søndag 31. mars 2024

Konfirmant

 


Dette kortet er laget i 11cm*15cm av en lyseblå kortbase jeg har hatt liggende i flere år, fra Karen Marie klipp (tror jeg). Prekuttet kvadratiske hull på høyreside av forsiden. Egentlig 4 hull under hverandre, men jeg har dekket til tre av dem med mønsterark. 

 Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 278. Printet på fotopapir til dette kortet og montert på en frimerkeramme stanset ut med die fra Simple and Basic 

Mønsterarkene, vimpeldie, tekstdie og button jeg har brukt er også fra Papirdesign. Button er festet på innsiden, men er i perfekt størrelse til å passe inn i hullet, slik at det synes når kortet er lukket. 

 Grå epoxydotter er fra Marianne Design.   

Pengelommen inne i kortet er en frøpose fra Søstrene Grene. Tekstklistremerket er fra Papirdesign.


Ønsker dere en fin dag.

 

fredag 29. mars 2024

MC-inspirert kort til 60-åring

 

Mannen til en kollega av meg ble 60 år på slutten av 2023 og jeg ble spurt om jeg kunne lage bursdagskort for henne. De er begge glad i motorsykler/MC, og jeg valgte derfor dette som tema for kortet,

Bakgrunnsarket er et mønsterark fra Papirdesign.  Jeg har valgt å pynte med utstansede tannhjul her og der. Teksten og tallene er stanset ut av dies fra Papirdesign-blogg. Teksten, tallene og noen av tannhjulene er stanset ut i sølv karting for å skape litt mer metalleffekt. Jeg har også splættet litt med sort maling, for å skape litt oljesøl-effekt her og der. Inni kortet har jeg brukt bilder jeg fikk tilsendt. Jeg har også her pyntet med utstansede tannhjul på skrivefeltet til høyre, har jeg stempler med tannhjul-stempler. Nederst har jeg limt fast bilder fra København, siden bursdagsgaven var en Københavntur. 


torsdag 28. mars 2024

Kondolerer


 Dette kondolansekortet er laget i 14cm*14cm av gul kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 134. Printet på fotopapir til dette kortet og stanset ut med en die fa Creative Expression.

Mønsterarket og halvperlene jeg har brukt er fra Papirdesign

Stempeltekstene er fra Kort og Godt, og glitrende epoxyhjerte er fra Marianne Design, 

 Ønsker dere en fin dag.

 

onsdag 27. mars 2024

Festlige kort til ungdommen

 Hei og hopp!

I dag har jeg noen festlige kort til ungdommen laget med Papirdesign sin milkshake-dies å dele med dere. Jeg har brukt litt ulike elementer fra settet med dies og laget de litt forskjellige.

Det første kortet går i lilla-toner. Her har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign til selve koppen og hvit glitterkartong til milkshake/krem. Sugerøret er stanset ut ev en passende bit resteark og er stukket inn mellom foldene i kremen. Ørsmå lilla stjerner funker som strøssel.

Snakkeboblen er papirpynt fra Freckled Fawn og fungerer som et supert sted å plassere teksten. Teksten er en kobinasjon av to klistremerketekster fra Papirdesign. Pyntet med enamel dots, også disse fra Papirdesign.

På det andre kortet har jeg brukt hele kopp-diesen til å lage kopp med lokk. Mønsterarket i gult kommer fra restekassen, pilene er klippet ut fra samme ark. Selve lokket har jeg stanset ut i vellum med gullstjerner.

I tillegg til de utklipte pilene har jeg pyntet med utklipp fra Papirdesign klipperark, samt en bitt bølgepapp. Tekstklistremerke og enamel dots er også fra Papirdesign.

Ønsker dere en super dag!


tirsdag 26. mars 2024

DIY påskepynt

Kom over et instagram innlegg hos Lise Wolden som fanget min interesse. Jeg elsker gjenbruk. 

Dette er enkel påskepynt som passer lommeboka helt perfekt. Påskepynt på sparebluss, enkelt og greit. Og som hun sier i innlegget sitt, så er det jo så kjekt med pynt du ikke nødvendigvis behøver oppbevare fra år til år. Dersom du har litt lite med lagringsplass så er det en fordel. 

Oppi melkekartongene mine satte jeg små vaser med coleus / praktsspragle-stiklinger jeg allerede hadde stående i vinduskarmen. Slik kan disse bli en del av påskestasen i år. 

