onsdag 30. september 2020

Endelig andreklassing - LO

Hei!

I dag vil jeg dele en skolestart-layout med dere.
Jeg har gjort en skikkelig dypdykk i scrappestæsjet mitt og hentet frem noen gamle favoritter fra Crate Paper som jeg har spart på så altfor lenge.

Bakgrunnen er et mønsterark fra Simple Stories. Jeg har brukt Distress Oxide i fargen Picked Raspberry over en stensil for å tilføre litt rosa til bakgrunnen.

Jeg har bygget opp med diverse chipboardrammer, tags og figurer i et diagonalt oppsett. De aller fleste produktene kommer fra Crate Paper - Notes&Things. Turkis vokset bomullstråd kommer fra Kort&Godt, og de forskjellige enamel stickers kommer fra Marianne Design.
 

 

Håper du fikk inspirasjon til å hente frem noen gamle skatter. Nå har noen av mine kommet i albumet her hos meg, og hva er vel bedre enn det?

Ha en super dag!
 

tirsdag 29. september 2020

Art Journal - Art is

 Jeg ser selv at jeg har en tendens til å ty til de samme fargene og tonene når jeg lager sider i min Art Journal. Denne gangen bestemte jeg meg for å lage en i farger jeg vanligvis ikke bruker sammen, det ble oransj-rødt og blå-turkis.

Selve bakgrunnen malte jeg med Amsterdam akrylmaling, og påførte med en vanlig pensel. Jeg blandet i litt hvitt her og der for å få både lyse og mørke farger.


Jeg har deretter på litt hvis paste og lilla Marabu akrylmousse langs kantene ved hjelp av en sjablong og en spatel. 

Langs kantene på motivene har jeg tegnet med Marabu Art Crayon i blå farge og deretter dratt det litt ut med fingeren. 


Teksten er limt fast med tyntflytende lim.


Produkter fra Amsterdam og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

mandag 28. september 2020

Eksplosjonsboks til dåpJeg har laget en eksplosjonsboks til dåpsgave. Klassiske fargevalg og de flotte mønsterarkene utgjør det meste av pynten på denne boksen, som du også kan se hos Papirdesign.

Sammen med rosen nederst i venstre hjørne har jeg festet en søt liten smukk, en sølvfarget charm.Inne i boksen har jeg plassert en liten sparebøsse i form av en søt harepus, for å romme pengegave til dåpsbarnet.

Produkter:
Mønsterark:
PD 1900093 Dåpsark jente
PD 1900211 Søte lille
PD 1900336 Sommer i vente
Dies:
PD 17311 Sirkler
PD 18414 Sirkel 2
PD 19191 Til dåpsbarnet
PD 17326 Vimpel
Stempel:
PD 1900272 Dåp
PD 18418 Dåp
Pynt:
Alfabet babyrosa, klistremerker
Pion, hvit
Smukk, charm 


søndag 27. september 2020

Art Journal - Dreams don't work

 Etter en liten pause, tok jeg frem min Art Journal igjen. Denne siden ble til uten altfor mye klin og klæsj. Bakgrunnen er laget med Marabu Art Sprayer i ulike farger. Jeg har sprayet de litt oppå hverandre og tørket av overflødig blekk.

Motivet og pynten er klippet ut fra en collage-bok og limt på. Produkter fra Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


lørdag 26. september 2020

Tid for is - LO

Hei og hopp!

I dag vil jeg dele en fargerik og sommerlig layout med dere.

Jeg har grunnet et stk hvit kartong med transparent gesso fra Amsterdam, og har brukt Van Gogh akvareller fra Royal Talens for å tilføre farge. Jeg gikk for rosa, blått og gult - herlige sommerfarger!

Jeg har tørket støv av en gammel Sizzix Bigz die for å lage iskremene. Kjeksen er stanset ut i kraft kartong fra Papicolor og embosset med en embossing folder fra Sizzix for å lage mønster. For å få mønsteret mer fremtredende har jeg gått lett over med en brun stempelpute. Selve iskremen har jeg stanset ut i forskjellige mønsterark-rester fra Studio Light og Papirdesign, samt kartong som jeg har kledd med glittertape fra Best Creation.  
 

Bak bildet har jeg også bygget opp med mønsterark-rester fra Studio Light og Papirdesign.
 

 Tittelen er Thickers. Øvrig pynt er puffy sticker fra Studio Light, enamel dots og tekststriper fra Freckled Fawn.
 

Produkter fra Amsterdam, Van Gogh-Royal Talens, Sizzix, Papicolor og Studio Light distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ha en super dag!

fredag 25. september 2020

UT PÅ TUR – MED POSCA I SEKKEN

Kan også sees hos Global Hobby og Kunst. 


Når vi har gått turer i sommer har vi pakket en liten pose med Posca-tusjer og puttet i sekken. Det har blitt en liten "greie" for oss i familien å legge igjen en liten hilsen her og der hvor vi har gått. Ikke til sjenanse i naturen vel og merke, men et lite lysglimt på en opp- eller nedtur skader ikke. 

Moro for både små og store når vi tar frem posen med tusjer fra sekken. 
Posca-tusjene er veldig fine å tegne og skrive på steiner med. De er værbestandige og finnes i i skrivende stund i hele 59 farge. Disse tusjene kan altså brukes til så mye mer enn på papir og lerret. 

HER kan du lese mer om selve tusjene og se info om alle de 8 ulike tuppene disse tusjene finnes i. Du finner garantert din favoritt til ditt formål her.


