tirsdag 31. oktober 2023

Happy Halloween

 Hei og hopp!

I dag vil jeg dele to LOer med halloween tema.

Den første er med bilder fra dagen før halloween i fjor, hvor jenten min skjærte ut sitt eget gresskar.
Jeg har brukt hvit bazzil kartong med en ramme av mønsterark bak. På bakgrunnen har jeg brukt grå akryl mousse over en stensil, samt stemplet litt vilkårlig med et bakgrunnsstempel og splættet med sort spray.

Bak bildene har jeg krøllet en hvit papirpose for litt struktur, samt bygget opp med diverse tags, die-cuts og klistremerker. Spindelvevet er stanset ut i sort kartong med die fra Papirdesign.
 
Pyntet med klistremerker og die-cuts som passer til temaet, samt enamel dots og utstansede stjerner i sort glitterkartong. Mønsterark, tags, klistremerker og die-cuts er fra Ecko Park. Puffy stickers fra Simple Stories. Tråden i toppen av tagsene er vokset bomullstråd fra Kort&Godt.
 
Neste layout er fra dagen etterpå, selve Halloween. Her har jeg brukt rosa mønsterark med spindelvev fra Prima som bakgrunn. På tvers har jeg limt en bit av opprevet kartong. Den har jeg grunnet med gesso og brukt distress oxide sammen med vann for lage bakgrunnen, samt den samme fargen oxide over en stjerne-stensil etterpå. Splættet med sort spray.
 
Tittelen er satt sammen av en puffy sticker og et ord fra en pakke Thickers med ferdige titler.
 
Pyntet med die-cuts og puffy stickers fra Simple Stories, samt utstansede stjerer i sort glitterkartong og enamel dots.

Ha en super dag!


mandag 30. oktober 2023

Kondolansekort

  

Tradisjonelt kondolansekort med blomstertema. 

Produkter:

Ark:
PD 14894 Blomsterduft
PD 2200851 Plukke blomster
Dies:
Pynt:
 
Kortet kan også sees hos Papirdesign
Ønsker dere en fin dag. 

søndag 29. oktober 2023

Kuleste bursdagsgutt

Hei folkens! Jeg er endelig i gang med hobby etter en lang pause. Mange synes det er vanskelig å lage kort til gutter. Jeg er nesten motsatt, synes det er gøy. Det er morsomt å lage litt kulere kort enn sarte kort i rosatoner (selv om jeg liker det også) :-)

Arkene fra Papirdesign er bankers å bruke, det er så mange ulike temaer så jeg finner liksom alltid noe som passer. Her har jeg brukt en del resteark, det er alltid kjekt :-) Jeg har brukt motiv fra WJensen design, motivark nr 04, her er det mange flotte motiv til alle anledninger. Jeg digger slike digitale motiv, så enkelt å lage kort med disse :-) 

Nesten alle produktene her er fra Papirdesign, bortsett fra et par dotter fra Webster's page. Motivet er stanset ut med rektangel-die fra My Favorite Things og montert på foamtape.

Innsider med flere ulike stempler fra Papirdesign.


Ønsker dere alle en super dag!

lørdag 28. oktober 2023

Pakkelapper

 

Pakkelapper stanset ut med frimerke-die fra Penny Black. Motivene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 66. Printet på hvit kartong til dette prosjektet.

Hullet i pakkelappene har jeg stanset med en 5,5mm ett hulls hullemaskin fra Carla Craft. Et hendig lite verktøy som ved første øyekast ser ut som en stiftemaskin. Hullforsterkerne er klistremerker fra bokhandelen. 

Hampen er fra Kort og Godt. Stempel og lakksegl er fra Papirdesign  

     Ønsker dere en fin dag.

 

fredag 27. oktober 2023

Julegavelapper med grankvist og vokssegl

 Jeg har laget 3 enkle julegavelapper som blir fine å pynte julegaver med. Lappene er laget på ferdige tags. Jeg har stanset ut en grankvist fra en die fra Papirdesign. Jeg har også brukt voks og voksstempel fra Papairdesign og pyntet med det nederst på kvisten. Som litt ekstra pynt har jeg klippet ut dompaper og en kongle fra mønsterark fra Papirdesign og limt på.Under her er enkeltbilder av de ulike tagsene.
torsdag 26. oktober 2023

Juleklem - julekort


 Dette julekortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong, og er et såkaldt shakercard. Plastbeholderen og rammen jeg har stanset ut rundt er produkter fra Marianne Design. Har fylt små stjerner og diverse inne i plastbeholderen

Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 195. Printet ut på matt fotopapir til dette kortet.


Mønsterarkene jeg har brukt er fra Creative Expressions.

 Tekstdie og tekstklistremerke er fra Papirdesign  
     
Ønsker dere en fin dag.

 

onsdag 25. oktober 2023

To 60 års kort med strikkemotiv

Heisann!
 
