lørdag 30. september 2017

Beste dagen - layout

Heisann!
I dag har jeg en layout å dele med dere. Jeg har lekt meg litt med art crayons i fargen raspberry fra Marabu på bakgrunnen og laget et stripemønster - annenhver med art crayon og annenhver med mønsterark. Jeg har også brukt Marabu akryl mousse over en doily-stensil og deretter splattet litt med Marabu art spray i fargene gold og raspberry. HER finner du litt mer informasjon om Marabu Mixed Media produkter.

Bak bildet har jeg bygget opp med diverse restepapir og utklipp. Tittelen og pilene er chipboards fra Scrapiniec.
  
Et par nærbilder av bakgrunnen. Jeg synes crayonsen gir en skikkelig kul effekt.


Produkter fra Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en fin dag!


fredag 29. september 2017

Grønne akvarellkort

Akvarellmaling er morsomt å jobbe med og jeg synes bakgrunnene man lager med det blir så lekre og dekorative. Jeg får alltid lyst til å lage kort hvor bakgrunnen i seg selv er en del av pynten.

Jeg har denne gangen laget to grønne kort med van Gogh akvarellmaling og Sakura vannpensel. Bakgrunnen er laget på akravellpapir fra van Gogh.


På dette kortet har jeg rett og slett brukt ulike farger med washi-tape på bakgrunnen og deretter stemplet med stempel fra Papirdesign og stanset ut etterpå.

På dette kortet har jeg stanset ut akvarellbakgrunnen med en die fra Marianne Design.

Produkter fra van Gogh, Sakura og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


torsdag 28. september 2017

Puse-kortDette nydelige motivet jeg har brukt her er til å spise opp. Dette kunne jo simpelthen ikke ligge lenge ubrukt på pulten. Det måtte på et kort.

Motivet og mønsterarkene jeg har brukt er fra Studiolight. Jeg har lagt en stor kakeserviett under motivet, sammen med doilies stanset ut med dies fra Sizzix.

Teksten er stemplet med stempel fra Kort og Godt og stanset ut med tilhørende dies. Embosset med hvitt embossingpulver fra Creative Expressions.Produkter fra Studiolight, Sizzix og Creative Expressions distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.onsdag 27. september 2017

Babykort med motiv fra Kristie Art

Jeg har laget et nyfødtkort med nydelig motiv fra Kristie Art Design og mønsterark fra Papirdesign.  Kortet måler 4 x 6 og har hvit kartong fra Papicolor som base.

Motivet er stanset ut med dies fra Marianne Design ("Basic Stitched Circles Passe Partout"). Rammedies og blonde er fra Papirdesign, blomster fra bla I am Roses. Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Papirdesign, skyggen i kartong fra Papirdesign. Kortet er knyttet sammen med Hug Snug.
Papicolor, Marianne Design og Hug Snug forhandles via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag :-)

tirsdag 26. september 2017

Bursdagskort med fugler

Har du tatt deg tid til å snuse litt på digitale filer på Etsy i blant? Om svaret er nei, så vil jeg herved anbefale deg å ta en titt på denne linken HER.

KristieArt desig har utrolig mange flotte digitale filer til scrapping. Motivene er i ulike størrelser og ulike utforminger. Jeg har lekt meg med disse i dag:


Jeg synes fugler og blomster som motiv, kan være litt vrient i blant, men disse appellerte til meg og her ser dere resultatet: 2 bursdagskort i str 15 x 15 cm.


 Jeg har brettet basen av kraft kartong fra Papicolor, før jeg har dekoret med diverse papirer fra Studiolight. Jeg har lagt på glitterpaste fra Creative Expressions før jeg dekorerte. Motivet fra KristieArt design har jeg rammet inn med en kakeserviett, chipboards fra Scrapiniec og blomster fra I Am Roses. Tekststrimlene er fra et Papirdesign ark, og pyntebærene fra Kort og Godt.


Tenkte å dele et lite tips også: Ser dere den hvite blomsten? Den er ikke original nei... Har en liten plastkurv med diverse "reste-blomster" som ikke har passet inn, eller som har blitt alene i en bunt. I manko på en større blomst til kortet, kombinerte jeg to! En trellisrose som jeg knep tuppen av (den var knesj rosa!) og en enkel hvit sweetheart blossom = Ny blomst som passet mitt formål i dag ;)


 Innsiden er helt enkel: En kakeserviett bak et av blomstermotivene på samme digifil, og et koselig stempeltrykk fra en Kort og Godt stempelplate.


 Kort nr to er også laget på base med kraft kartong, kombinert med deilige mønsterark fra Studiolight. Dekoren består i chipboards fra Wycinanka, blomster og blader fra I Am Roses, dotter fra Staz og "Enjoy" er stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Creative Expressions.


Elsker fargekombinasjon lilla og turkis altså <3 


Innsiden ble helt aldeles enkel på dette kortet, masse god skriveplass.

