onsdag 30. november 2022

Posekort til jul med restepapir

Heisann!
 
En super måte å bruke opp resteark er å lage posekort. I dag vil jeg dele tre slike med dere.
 Felles for alle kortene er at alle mønsterarkene er restebiter fra Papirdesign sin herlige kolleksjon som jeg har kost meg så mye med nå i høst.
 
 På det første kortet har jeg brukt et herlig motiv fra WJensenDesign, motivark nr 63. Bak har jeg lagt lag på lag med kakeserviett, tag, utstanset ramme og bølgepapp. Tekstene er klistremerker fra Papirdesign. Granbaren er stanset ut med dies fra Papirdesign, den hvite julestjernen kommer også derfra. Pyntet med røde rhinestones fra Staz.

 
Det neste kortet har ikke motiv, men en button med tekst i fokus. Denne er fra Papirdesign. Her har jeg pyntet veldig enkelt med chipboard-stjerner og Nuvo drops i gull.
 
På det siste kortet er det den store chipboard-figuren som er i fokus. Pyntet ellers veldig enkelt med paljetter i gull og klistremerketekst fra Papirdesign.
 
Håper dere får en nydelig dag!


 

tirsdag 29. november 2022

Pakkelapper til jul

Det er så koselig med juleforberedelser, og pakkelapper kan vi begynne med hvor tidlig som helst. De går ikke ut på dato.  

  Wenche:  Jeg har pyntet en tag fra Staz, med hjerter stanset ut i rød kartong med die fra Papirdesign. Tekstklistremerket er også derfra. 

Hege:

Jeg har brukt de nye "Små doilies- diesene" til Papirdesign til å lage pakkelapper i år.
Disse er i perfekt størrelse og utrolig dekorative i seg selv. 
Alle pakkelappene har fått en sløyfe av hamp.

Her har jeg brukt rød og kraftfarget kartong og stemplet med et stempel fra Papirdesign
Hjertet er også fra Papirdesign


Rød, kraft og hvit kartong på denne. 
Stempel, klistremerketekst, dotter og hjerte fra Papirdesign.


Denne har jeg stanset ut i hvit kartong og mønsterark fra Papirdesign.
Chipboardtekst fra Wycinanka.


Denne er også stanset ut i hvit kartong og mønsterark fra Papirdesign.
Stempel og klistremerketekst fra Papirdesign.
Pyntet med et lite trehjerte.     

Ønsker dere en fin dag.

mandag 28. november 2022

Dekorerte sjokoladeplater

 


Jeg har laget litt dekorerte sjokoladeplater igjen. Også denne gangen utelukkende med papir fra Papirdesign. Jeg digger julearkene fra Papirdesign, de er like lekre hvert år, og gir skikkelig julestemning. 


Første sjokolade er laget i røde farger. Litt akryl mousse på bakgrunnen  og ellers enkelt pyntet med litt hampetau, litt utstansede blader/knopper, og en lekker button fra Papirdesign. Stempelet er et gammelt stempel fra Norsk Stempelblad, stanset ut på en diecut fra Papirdesign. 


På den grønne sjokoladen har jeg brukt akryl mousse på bakgrunnen, og deretter pyntet med lag på lag med forskjellige diecuts fra bl.a Papirdesign og Marianne Design. Den lille diecuten bak reinsdyret er fra Papirdesigns "mini doilies 2", et sett med to forskjellige små doilies. Kjempeflotte både til kort, men også alene til pakkelapper osv. "God jul" er die fra Papirdesign, stanset ut i mosgummi.Siste sjokoladen i dag er laget med et av favorittarkene mine fra årets juleserie. Så utrolig lekkert og detaljert, helt nydelig. Pyntet med litt bølgepapp underst, og så lag på lag med forskjellige diecuts og litt hampetau. Det er en enkel måte å pynte på, men som samtidig gir liv og spill. "Gledelig Jul" er die fra Papirdesign, stanset ut i kraftkartong. Den lekre buttonen kommer fra Papirdesign. 

søndag 27. november 2022

Kalender for 2023

Kalender for 2023 laget med kalenderarket jeg selger  via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 86. Jeg har printet det ut på tegnepapir fra Fabriano for en litt ru og røff finish. 

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

 Doiliedie fra Creative Expression. 

Ønsker dere en fin dag.

 

lørdag 26. november 2022

To julekort

Hei og hopp!
 
I dag har jeg to julekort å dele med dere, med herlige motiver fra MaysDesignNorway.
Jeg har brukt de samme mønsterarkene fra Papirdesign på begge kortene, men pyntet med litt ulike elementer.
 
Det første kortet går mest i blått, med et festlig snømann-motiv. Jeg har stanset ut rammen bak motivet med en die fra Papirdesign. Tekstene og halvperlene kommer også fra Papirdesign. Øvrig pynt er snøfnugg, både utstanset og i malt tre.
 
 Det andre kortet har flere røde detaljer, samt at jeg har trukket inn litt grønt. Rammen bak motivet er her stanset ut med en die fra Creative Expressions. Teksten er stanset ut med die fra Kort&Godt, jeg har stanset ut i hvitt og rødt og limt det litt skjevt på hverandre for en fin skyggeeffekt. Klistremerketekst og hvite julestjerner kommer fra Papirdesign, det gjør også diesen jeg har stanset ut kristornblader med. Øvrig pynt er pyntebær, halvperler og røde roser.


