tirsdag 12. september 2017

Kort med Art Crayons


Marabu mixed media-serien inneholder mange flotte produkter til å lage mixed media (og som også kan brukes til så veldig mye mer), og i dag vil jeg vise noen kort der jeg har brukt Marabu Art Crayon på. Jeg har brukt akvarellpapir fra Van Gogh som baser på kortene, og deretter lekt meg med art crayons og vann for å lage bakgrunnene. Deretter har jeg pyntet kortene.


På det første kortet har jeg brukt en kombinasjon av å påføre litt farge (ikke for mye, da jeg ville ha en lys og dus bakgrunnsfarge) sammen med mye vann, og tørket med varmepistol. Deretter har jeg brukt nonstick-underlag og påført farge fra crayonsen på underlaget. Sprayet på litt vann, og deretter dyppet kortet nedi fargen på nonstick-underlaget. Da får man de flekkene der fargen har trukket seg sammen til små strekete flekker. Tørket godt, og deretter pyntet med tekststriper med stempel fra Staz #medomtanke, chipboard fra Scrapiniec, og tekstdie fra Papirdesign, stanset ut i svart Mosegummi.


På kort nr to har jeg farget kraftigere med rosa art crayon, og deretter sprayet med vann, for å få en skarpere farge på bakgrunnen. Deretter har jeg tørket det, og påført litt svart i ene hjørnet. Når du tegner fargen rett på, og vil ha den jevnt fordelt utover med vann etterpå, kan det være lurt å spraye på litt vann først, og gni med fingeren, for å "løse opp" fargen litt i vann, og deretter spraye på mer vann. Da får man fargen fint fordelt utover. Også her har jeg brukt tekstdie fra Papirdesign, og tekststriper fra stempelplata #medomtanke.


På det siste kortet, har jeg først brukt Marabu Acryl mousse med stensil for å lage litt struktur på bakgrunnen. Deretter har jeg brukt art crayon i fargen aquagreen med samme metode som kort nr to, for å lage bakgrunnen ferdig. Jeg har brukt penn og streket opp et par runder rundt kortet, og deretter pyntet. Silhouette-mannen er en die fra Papirdesign, stanset ut i svart kartong.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.