Steinene vi har dekorert har vi plassert diskret rundt om der hvor vi har ferdes. Så blir det moro å se om vi finner dem igjen neste gang vi er ute på tur, og koselig om noen andre også har fått øye på dem og hatt litt glede av små skriblerier. 


Vi har også lagt igjen en slik ved en av stiene vi har ruslet: 


Og OM den ikke skulle få ligge i ro så er dette teksten på andre siden av steinen: 


Noen eksempler til på steiner lagt igjen på tur: 
Gleder meg til å se flere koselige steiner på tur. Kanskje du vil dele med #steinhilsen.

Produkter fra Posca distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


torsdag 24. september 2020

Art Journal - Sensitive

Det har blitt mange fargeglade sider i min Art Journal for tiden, men jeg hadde lyst til å lage en i litt mørkere farger også. På denne har jeg malt bakgrunnen med sort Marabu Gesso, og deretter lagt på ulike farger med maling fra Amsterdam. Disse har jeg dratt utover, slik at fargene ble duse og ser ut som streker.

Ansiktet og teksten har jeg klippet ut fra et ferdig ark og limt fast til bakgrunnen. Sirklene er laget med en tom dorull og hvit Gesso


Her ser man motivet bedre.

Og slik er bakgrunnen. Langs kantene har jeg lagt på glittermaling og sort matt paste.


Produkter fra Marabu og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

onsdag 23. september 2020

Små føtter setter store sporEt gratulasjonskort til foreldre og nyfødte tvillinger. Kortet er laget på en base av ferdigbrettet hvitt kort fra Staz, med tilhørende konvolutt. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Motivet er fra Nellie Snellen.

Tekst die og klistremerker med tekst er fra Papirdesign

Doilien undet motivet er stanset ut med die fra Creative Expression. 


Produkter fra Staz og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

tirsdag 22. september 2020

I love this - Art journal

Heisann!

I dag vil jeg dele en superenkel side fra min Studio Light 16 cm x 16 cm Art Journal.
Det som er så supert med denne art journalen er at sidene kan taes ut mens man arbeider med dem.

Denne siden er rett og slett en resteside. Her har jeg limt inn alle smårester i et vertikalt felt med matte gel medium. Her er det blant annet collage papir fra Studio Light, farget og mønstret tissue paper og washi tape. Langt ytterkantene har jeg drodlet en ramme med Sakura Pen-Touch.

Jeg har tilført litt rosa og hvit maling fra Amsterdam, lagt en stensil over mens malingen enda var våt og tørket over med en våtserviett for å få frem mønsteret og la bakgrunnen skinne gjennom. En veldig morsom, enkel og effektfull teknikk.
 

Jeg har brukt bakgrunnstempler fra Studio Light og et tekststempel fra Studio Calico. Hånden med penselen har jeg klippet ut fra emballasjen som var rundt denne art journalen da den var ny. 
 

Produkter fra Studio Light, Sakura og Amsterdam distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst
Ta gjerne kontakt med dem HER om du ønsker hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ønsker dere en fin dag!

mandag 21. september 2020

Art Journal - You have soul and heart

Jeg hadde lyst til å lage en side i Art Journalen min i https://www.globalhobby.no/nettbutikk/?s=studio%20lightduse blå-toner, som en liten kontrast til alle de fargesterke sidene jeg ofte ender med å lage.

Bakgrunnen er farget med stempelputer og Marabu Art Crayons i blå-toner.  De blå sirklene på bakgrunnen er klippet ut av et mønsterark fra Studio Light. 


Ansiktet er klippet ut av en collage-bok jeg har kjøpt. Hjertet har jeg farget selv og deretter limt fast,

Produkter fra Studio Light og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

søndag 20. september 2020

Til dåpsbarnet


Et koselig rosa dåpskort i dag. Kortet er laget på en base av ferdigbrettet hvitt kort fra Staz, med tilhørende konvolutt. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Stempelteksten har jeg laget med Imagepac stempelmaskin.


Motivet er fra Nellie Snellen. Epoxyhjerter fra Staz.

Sommerfuglene er papirklipp fra restekassen.Produkter fra Staz og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

lørdag 19. september 2020

Beautiful day - LO

Heisann!

En sommerlig layout i havets farger vil jeg dele med dere i dag.

Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor som base for å lage bakgrunnen min, og grunnet den først med transparent gesso fra Amsterdam. For å tilføre farge har jeg brukt Amsterdam akryl i fargene King's Blue og Turqoise Green. Jeg har tilsatt litt Titanium White i begge, og tynnet dem ut ganske så mye med vann. Jeg har også laget noen splatter med Marabu art spray i sort for å ta igjen noe av det mørke. Den ferdige bakgrunnen har jeg rufset til langs kantene og montert på et sort- og hvitstripet mønsterark.

Under bildene har jeg limt fast osteklut som jeg har rufset litt til. De store skjellene var egentlig ganske blanke og sølvglinsende, men jeg har strøket et tynt lag med hvit gesso fra Amsterdam over for å dempe den effekten. Enamel dots, die-cuts og puffy stickers er alt fra Pinkfresh Studio - Simple&Sweet. Teksten er skrevet med Sakura Pigma Micron penn.
 

Halvperlene i senter av papirblomsten er fra Staz.
 

Produkter fra Papicolor, Amsterdam, Marabu, Sakura og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ha en super dag!