 Ha en super dag!


fredag 25. november 2022

God jul - gaveeske


 Jeg fortsetter å gjenbruke esker. Denne gangen er det en smykkeeske som er blitt til en søt liten gaveeske. Motivet av arket med tekst er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 97. Printet ut på ark fra Fabriano til dette kortet.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra RePrint

Pyntebær, papirroser og tekstklistremerke er fra Papirdesign  


     
Ønsker dere en fin dag.

 

torsdag 24. november 2022

Dekorerte sjokoladeplater

 Jeg synes det er veldig koselig mot jul, å dekorere sjokoladeplater. I dag vil jeg vise noen sjokoladeplater dekorert med nydelige julepapir fra Papirdesign. Jeg synes det er like spennende hvert år, å se hvilke julepapirer Papirdesign har kommet med. Og jeg synes de er like lekre hvert år ^_^ 

Første sjokolade har et lekkert grønt mønsterark som bakgrunn, der jeg har brukt litt acryl mousse for å gi litt liv. Motivet kommer fra MaysDesignNorway. Bak motivet har jeg brukt en die fra Papirdesign stanset ut i craftkartong. Litt osteklut og en liten bit bølgepapp har jeg brukt som pynt bak motivet. Tittelen er dies fra Kort og Godt, stanset ut i mosgummi. Trærne er dies fra Papirdesign, stanset ut i hvit kartong.Neste går i litt lysere toner, her har jeg bruk for- og bakside på samme arket. Jeg har stanset ut forskjellige dies fra Papirdesign, blant annet en av de nyeste minidoiliesene, og festet med mosgummi mellom, for å gi litt høyde. Jeg har pyntet med litt hampetau og noen bærknopper. Tittelen er die fra Papirdesign, stanset ut i mosgummi. Til jul kommer man jo ikke utenom skikkelig julerøde sjokolader. Disse arkene har en nydelig fargetone, og gir skikkelig julestemning synes jeg. 


Jeg har dekokert med litt lag på lag med dies fra Papiredsign og andre produsenter, samt pyntet med hampetau på begge. Buttonen kommer fra Papirdesign, og gir virkelig det lille ekstra. Den runde tagen med "jul" på, er fra PApirdesign, og er i et vindie-sett med den store "God jul"-diesen jeg har brukt over. 

onsdag 23. november 2022

Julehilsen


Jeg har gjenbrukt en eske etter et mobilkjøp. Dette er en fin og tykk eske med magnelukking, som nå er blitt en gaveeske. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 88. Printet ut på ark fra Fabriano til dette kortet.

Mønsterark, tekstdie og tekstklistremerker jeg har brukt er fra Papirdesign


Rammediesene jeg har benyttet på lokket og inne i lokket er fra Craft Passion. 

Teksten er stemplet med stempel fra PapirdesignØnsker dere en fin dag.


 

tirsdag 22. november 2022

Tre julekort i tradisjonelle farger

Hei!
 
I dag vil jeg dele tre julekort i tradisjonelle julefarger med dere.
Jeg har brukt noen hjertesmeltende nissejente-motiver fra WJensenDesign på alle tre kortene, motivark nr 63.
 
Øvrige produkter:
-Papirdesign mønsterark
-Papicolor kartong, kraft og hvit
-Papirdesign granbar dies
-Papirdesign buttons
-tags
-blonder
-kakerserviett
-bølgepapp
-diverse blomster og roser
-Staz røde rhinestones
-Papirdesign juleklem-dies
-glittermosgummi
-Papirdesign tekstklistremerker
-pyntebær
-Creative Expressions ramme-dies
-Papirdesign julestjerne

Jeg har brukt ganske så likt oppsett på alle tre kortene. 
Det første måler 4x6 inches, og det to siste måler 4x8 inches.
 Ha en fin dag!

mandag 21. november 2022

Julekort med nissemotiver fra MaysDesignNorway

Vi har laget julekort med nydelige nissemotiver fra MaysDesignNorway

 Kristin:

Jeg elsker disse herlige motivene fra MaysDesignNorway. Jeg synes de passer skikkelig godt med de nyeste julearkene fra Papirdesign. Motivene er i god kvalitet når man printer dem ut også.

På dette kortet har jeg stanset ut teksten fra en die fra Papirdesign. Buttonen er også fra Papirdesign.På dette kortet har jeg også brukt tekst fra Papirdesign som er stanset ut av en die. Snøkrystallen er også stanset ut av en die fra Papirdesign. De små blomstene langs sirkelen er klippet ut av et mønsterark fra Papirdesign.


  Wenche:  

Dette kortet er laget i 15cm*15cm av kraft kartong. Motivet er et digitalt motiv fra MaysDesignNorway. Printet ut på ark fra Fabriano.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra RePrint.

Epoxy hjertene og tekstdie er fra Papirdesign. Rammedie er fra Creative Esxpression. Finer snøfnugg fra resteskuffen. 
     
Ønsker dere en fin dag.

søndag 20. november 2022

Julegaver i boks


Førjulstiden er tiden for å få brukt noen av de solide eskene jeg har tatt vare på siste året med tanke på gjenbruk.

I dag viser jeg dere en eske som det har ligget en kjøkkenkniv i og en smykkeeske. Begge opprinnelig svarte, og for anledningen julepyntet med mønsterark fra Studio Light og RePrint.

 Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 68. Printet ut på fotopapir til disse boksene.

Tekst- og blad die samt tekstklistremerker er fra Papirdesign. Rammedies fra Creative Expression.
I den avlande boksen med skuff til å trekke ut, har jeg lagt en 240g Melkesjokolade og et julehjerte i metall. I den minste boksen, som ha vanlig lokk og bunn, har jeg lagt et hjerte og en engel. Det er koselig å gi julepynt i gave. Ønsker dere en fin dag.