra Studio Light. Kantene er farget med stempelpute og en sirkel-sjablong. 
Produkter fra Studio Light, Amsterdam og Gesso distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


fredag 23. april 2021

Strikkekort

                    

Hei! Jeg var så heldig og fikk en ny die fra Kort og Godt å teste ut. Skulle jo ønske jeg kunne strikke selv, men det må jeg lære meg hver gang jeg skal prøve, for det går så lenge mellom hver gang :-) Men jeg kjenner jo mange andre som strikker så denne die'en passer jo fint til disse. 

Jeg har brukt produkter fra Papirdesign (mønsterark, dotter og strikkedie i bakgrunnen). Teksten fra Kort og Godt er stanset ut i svart kartong tre ganger og limt oppå hverandre. Ved å lime flere diecuts oppå hverandre blir det litt dimensjon på teksten som gjør at den stikker litt mer frem enn med bare ett lag. Det blir en fin effekt. Man kan også stanse ut i mosegummi.

Sirkelen er montert på limputer og teksten er limt delvis oppå denne.

Innside med skrivefelt. Her er et stempel fra Papirdesign med strikketema stemplet med lys grå stempelpute.

Innside med tekst fra samme stempelplate som over. Her har jeg også stemplet masker med lys grå stempelpute litt her og der.

Ønsker dere en strålende dag :-)
torsdag 22. april 2021

Slimline bursdagskort

  


Har tenkt lenge at jeg skulle teste ut slimline-formatet når jeg lager kort. Når det nå dukket opp nyheter fra Papirdesign, skreddersydd for dette formatet, så ble fristelsen for stor. 

Her er mitt aller første slimlinekort, og garantert ikke det siste. Dette var gøy. Dette kortet kan du også se hos Papirdesign


Julepyntet boks

Jeg har pyntet en liten eske til en julehilsen. Pyntet med nydelige digitale motiv fra Digital Expressions CA. Printet ut på ark fra Fabriano, og montert to stk oppå hverandre.

Tekstklistremerker og button er fra Papirdesign. Epoxy-klistremerker med glitter er fra Marianne Design.

Produkter fra Fabriano distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

onsdag 21. april 2021

Konfirmantkort til gutt i avlangt format (4 x 8)

 Hei. 


I dag vil jeg dele et konfirmantkort til gutt. Vanligvis lager jeg kort i størrelsene 4 x 6 eller 5,5 x 5,5. Dette kortet derimot er i 4 x 8 - format, noe jeg likte overraskende godt å jobbe med.

Kortbasen er brettet i Fabriano Accademia papir (200g). Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign og Studio Light. Konfirmant er stanset ut i kork og mosegummi med en dies fra Papirdesign. Dottene og klistremerkene er også fra Papirdesign.
Innsiden er enkelt pyntet med mønsterark som matcher forsiden, klistremerker, tekststempel og dotter  fra Papirdesign.


Produkter fra Fabriano og Studio Light forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.


tirsdag 20. april 2021

Produkt-tips


    Vi finner alle våre favoritter ved scrappepulten titt og ofte og dann og vann. 


Noen glemmer vi av igjen en stund, mens andre får sin faste plass og er i bruk ved nesten hvert eneste prosjekt.

I dag vil vi i TeamScrappelyst vise frem noen av våre favoritter:

Et av mine favoritt-produkter er uten tvil maling. Amsterdam Standard Akrylmaling er absolutt gull verdt i mitt hobbyrom. De kommer i praktiske 20 ml tuber, slik at man ikke trenger kjøpe veldig store beholdere. De er små og nette, mtp å ta med på treff. OG de kommer i et utall farger <3 Jeg bruker mine akryler mest til AJ og Mixed Media prosjekter, men jeg bruker de også til å farge bokstaver, chipboards, skape struktur og liv i blomster og revne mønsterark. Da oftest den hvite. Den er også genial til splasjing, om den tynnes med litt vann ;) 


Hege: 

Jeg liker veldig godt slike blokker med sitater: små tekster om mangt og meget. Akkurat nå har jeg lagt min elsk på denne blokka fra Studio Light - Art by Marlene. Den har mange kule og litt annerledes tekster og spennende fonter. Jeg liker at tekstene kommer i tre forskjellige farger; hvitt, sort og kraft og at klistremerkene er så tynne i kvaliteten at de ikke "bygger" noe på siden. Det gjør dem perfekte til å bruke på AJ, men passer også veldig godt som det lille ekstra på kort (kanskje spesielt til ungdom).  Under ser dere noen av tekstene i bruk.

På AJ:På kort:Produkter fra Studio Light distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.