lørdag 19. september 2020

Beautiful day - LO

Heisann!

En sommerlig layout i havets farger vil jeg dele med dere i dag.

Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor som base for å lage bakgrunnen min, og grunnet den først med transparent gesso fra Amsterdam. For å tilføre farge har jeg brukt Amsterdam akryl i fargene King's Blue og Turqoise Green. Jeg har tilsatt litt Titanium White i begge, og tynnet dem ut ganske så mye med vann. Jeg har også laget noen splatter med Marabu art spray i sort for å ta igjen noe av det mørke. Den ferdige bakgrunnen har jeg rufset til langs kantene og montert på et sort- og hvitstripet mønsterark.

Under bildene har jeg limt fast osteklut som jeg har rufset litt til. De store skjellene var egentlig ganske blanke og sølvglinsende, men jeg har strøket et tynt lag med hvit gesso fra Amsterdam over for å dempe den effekten. Enamel dots, die-cuts og puffy stickers er alt fra Pinkfresh Studio - Simple&Sweet. Teksten er skrevet med Sakura Pigma Micron penn.
 

Halvperlene i senter av papirblomsten er fra Staz.
 

Produkter fra Papicolor, Amsterdam, Marabu, Sakura og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ha en super dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.