I dag vil jeg dele to kort til 60 års jubilanter med dere. 
Begge jubilantene er strikkeinteresserte og det gjenspeiler seg i kortene. 
Begge kortene er laget i 4"x8" størrelse med hvit kartong som base.

Det første kortet har motiv fra W.JensenDesign - motivark nr. 92. Mønsterark med strikketema er fra Papirdesign. Jeg har i tillegg brukt bølgepapp, tag og doily for å bygge opp bak motivet.
 
Tallene er stanset ut i glitterkartong. Jeg har brukt den samme glitterkartongen sammen med en punch for å lage bladene. Gul vokset bomullstråd i toppen av tagen kommer fra Kort&Godt. Tekstklistremerkene er fra Papirdesign - det er gøy å kombinere tekster fra ulike ark. Blå peon og gule roser er også fra Papirdesign, øvrige blomster er fra I Am Roses. Halvperler fra Staz.

 
Det andre kortene går i litt dusere rosa fargetoner. Motivet er fra W.JensenDesign - motivark nr. 108.
Mønsterarkene er også her fra Papirdesign, det samme er klistremerketekstene.
 
Pyntet med blomster fra I Am Roses og Wild Orchid Crafts. Bladene er stanset ut med dies fra Pinkfresh Studio, ballongen med dies fra Marianne Design. Halvperler fra Staz.


 Ønsker dere en super dag!


 
 
 
 

tirsdag 24. oktober 2023

Kort til 20års-jubilant

 

Dette kortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet er et digialt motiv jeg har kjøpt. Printet ut på fotopapir til dette kortet.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Creative Expressions.

Alle dies jeg har benyttet og også bokstavklistremerkene er fra Papirdesign. Tallet er en trepynt fra resteskuffen. Har brukt litt hvitt kritt på bokstavene og tallet,for å tone ned det svarte litt.  

Ønsker dere en fin dag.

 

mandag 23. oktober 2023

Kort med bil i 3D-effekt

 

Jeg har laget et kort med bilmotiv med 3D-effekt. På kortet har jeg svertet med stempelpute på bakgrunnen sammen med en stensil. Jeg har deretter stanset ut av en die fra Papirdesign og limt på. Oppå der igjen limte jeg fast bilen jeg hadde klippet ut og limt sammen. Teksten på kortet en fra en die fra Papirdesign.

Her ser man delene i motivet. Jeg har limt dem sammen med 3D-limputer.søndag 22. oktober 2023

Gratulerer - Konfirmant

 Hei hei!

Jeg har laget et konfirmantkort til gutt i duse grønntoner.

Kortet måler 10 x 15 cm og er brettet i kraftfarget kartong.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign, og motivet er fra WJensenDesign, motivark nr 186. 

Wenche har motiv til alle anledninger og i ulike stiler, så jeg anbefaler alle en tur innom facebooksiden hennes. Motivene hennes har i hvert fall blitt en favoritt hos meg.

Tekstdiesene jeg har brukt er fra PapirdesignInnsiden av kortet har jeg pyntet med rub-ons fra 49 and Market. Tekststempelet er fra Papirdesign.

Ha en fin dag. 
lørdag 21. oktober 2023

80-års jubilant


Dette bursdagskortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr . Printet på fotopapir til dette kortet.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra restekassen.

 Tekstdie og klistremerkebokstaver er fra Papirdesign.
     
Diesen med strikketøyet er et bruktkjøp og jeg vet ikke produsenten av denne. 

Ønsker dere en fin dag.

 

fredag 20. oktober 2023

Konfirmasjonskort

 Jeg fikk nylig bestilling på konfirmasjonskort og konfirmanten var både glad i gaming og i fotball. Heldigvis har Papirdesign papirer som passer til begge deler.


Jeg har brukt gaming-ark som bakgrunn og pyntet med fotballer jeg har klippet ut av ulike ark fra Papirdesign . Teksten er stanset ut av en die fra Papirdesign.torsdag 19. oktober 2023

Store kort med strikkemotiv

 Hei! 

I dag vil jeg dele to store kort med strikkemotiv.
Kortene er litt i underkant av a5 størrelse, med tykt skissepapir fra Fabriano som base.

Produktliste:
-Motivark nr 92 fra W.JensenDesign
-mønsterark fra Papirdesign
-Rammedies fra Papirdesign
-Scalloped sirkel dies fra Spellbinders
-Blad dies fra Pinkfresh Studio
-vimpel dies fra Papirdesign 
-tekst dies fra Papirdesign
-roser og lilla blomster fra Papirdesign
-liljer og hvite blomster fra I Am Roses
-klistremerketekst fra Papirdesign
-chipboardtekst fra Scrapiniec
-treknapper
-pyntenål
-doily
-chipboardhjerter fraWycinanka
-halvperler fra Staz
-vokset bomullstråd fra Kort&Godt
-garnnøste charm


Ha en nydelig dag!