Produkter fra Studiolight og Staz føres gjennom Global Hobby og Kunst :) 
mandag 25. september 2017

Kort med akvarellmaling


I dag vil jeg vise noen kort der jeg har kost meg med Van Gogh Akvarellmaling. Den kommer i et veldig praktisk skrin med en pensel i, og blandekopper i lokket. (Dette kan taes utav etuiet dersom du vil vaske det under vann) Skrinet kommer med tolv forskjellige farger. Man kan også kjøpe nye enkle farger, dersom man går tom for en farge, eller ønsker å komplementere samlingen.

Når man holder på med akvarellmaling, er det viktig å bruke akvarellpapir for å få best effekt. (Men de kan brukes på vanlig ark også, noe jeg vil vise eksempler på i et senere innlegg) Jeg har på disse kortene brukt akvarellark fra Van Gogh, sammen med vannpensel fra Koi.Jeg liker å ha fargekart som viser fargene slik de er i bruk, og lagde meg derfor først et fargekart i akvarellpapir. Jeg har enkelt laget firkanter og skrevet på nummeret og navn på fargen før jeg har malt på de forskjellige fargene.


På det første kortet har jeg brukt akvarellfargen til å lage bakgrunnen på kortet. Jeg har malt godt med farge langs venstre kant av kortet, og deretter sprayet på vann for å få det til å flyte utover. Jeg har hatt på noen korn med halvsalt på, for å få fargen til å trekke seg sammen enkelte steder. (De lyse prikkene på kortet er der jeg har hatt havsalt) Deretter har jeg stemplet litt, pyntet og hatt på gratulasjonstekst i hvit mosegummi, stanset ut i en die fra Papirdesign. Hjertet er et svartmalt chipboardhjerte fra WycinankaDe to siste kortene er laget med samme teknikk. Jeg har brukt et stempel og malt på godt med farge på. Deretter har jeg sprayet vann på, og stemplet på kortet for å få en vannfarge-sommerfugl. Til kort nr to fylte jeg på litt ekstra farge, og sprayet med mer vann, og fikk da en litt mer utflytende sommerfugl. (Kortet over har trykk nr to, kortet under er første trykk) 


Deretter har jeg pyntet kortene med mosegummi-tekster, dotter fra Staz, svartmalt chipboard fra Scrapiniec, og paljetter.


Mosegummi, produkter fra Staz, Koi og akvarellutstyr fra Van Gogh forhandles gjennom Norge av Global Hobby og Kunst

søndag 24. september 2017

Kult på konsert - layout

Hei og hopp!
I dag vil jeg dele en layout i et litt annerledes format med dere, nemlig 9x12 inch. Jeg har laget et par sider i det formatet tidligere (som dere kan se HER) og synes det var veldig moro.

Jeg har brukt et mønsterark med sort/hvitt rutemønster som bakgrunn. Midt på har jeg grunnet med hvit gesso og deretter påført Marabu art crayons i fargene gentian og sky-blue. Jeg har påført i flere lag og brukt pensel og godt med vann for å bre det utover underveis. Når jeg var fornøyd med fargen påførte jeg Marabu akryl mousse over en stensil og deretter har jeg stemplet litt vilkårlig rundt med et bakgrunnsstempel.

Bak bildet har jeg bygget opp lag på lag med ark fra restekassen. Arket med kameraer  har jeg farget blått ved hjelp av både art crayons og art spray fra Marabu. Til slutt splattet jeg litt her og der med sølvfarget art spray.Produkter fra Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en kreativ og flott dag!


lørdag 23. september 2017

Babykort og vognpynt

Jeg har laget et ganske enkelt babykort, sammen med en matchende vognpynt jeg har heklet. På kortet har jeg brukt mønsterpapir fra en 6*6-blokk fra Studiolight. Hjertene er chipboards fra Wycinanka. Baby-teksten er en Marianne Design-die stanset ut i glitter-mosegummi.


Hjertene er farget med Marabu Art Spray og fått litt glitter på seg.


Den lille sauen er heklet selv og er en koselig pynt på barnevogna.

Produkter fra Marabu, Studiolight, mosegummi og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

fredag 22. september 2017

LO - med akvarell bakgrunn

Hei!

I dag vil jeg vise dere hvordan jeg har laget bakgrunnen til denne layouten!


Jeg startet med hvit kraftkartong fra Papicolor.
Jeg har brukt en stensil og gesso langs kanten. 


Deretter har jeg brukt akvarellmaling fra van Gogh. Jeg bruke en vannpensel til påføringen, så jeg kunne ha på mer vann der jeg ville at fargen skulle renne nedover.


Til slutt brukte jeg sort til å legge på litt skygge langs kanten. Så var det bare å la det tørke, og pynte siden.


Sirklene er en dies fra Sizzix, og den er stanset ut i vellum.Papicolor, sizzix og akvarellmaling og utstyr til dette forhandles av Global Hobby og Kunst.

torsdag 21. september 2017

Spinnere i boks

Det siste årets dille blant ungene er gjort til små bursdagspresanger :Fidget spinnere i dekorerte bokser blir populære gaver i barnebursdager.

Arkene og diesene jeg har brukt er fra Papirdesign.En boks dekorert i blåtoner og en i rosatoner.

Og en spinner i en metallboks som ga rom for litt mer pynt. Samtidig er det ikke pynten på disse som vil være det mest vesentlige for mottakeren, og derfor har jeg holdet de meget enkle.