Jeg har benyttet tomme melkekartonger og har fulgt Lises anvisninger. 

 Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 138, 139 og 140. Printet ut på vanlig kopiark, klippet til og limt på kartongene med limstift.

 

Ønsker dere en fin dag og ei riktig koselig påske.

 

mandag 25. mars 2024

Til dåpsbarnet

 

Dette kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 291. Printet på fotopapir til dette kortet og stanset ut med die fra Papirdesign.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign og Studio Light.

Tekstdie, vimpeldie, tekstklistremerker og papirroser fra Papirdesign.

Rosa pynteperler fra Kort og Godt. 

Ønsker dere en fin dag.

 

lørdag 23. mars 2024

Bursdagskort i sterke farger

 


Har dere sett noe så kult som dette bursdagsmotivet her? Det måtte jo bare bli et bursdagskort i sterke farger ^_^

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign i kombinasjon med litt fra restekassa, og hentet opp farger fra motivet. 


Ballongen og bladdiesen under motivet er fra Papirdesign, det samme er teksten i hjørnet. Motivet kommer fra WJensenDesign, og er fra motivark nr 265. Et ark med lekne, fargerike og flotte festhunder til å bli glad av!fredag 22. mars 2024

Påskepose

   

Jeg har pyntet en liten papirpose til påske. Koselig å gi bort med litt sjokolade i.

Produkter:

torsdag 21. mars 2024

Klem til deg

 

Dette kortet er laget i 11cm*15cm av en rosa kortbase jeg har hatt liggende i flere år, fra Karen Marie klipp (tror jeg). Prekuttet kvadratiske hull på høyreside av forsiden. Egentlig 4 hull under hverandre, men jeg har dekket til tre av dem med mønsterark. 

 Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 270. Printet på fotopapir til dette kortet og stanset ut med die fra Papirdesign

Mønsterarkene, tekstklistremerke og button jeg har brukt er også fra Papirdesign. Button er festet på innsiden, men er i perfekt størrelse til å passe inn i hullet, slik at det synes når kortet er lukket. 

 Epoxyhjerter fra Staz.   


Ønsker dere en fin dag.

 

onsdag 20. mars 2024

Påskehilsen til kolleger

Kollegehilsner er noe av det hyggeligste jeg lager og det har blitt flere varianter gjennom årene. Her kan dere se noen av de jeg har laget tidligere:

Lakrishilsen til kolleger

Hilsen til kolleger

Sjokoladehilsen til kolleger

Gave til kolleger (melkerull)

Små julekort til kolleger

Små-sjokolader til kolleger

Hjerteklem


Denne gangen har jeg laget påskehilsner til mine kolleger. Jeg har rett og slett pyntet Kvikk Lunsj med påskemotiver. Jeg har brukt gult mønsterpapir fra Papirdesign. Motivene jeg har brukt er klippet ut av ark fra Craft cClock og ScrapBoys. Teksten er stanset ut av en die fra Papirdesign.tirsdag 19. mars 2024

Happy - Layout i lilla/rosatoner

 

Hei.

I dag vil jeg vise en layout i lilla/rosatoner.

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign og Studio Light, og laget struktur til bakgrunnen ved hjelp av stensil og hvit akrylpaste.

Jeg har bygget opp bak bildet med mønsterark og andre elementer.

Den lyseblå kakeservietten er fra Papirdesign


Tittelen er Thickers fra American Crafts.
Jeg har pyntet med ulike typer blomster tekstklistremerker fra Papirdesign, halvperler fra Papirdesign og chipboardhjerter fra Wycinanka.

Sommerfuglen er klippet ut fra et ark fra Papirdesign


Ha en fin dag.
mandag 18. mars 2024

Kort til konfirmant

  

Dette kortet er laget i 11cm*15cm av en lyseblå kortbase jeg har hatt liggende i flere år. Kortbasen har prekuttet kvadratiske hull på høyreside av forsiden. Egentlig 4 hull under hverandre, men jeg har dekket til tre av dem med mønsterark. Hullet passer perfekt til å lage en kul effekt ved at button festet inne i kortet er synlig også når kortet er lukket. 

 Med en eller annen dies eller ved å kutte i kortbase din, kan du enkelt lage samme morsomme effekt. 


Produkter: